Skrevet: 01.03.2011 Klokken: 00:13

Runway Pink // Natural Nymph // Nicely Nude


Jeg har faktisk aldri brukt å bruke leppestift før, rett og slett fordi jeg ikke liker leppene mine noe særlig, synes de er for små, og føler de blir mindre når jeg har noe på de. Egentlig ganske synd siden det finnes så mange fine farger og nyanser. Men denne mnd har jeg bestemt meg for å teste ut disse tre leppestiftene fra e.l.f. Synes fargene var så lyse og fine, noe som er bra i og med at lyse farger skal få ting til å se større ut. Så kanskje disse blir å passe meg, hope sooo, gleder meg til å få de ihvertfall!

 

 

Bruker du ofte leppestift?
Har du en favoritt kanskje? :-)


Skrevet: 28.02.2011 Klokken: 22:14

Åååh, synes denne overdelen fra River Island var så fin, skikkelig søt og romantisk stil! Vurderer å bestille den når jeg får lønning, har vært superflink å ikke kjøpt et eneste klesplagg hele denne mnd, så syns jeg fortjener denne! hihi ♥ Hva synes du om den?


Skrevet: 28.02.2011 Klokken: 16:22

FØR


 

ETTER


(Ser litt mer oransj ut enn det er, pga lyset)

 

Haha, utrolig stygge bilder, men var på disse forskjellen vistes best. Og nei, er ikke fornøyd med resultatet. Hadde forventet det skulle bli slik i første omgang, masse oransjskjær. Men jeg skal farge det en gang til i løpet av uken for jeg skal klare å få den fargen jeg er ute etter! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare drar til frisøren i stede, for det blir jo omtrent like dyrt uansett. Men jeg skal få det til selv, høhøø! Om jeg skulle valgt hvilken farge jeg synes er finest av disse så hadde det definitivt blitt det mørke. Men er så lei av å ha mørkt hår nå, vil ha lysebrunt UTEN oransj skjær. Og det er mitt mål i løpet av Mars mnd, omså jeg må dra til frisøren! Hihi.

 

Bruker du å farge håret selv eller hos frisør?


Skrevet: 28.02.2011 Klokken: 12:42Drittvær. Trodde vi var så heldig at snøen skulle forsvinne nå, men neida, i natt har det snødd igjen!

 


Hannah montana on the sterioooo!

 


Trøttemeg!høhø

 

Stod opp ganske tidlig idag så har allerede vært på fergekaia å henta mamma, kjørt henne på jobb, og så har jeg vært på senteret og kjøpt hårfarge. Er ganske spent på om jeg får det til å bli slik jeg vil! kommer bilder senere om jeg blir fornøyd :-)

 

En sang dere MÅ høre - B.o.B - Ghost in the machine. Favoritt!♥

 

Også må dere høre denne

Kjempefiiiiiiiiiiin!

 

Hva skal dere idag da? ♥


Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 22:24
Filmen var utrolig søt, anbefaler den på det sterkeste! Denne og Tangled er mine favoritter at the moment. Utrolig søte og morsomme, synes jeg! Legger med et lite klipp fra filmen der jeg måtte flire litt, hahaha.

 

 

ITS SO FLUFFY, IM GONNA DIEEEEEE!

 

Har du sett Despicable me/grusomme meg?

Hva synes du?


Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 14:50

 Taco til frokost er ikke helt feil! Det var sinnsykt godt, håper jeg klarte å friste deg nå! HIHIH


Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 13:15
Liker spesielt skinnbuksene, den svarte shortsen og den blå shorta. ME WANT! Vet ikke om de har noe av dette i Harstad, men må ta meg en tur snart å se, har jo et 50% kort på Bikbok i tillegg, herlig :)

 

Har du noe av dette?


Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 02:10

 Bestekompisen min dro til Frankrike for to uker siden, hvor han er utplassert som kokk. Han sendte meg nettop disse bildene av desserten de hadde laget idag. Det så så utrolig godt ut så måtte bare dele det med dere, hihi! Om en uke skal han til Paris, misunner han noe sinnsykt! Men gleder meg til han kommer hjem igjen, og til å se han! Miss u bestevenn ♥

 

Nå skal jeg legge meg. God natt !

 

Så det ikke NAM ut?


Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 00:02

Min største frykt er definitivt edderkopper. Jeg har alltid hatet edderkopper, men sommeren for to år siden ble dette fobiet enda større! Nå er jeg så redd at jeg er sikker på at jeg kan besvime om jeg får en edderkopp på meg, spørs jo selvfølgelig hvor stor den er. .Tenkte å dele min lille edderkopphistorie med dere, so here we go..

 

Dette skjedde den 15. juni 2009 (Grunnen til at jeg husker eksakt dato er fordi jeg skrev dette på min gamle blogg). Jeg nærmest bodde sammen med min daværende kjæreste. Og han var/er veldig glad i taranteller, han hadde vel fem eller seks tror jeg. På det tidspunket var jeg ikke redd for de, det gikk bra så lenge jeg slapp å se på de, hehe. Men så en dag når han var dratt på jobb, var jeg igjen hjemme alene. Jeg lå først i en times tid på dataen og så stod jeg opp å gikk i dusjen. Når jeg kom ut av badet, oppdaget jeg at buret til den største edderkoppen var åpent. Å herregud, jeg husker fortsatt hvor fort hjertet begynte å banke. Jeg fikk panikk. Jeg måtte få tak i mobilen min, men hvor lå den? Jo, på skrivebordet rett ved siden av edderkoppburet. Jeg sprang så fort jeg kunne bort til skrivebordet, tok mobilen å sprang inn på badet, låste døra og der ble jeg sittende. Jeg har aldri vært så redd før, jeg gråt og gråt og visste overhodet ikke hva jeg skulle gjøre. Det ble bare enda verre når jeg begynte å tenke at kanskje edderkoppen var kommet seg inn på badet og lå gjemt under noen klær.

 

Jeg fikk til slutt tak i kjæresten og fortalte hva som hadde skjedd, først trodde han ikke på meg, men når han hørte at jeg gråt så skjønte han at jeg snakket sant. Han kom hjem med engang, og til slutt fant han edderkoppen inne i pc kabinettet.

 

Heldigvis gikk alt bra, men i ettertid har jeg hatt veldig problemer med dette. Jeg har hatt utallige mange mareitt om edderkopper. Det kan være f.eks at jeg går i en kjeller og får en edderkopp i nakken eller at jeg får besøk av noen som har med seg taranteller. Har drømt veldig mye sykt og ekkelt ihvertfall. Det er snart to år siden dette skjedde, men fortsatt har jeg mareritt. Er ikke det litt sykt?

 


// Bildet er hentet fra den gamle bloggen min. Det var denne tarantellen som holdt på å skremme meg til døden. Herregud, den var så stor! Tørr ikke å se på bildet så har bøyd skjermen helt bak slik at jeg nesten ikke ser noe, hahaha.

 

Har dere opplevd noe lignende?

Er du redd for edderkopper?


Skrevet: 26.02.2011 Klokken: 15:11
Slik så det ut i morgest, is og vann overalt. Jeg bestemte meg derfor for å gå istedet for å kjøre til jobb. Noen steder var det heller ikke strødd, så jeg brukte EN TIME ned til byen. Vanligvis bruker jeg en halvtime. Måtte gå masse omveier siden det var så sykt glatt. Men det positive med dette været er jo at snøen forhåpentligvis blir borte, jeg er drittlei av snø, og vil ha vår nå!

 

Dette innlegget skriver jeg bare for å klage litt over været, har ikke noe mer interessant å komme med, hihi! Måtte ta en taxi hjem, og bruke unødvendig med penger. Men var en utrolig koselig taximann da! I går når jeg tok taxi ned til ferga for å hente bilen til mamma, så holdt jeg på å . Det stinka svette i hele bilen, satt seriøst å holdt pusten. Er det noe jeg hater så er det at det lukter stygt når man skal ta taxi, og ikke nok med det, så begynte han å spyle vinduene med spyleveske, og det blandet med svettlukt  .... o m g, du kan jo bare tenke deg hvor grusomt det var!

 

NOK KLAGING FOR IDAG.

Og forresten, hvis du trenger litt ny musikk, så finner du spillelisten min her

 


Hvordan er været hos deg? Like ille?


Skrevet: 25.02.2011 Klokken: 23:18

Jeg vet ikke om dette er noe flere har opplevd eller om det bare er jeg som er syk, haha. Men jeg har oppdaget mange ganger at jeg får på en måte tvangstanker. For eksempel når jeg er i butikken og skal ta en sjokolade ut av hylla, så hender det at jeg må ta den som ligger helt nederst. Det er egentlig bare sprøe tanker som slår inn i hode, akkurat som at "den som ligger nederst smaker best", skjønner? Hahaha. Bruker også å få tanker om at jeg bare MÅ springe over veien. Sånn helt plutselig. Har også noen overtroiske tanker om at jeg ikke kan gå under en stige eller over et komlokk, dere vet slike lokk som er på veien? Ble litt usikker på hva det het, hihi.

 

En gang jeg og venninne hadde vært ute å spist så var vi på tur hjem, og da gikk jeg å snakket om at det betydde ulykke å gå over slike komlokk, plutselig ser jeg hun tryner bakover, og rett under henne var det et komlokk.

Og da utbrøyt jeg "DER SER DUU, DET BETYR ULYKKE !!!"

 
Høhø, neihuuff, er så trøtt nå. Skal kjike litt på film og så legge meg. Er forresten SYKT glatt ute, fikk låne bilen til mamma ikveld for å kjøre til å fra jobb, men det var egentlig bare skummelt å kjøre ute i dette været, så tror jeg lar bilen stå i fred og ro imorgen tidlig når jeg skal på jobb igjen. GODNATT SØTINGER.


Skrevet: 25.02.2011 Klokken: 15:02Øyenskyggen vistes egentlig ganske dårlig på bildet, men jaja, gidder ikke å ta nye, hihi. Har brukt en øyeskygge pallette fra e.l.f, fargene grå, og en mørk brun med litt gull i. Også har jeg blenda det ganske ut, for å få en litt smoky effekt. 


Skrevet: 25.02.2011 Klokken: 01:11

" Anger er et fornuftig og/eller følelsesmessig ubehag overfor personlige handlinger og oppførsel fra fortiden"

 

 

 

Alle er forskjellige, men alle gjør feil en gang i blant. Hvorfor gjør vi ting vi vet vi kommer til å angre på? Tror mange har spurt seg selv det spørsmålet, ihvertfall har jeg det, mange ganger. Gjør man det fordi man er trist, usikker eller rett og slett dum? Ikke vet jeg. Det finnes vel et hav av grunner. Unnskyldningene mine er, "Jeg tenkte meg ikke om, det skjedde bare" osv. Men sannheten er vel at man innerst inne vet at hvis man gjør noe man ikke burde, så får det konsekvenser, men likevel så gjør man det. Men det kommer jo som oftest noe positivt ut av alt det dumme man gjør. Man lærer. I de fleste tilfeller er det sant som det sies; Man lærer av sine feil. Men selvfølgelig, kommer jo helt annpå, om du er helt kokt oppi hjernen så er det vel store sjanser for at du ikke lærer av dine feil.

 

 

Neida.

 

 

Jeg har gjort mye jeg ikke er stolt over. Som jeg skulle ønske jeg kunne tatt tilbake. Men det er vel bare slik livet er, ting skjer vel av en grunn? Jeg liker å tro det i hvertfall. Anger er en helt for j æ v e l i g følelse, men man må også kunne lære seg å gi slipp på det. Tilgi seg selv. For livet er kort, alt for kort, du vet aldri hva morgendagen vil bringe, så hvorfor være så hard mot deg selv?


Be happy, and live with no regrets ♥


Skrevet: 24.02.2011 Klokken: 22:32


 

Nydelig sang og tekst.

 

Mamma sover over hos meg i leiligheta inatt, så vi har nettop laget taco å kost oss. Har lastet ned en ny episode av frustrerte fruer som jeg skal se når hun har lagt seg, tihi. Hadde veldig lite fornuftig å komme med akkurat nå egentlig, tenkte å skrive et litt mer seriøst innlegg senere, eller imorgen. Men nå skal jeg slappe av ihvertfall.

 


Liker du taco? Haha, for et dumt spørsmål. Alle må jo like det ?! (a)


Skrevet: 24.02.2011 Klokken: 16:49

 
Har klart å trykke på en eller annen innstilling (igjen!!) på speilrefleksen, så bildene ble en smule dårlig, men whatevvah, dere ser ihvertfall hva jeg har på meg idag, hihi! Husker desverre ikke hvor toppen er ifra, bestilte den på nette, love it! Ser selvfølgelig bedre ut uten en bh under, men den er litt for stor meg derfor kan ikke jeg gå med den uten å ha noe annet under! Jakka er fra cubus og jeans fra bikbok.

 

Nå drar jeg snart på jobb, skal bare spise litt først og se litt på tv. Blogges ♥


Skrevet: 24.02.2011 Klokken: 15:10Har brukt en pallette fra Maybelline for grønne/brune øyne. Fargene mørkegrønn, lysegrønn og litt gull.

Hva synes du?


Skrevet: 23.02.2011 Klokken: 23:18

 

 

Nå skal jeg spise kvelds å se filmen, Love and other drugs. Har hatt lyst å sett den kjempelenge og har prøvd å laste den ned hvertfall to ganger før, men da har det vært så elendig kvalitet, og er det noe jeg ikke takler så er det å se filmer med dårlig kvalitet. Men nå fant jeg en som går ann å se. Blogges i morgen ♥

 

Har du sett filmen?


Skrevet: 23.02.2011 Klokken: 15:23

 

Har brukt coastal scents 88 palletten. Brukte fargene gul, oransje og litt rød. Litt sånn sunset inspirert. Hihi.

Vad tycks?


Skrevet: 23.02.2011 Klokken: 12:26


 

Er egentlig ikke noe begeistret for Selena Gomez, men dette var den eneste sommersangen jeg fant akkurat nå, haha. Var jo litt fengende da! Men var ikke det innlegget skulle handle om, det skulle selvfølgelig handle om SOMMER, som de fleste av oss savner, vil jeg tro.

 

Jeg savner sommeren. Jeg savner å kunne gå i lettkledde klær. Jeg savner å ligge på stranda å sole meg. Jeg savner sola. Jeg savner å kunne bade. Jeg savner å sitte ute å spise vannmelon, jordbær og is. Jeg savner å grille. Jeg savner alt som har med sommeren å gjøre.

 

" Summer, please come back. I miss you "

 

Vil du ha sommer NÅ? Eller er du mer et vinterbarn? tihi


Skrevet: 23.02.2011 Klokken: 00:44

 

 

 

 

 

 

 
Så nettop denne søte filmen. Jeg likte den veldig godt, morsom var den også. Hvis du liker slike disney filmer så anbefaler jeg deg absolutt å se den, tihi, du kommer nok til å elske den! Nå er jeg stuptrøtt så skal ta å legge meg, Godnatt ♥

 

Har du sett Tangled?


Skrevet: 22.02.2011 Klokken: 22:15


 

Ny favorittsang igjen, tihi. Jana Kramer - I won't give up ♥
Har du en favorittsang akkurat nå?

 

Har vært i skikkelig surkehumør idag så har ikke gidda å blogge. Men ble bedre etter jeg var på jobb, og nå fikk jeg lyst å blogge, men siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om så tenkte jeg å bare fortelle hvor lei jeg er av SKJEIVE øyenbryn. Haha, på bildet kan dere se hvor ujevn de er, eller ikke nå lengre da, siden jeg fiksa dem igår! Hadde egentlig spart øyenbrynene slik at jeg kunne dra på spaet eller frisøren å få dem til å fikse de, men jeg gadd ikke å vente, så jeg gjor det selv, og nå ser de egentlig ganske lik ut. Er fornøyd ihvertfall, men jeg vet de kommer til å bli skjeiv igjen snart, venstre øyenbryn er alltid dritt, hater det.

 

Ble et fryktelig usaklig innlegg. Skal lage god mat og sette meg ned å se filmen Tangled. Den så skikkelig søt ut på reklamen. Noen som har sett den?


Skrevet: 21.02.2011 Klokken: 22:53

 

 

Har sett på top model og spist laks. Var godt. skal pakke tingene mine så skal jeg legge meg. Tror jeg sitter på mamma imorgen tidlig til Harstad, gidder ikke å dra senere. Er kjipt at langhelga er over allerede! nattinatt ♥

 

Følger du med på Top model?


Skrevet: 21.02.2011 Klokken: 15:35

 

 

 

 

Hei!

Har vært kjempefint vær idag også, så jeg tok med med Trixie (hunden vår) med meg ut på en tur, tok litt bilder sdamtidig siden det var så fint ute, selvfølgelig gikk solen bak skyene når vi kom ut, men det var herlig likevel. Har nettop spist pizza og sett på tv. skal hente mamma om ikke så lenge.

 

Har dere sol?


Skrevet: 21.02.2011 Klokken: 12:01

 

Favorittsangen at the moment. The band perry - If I die young (8)

 

Hva er favorittsangen din akkurat nå?


Skrevet: 21.02.2011 Klokken: 00:46

 

 

  

 

Har vært en kjempekoselig dag og jeg håper mamma har hatt det fint, vi har spist masse kaker og åpnet masse gaver. Hun fikk litt forskjellig av meg siden jeg hadde veldig problemer med å finne noe, derfor kjøpte jeg litt av hvert! Haha av pappa fikk hun en helt elske med potetgullposer, dere skulle sett ansiktsutrykket hennes når hun åpnet den. Hun elsker potetgull vel og merke og nå har hun jo for et helt år, haha. Men nå skal jeg legge meg, må tidlig opp imorgen, for jeg skal sitte på mamma til ferga slik at jeg kan kjøre bilen tilbake igjen. Er en stund siden jeg har vært ute å kjørt nå, så bestemte meg for å låne den imorgen, tjohei! Gadd forresten ikke å redigere bildene, denne pc'en er så treg, har faktisk brukt over en time på dette innlegget. s i c k

Godnatt alle sammen.


Skrevet: 20.02.2011 Klokken: 16:12

Jeg har alltid vært slik at hvis noen forteller meg at jeg ikke kan gjøre det eller det, så blir jeg helt innstilt på å bevise for den personen at jeg kan hvis jeg vil. Og sannheten er jo at du kan gjøre alt, hvis du virkelig går inn for det! Det tror jeg i hvertfall. Ingen har rett til å fortelle deg at du ikke har evnen eller kunneskapen til å oppnå noe. Det er bare du selv som kan bestemme hvor langt du vil nå, ha tro på deg selv og du vil se at det har ingenting å si hva andre mennesker sier.

 
Jeg tror at grunnen til at noen rakker ned på deg eller får deg til å føle deg som dritt, er fordi de er redd for hva du kan gjøre, de er redd for at du skal  nå langt, få alt du drømmer om, fordi de innerst inne vet at du kan det hvis du vil! Er egentlig helt grusomt hvor sjalu mennesker kan bli. Hvorfor ikke håpe og ønske alle rundt deg det beste?

 

 

Alle vet jo at; What goes around, comes around!


Skrevet: 20.02.2011 Klokken: 13:41

Gratulerer så mye med dagen mamma, håper du får en kjempefin dag for det fortjener du så snill og god som du er!

Love you


Våknet klokken ti og tenkte "nei, farsken, nå har sikker mamma stått opp allerede", så jeg sprang så fort jeg kunne ned, men heldigvis lå hun fortsatt å sov. Så jeg fikk tid å lage kaffe og gi til henne på sengen, koselig. Når hun stod opp så spiste vi (egentlig bare hun) frokost og så tok vi sparken og Trixie med oss ut på en tur. Er utrolig fint vær ute idag, sol og ikke så altfor kaldt.

 

Så fint vær!

 

Meg og Trixie!

 

See så mye snø det er!

 

 

Nå skal jeg gå i dusjen, og senere skal mamma dra å hente Johanne. Ikveld skal vi feire med gaver og kaker (igjen). Hihi, håper alle får en kjempefin søndag! Kisses.


Skrevet: 20.02.2011 Klokken: 00:13

Åh, hvor jeg skulle ønske jeg var høyere. Har alltid vært den "minste". På ungdomskolen var jeg den laveste i klassen, 1. året på vgs var jeg også den laveste, og 2.året var jeg en av de to laveste. Til og med lillesøstra mi er høyere enn meg! (Og hun er 5 år yngre)

 

Har egentlig ikke så mye imot å være liten, men noen ganger er det sykt irriterende. Det som irriterer meg mest er at jeg ikke kan gå i all slags klær, feks så må jeg holde meg unna lange jakker, lange kjoler osv. Jeg kan jo selvfølgelig gå i det, for jeg kan jo alltids bruke sko med høye hæler. Men problemet er at jeg føler meg som en sekk, eller en pose, haha, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men er sikker på at det er noen som kjenner seg igjen. For eksempel hvis jeg går ute med joggebukse så føler jeg meg sinnsykt liten å stygg, ser rett og slett ut som en slask. Mens høye personen passer liksom bedre til det, føler jeg ihvertfall. Syns egentlig de ser fin ut i alt!

 

En annen ting som irriterer meg er hvis jeg er ute og går blant veldig høye folk, da føler jeg at jeg blir helt borte i mengden nesten, siden jeg er så liten! Haaha..

 

Blake Lively er en person jeg synes kler ALT. Uansett hva hun går i så ser hun helt amazing ut! Til og med klær jeg vanligvis synes er utrolig stygg, ser fint ut på henne! Helt sykt!

 

Egentlig synd at høyden er noe man ikke kan gjøre noe med, men hey, er mange fordeler med å være liten også!


Hvor Høy/Lav er du? :)


Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 22:22

Hahaha...

 

Vi sitter å ser på det programmet på nrk1, ting jeg må gjøre før jeg dør eller hva det nå heter. Så er det ei som får drømmen sin om å svømme med delfiner oppfylt. Og når hun svømmer sammen med de så sier programlederen "Det er utrolig rørende og vakkert å være vitne til", så sier pappa;

 

Pappa: Hva er så rørende med å se noen svømme med delfiner?

Mamma: Nei, det skjønner ikke jeg heller.

Pappa: Det er jo det samme som om jeg skulle ha hoppet i havet å svømt med en flokk torsker.

 

OG DÆvEN JEG ER LEI AV DEN REKLAMEN PÅ TV "GULROT KAK OG SJOKOLADE KAK - BLABLABLA" 
(sorry, ble bare utrolig irritert plutselig, høhø)

 

Jeg, mamma og pappa har nettop feiret mamma sin bursdag. Vi feiret den idag siden pappa ikke er her imorgen. Så imorgen skal jeg, mamma og lillesøster feire den sammen. Uansett, vi har spist nachos, kake og muffins. Kjempekoselig.

 

 

 

Det var sinnsykt godt!


Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 19:35

Min favoritt er scooteren, hihi! sweet

 

Smykkene er forresten fra acessorize : - )


Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 17:31

 

 

Fant en gammel bukse i skapet som jeg klipte en shorts ut av. Men synes den var litt kjedelig, plus at jeg er lei av de gule sømmene, så jeg tenkte å endre litt på den. Bilder kommer senere ♥


Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 15:06

  

 

Ah, elsker både kolleksjonen å designeren! Kunne gjerne tenkt meg noen av disse kjolene!

Hva synes du om vår kolleksjonen hans?


Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 13:33

 

 

Nå holder jeg på å lage muffins siden mama har bursdag i morgen. Alle muffinsene ble dritstygge siden jeg er utrolig dårlig på å bake, men blir nok bedre når jeg har fått lagt på litt glasur å pyntet de, hihi! Lukter ihvertfall veldiiig godt, skal gå å smake på en nå!


Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 01:39

Nå sitter jeg hjemme i senga til lillesøster. Hun er borte i helga, så jeg har tatt meg godt til rette på rommet hennes. Det gjør jeg egentlig hver gang jeg er hjemme siden jeg ikke har fått et rom her enda. Foreldrene mine flyttet i sommer, og skal pusse opp hele huset. Men det er uansett kjempekoselig å være hjemme, blir nesten som å være på sleepover, hihi.

 


my pretty little sister! hahaha, nå blir hun sikkert kjempesur for at jeg la ut dette bildet, men det bryr jeg meg ikke om, høhøøø! Du kan jo besøke bloggen hennes om du vil HER, selvom hun er en dritt dårlig blogger for tiden, gidder jeg ikke å OPPDATERE.

 

En annen ting jeg liker ved å være hjemme er å kose med hunden vår, hun begynner å bli veldig gammel da stakkars, men i mine øyne vil hun alltid være den lille søte valpen som var redd for alt ♥ Noe hun forsåvidt fortsatt er...

 


Lille gullet mitt, søteste firbeinte lille klumpen jeg vet om! Er så trist å se at hun begynner å bli gammel og sliten, men hun får ikke lov  til å dra noenplass. I love you ♥ Imorgen skal vi gå en koselig tur, selvom det er iiiiskaldt ute!

 

Men nå tror jeg at jeg skal lallesoveee. Har egentlig ingenting å blogge om, så GODNATT.

 

Har du hund? :) eller et annet dyr?


Skrevet: 18.02.2011 Klokken: 16:41

Hei søtinger ♥


Idag stod jeg opp klokken ti, dro på senteret halv elleve, og var der til halv tolv, så dro jeg på jobb å var der til kvart på to, og deretter dro jeg til byen å var der til halv tre. Så dro jeg hjem, og helt siden da har jeg sittet klistret til dataen å skrivd to søknader. Er egentlig utrolig elendig på søknader, og det er vel derfor jeg nesten aldri får svar, haha. Den første jeg sendte skrev jeg som alltid på slutten "VEDLEGG: CV", men tror du ikke jeg glemte å legge cv'en ved? Jodaa....


Men jeg får bare håpe på det beste. Er sikkert ikke mange som vil ansette noen som uansett blir å flytte til sommeren. Men jeg kan jo ikke gjøre annet enn å prøve. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til å dra på jobb igjen kvart på sju. Ikveld drar jeg hjem til øya. ♥

 


hvem vil ikke gi meg en jobb liksom? tjoheii!

 

Ha en fin dag videre!


Skrevet: 17.02.2011 Klokken: 23:37

JEG ER HEKTA.

 

 

 

 

  

Her er noen av de "få" antrekkene jeg har laget på h&m sin nettside. Fant ut først idag at det går ann å lage sine egne antrekk ut av de klærne de har på h&m. Utrolig morsomt egentlig, hvis du liker å sette sammen klær, det er også en lur måte å finne hele antrekk du har lyst på, og få oppsummert på siden hvor mye alt koster til sammen! Liker absolutt hvordan nettsiden til h&m er blitt. Thumbs u p for deet!


Skrevet: 17.02.2011 Klokken: 13:51


// Canon Eos 550D


Skrevet: 17.02.2011 Klokken: 13:05Nå har jeg endelig søkt skole og lærlingplass. Men har liten tro på at jeg kommer inn siden det står at jeg ikke har rett på skoleplass. Grunnen er vel fordi jeg endra adr til troms i sommer, har tidligere bodd i Nordland. Og nå søkte jeg i nordland siden det er der jeg har gått på skole tidligere, men siden jeg bor i troms nå, så har jeg ikke krav på skole i nordland. Åh, herregud jeg synes hele det systemet er helt ubrukelig, hva er vitsen, jeg vet ihvertfall at jeg mister lysten på å gå på skole når det skal være så sykt vanskelig. Men skal ringe å snakke med dem i morgen tror jeg, har jo allerede gått 1 år i bodø så synes ikke det skal være noe problem å fortsette der! Jeg får bare krysse fingrene å håpe på det beste!


Føler virkelig at et friår hjalp på motivasjonen, er faktisk ganske så klar til å starte på et nytt skoleår. Og jeg har funnet ut av studiekompetanse er åpner mange dører, siden jeg har lyst å studere i utlandet, og da er studiekompetanse et krav. Skal bli flott å få opp karaketerene også (Og fraværet ned)!

 

Hva skal du gjøre til høsten?


Skrevet: 17.02.2011 Klokken: 00:29Her er et lite utvalg av mine favoritter fra Nelly.com. Er så mange fine kjoler der, og mange av de jeg synes er finest er litt for dyre for meg, så derfor har jeg samlet mine favoritter blandt de billigste. De to øverste er veldig enkle og sommerlige, den korale hadde vært skikkelig smashing til sommerbrun hud. De to i midten er veldig søte, duse og fine farger, mens de siste er mer knæsjfarger og minner meg litt om Gossipgirl, hihi.

 

Kan sitte å se på kjoler i timesvis, tror jeg blir å bestille en eller to i neste mnd. Spørs hvor flink jeg er på å spare penger denne mnd! Hvilken kjole likte du best?


Skrevet: 16.02.2011 Klokken: 11:43


Hahaha....

 

Stod nettop opp, og nå sitter jeg å sliter med minid og vigo osv. har planer om å søke påbygning til høsten, så får vi se hva som skjer. Men skal hoppe i dusjen nå, så skal jeg spise frokost. Kommer en kompis til byen senere som jeg skal møte, koselig.


Skrevet: 16.02.2011 Klokken: 01:38

Nå nærmer 1.mars seg, fristen for å søke på skole, lærlingplass osv. Jeg synes dette var utrolig vanskelig for tre år siden når jeg skulle søke 1. år på vgs, og jeg synes det er like vanskelig nå. Er ikke sikker på om jeg blir å søke i år engang, og heller ta enda ett friår. Helt siden jeg gikk i 7. har jeg drømt om å gå på esmod eller studere i utlandet, men akkurat nå så virker den drømmen utrolig langt borte. Og jeg vet ikke hvorfor, for jeg vet jeg kan få det til om jeg virkelig går inn for det. Men siden jeg ikke har generell studiekompetanse så er det også vanskeligere å komme inn i utlandet siden det er et av kravene.

 

Jeg kan selvfølgelig ta et friår å spare opp penger slik at jeg kan ta påbygning som privatist. Det vil kreve mye av meg selv, men det kommer godt med i utdannelsen. Men samtidig så vet jeg hvor utrolig dårlig jeg er til å spare, så er redd for at jeg skal bruke opp alt og at jeg blir sittende i samme situasjon til neste år.

 

Det hadde vært så utrolig morsomt og spennende å bo et år i New York og studere på Gateway College innenfor moteledelse. Jeg tror jeg bare må sette meg et mål, og gjøre alt for å nå det. Alt er mulig, noen ganger tar det bare litt tid.

 

Hva skal du gjøre til høsten?


Skrevet: 16.02.2011 Klokken: 00:14


Er det noe jeg synes er utrolig vanskelig så er det å finne jeans som passer perfekt. Men idag fant jeg faktisk noen veldig fort, og det var tilogmed 100 kr rabatt på alle buksene på bikbok!  Jeg fikk bare tid til å prøve denne, og egentlig så er jeg veldig fornøyd med den. Den sitter utrolig bra føler jeg selv, og den er skikkelig behagelig! Fargen er ikke akkurat slik som på bildene, de er litt mørkere.

 

Det aller beste er at de kostet bare 199 kr ♥


Skrevet: 15.02.2011 Klokken: 21:46

Fine Johanne!

 

Lille benedikte. Her sitter hun å ser på bilderammen jeg hadde laga til henne, høhø, hun ville ikke gi den ifra seg!

 

De hadde pyntet så fint med masse ballonger og fakler ute!

 

Masse gode kaker og godteri!

 

Den rosa bilen hun fikk i gave hos meg!

 

På kvelden ble det litt tv seing, måtte jo få med oss finalen av mgp.

 

Søster og kjæresten har så fint hus, dette er spise stua, elsker bordet, speilet og lysekrona i taket! Lyst å fint.

 

 

Første aketuren, litt skeptisk, hihi søta.

 


Høhø, slapp i trynet på tur hjem fra Narvik.

 

Bildene kom litt senere enn jeg hadde tenkt siden pc'en min plutselig klikka. Nå har jeg vært så heldig å fått lånt pappa sin for en stund, pappa er best! Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden, og nå har jeg slengt inn den nye grandiosa pizzaen, hjemmelaget. Namm, skal kose meg med den og frustrerte fruer.


Skrevet: 15.02.2011 Klokken: 15:15
Jeg vet ikke helt hva, men det er noe med disse skoene jeg liker! Har aldri likt hæler som er så tjukk, men jo mer jeg ser på disse jo finere syns jeg de er. Synes den grønnfargen er utrolig fin, tror jeg må bestille de bare for å se hvordan de ser ut på, hadde jo vært perfekt å bruke til sommeren, til et par shorts og en grønn topp!  Hva synes du?


Skrevet: 15.02.2011 Klokken: 14:31
Idag blir lille prinsessa mi 1år. Er så rart å tenke på at det er 1 år siden du kom til verden. Jeg er så glad i deg lille venn, beste tanteungen i verden ♥  Gratulerer så mye med dagen.

 

LOVE YOU


Skrevet: 14.02.2011 Klokken: 21:56

HEIA BLOGGEN!

 

Jaa, igår kom jeg hjem fra Narvik etter å ha vært i bursdagsselskap til tanteungen min som blir 1 år i morgen. Var utrolig koselig, mange folk og hun fikk mange fine leker! Tror hun ble glad for den rosa bilen hun fikk av meg! Hihi, men nok om det. Når jeg kom hjem så dro jeg rett på jobb, og når jeg kom hjem fra jobb i ti tiden så hadde jeg tenkt å vise dere bilder fra bursdagen - meeen, så var plutselig pc'en død. Jeg fikk den såvidt på, men når jeg skulle logge inn så kom det bare opp "brukerprofilen kan ikke lastes inn" osv. Så 50% av dagen idag har gått til å prøve å fikse den, mens 50% har gått til å se i veggen. Har funnet ut at jeg må ha et utrolig trasig liv når jeg ikke klarer meg en dag uten pc'en engang. Neida, er ikke så illee... Eller kanskje, i og med at jeg bestemte meg for å dra helt hjem for å hente den stasjonære pc'en min. Hahaha.

 

Så her sitter jeg nå, hjemme i stua, og på PC'EN selvfølgelig. Men skal gå å lage meg noe å spise nå så skal jeg se reprise av top model siden jeg gikk glipp av den idag. Kommer bilder senere, ble mye tekst i dette innlegget, men men, håper dere har det fint snupsedupser!♥


Skrevet: 12.02.2011 Klokken: 00:51

Idag når jeg skulle gå til byen, så kom jeg fram til snarveien min og da ser jeg at den er nesten helt nedsnødd. Den så nemlig slik ut:


Og ja, det er bratt, selvom det ikke ser slik ut her!

 


Hahaha, Lite fornøyd med at snarveien min var blitt snødd ned! Visste allerede da at jeg kom til å rulle ned hele bakken siden jeg hadde disse skoene på:

 

Det var faktisk ikke så lett å gå med disse, men kom meg fort ned ihvertfall! høhø...

 

Nei nå skal jeg legge meg. Må tidlig opp imorgen siden jeg skal på jobb. Etter jobb drar jeg til Narvik for å feire bursdagen til tanteungen min. Kjøpte henne forresten en rosa bil, som synger og lager lyder. Heheheeee. Skal ta bilder av den å vise dere, synes faktisk den var veldig søt! Men nå er det natt, hadebra søtinger!


Skrevet: 11.02.2011 Klokken: 22:03

Det STORE spørsmålet er jo..... Skal jeg gå for dette;

 

En rusten skraphaug fra 1990-tallet eller dette;

 eller kanskje denne er litt mer meg;

 


haha, tro det eller ei, men jeg kunne faktisk kjørt rundt i en rosa liten bil

 

Jeg trodde det å få lappen kom til å bli det vanskeligste, men nå innser jeg jo at det å finne en bil er verre. Jeg er for det første, sykt dårlig på å spare penger, også har jeg veldig lite peiling på biler, og jeg vil jo ikke kjøpe noe som ramler fra hverandre etter en uke. Heligvis har jeg gode venner som er fink med bil, og kan hjelpe meg.

 

Penger er nok det største problemet. Vil helst ikke måtte kjøpe en billigsak under 10.000 kr, selvfølgelig kan du være heldig å få en nokså god bil til under 10.000, men sjansen er stor for at bilen ikke vil vare lenge. Men samtidig så vil jeg ikke invenstere i en veldig dyr bil, for det er jo trossalt min første, og jeg kommer sikkert ikke til å ha den mer i 1-2 år.

 

Jeg synes dette med bil er så vanskelig, ikke vet jeg hvilken merker som er bra heller, det er vel litt smak og behag egentlig. Jeg stiller egentlig ikke så store krav til første bilen, jeg vil jo selvfølgelig den skal se bra ut, men det er ikke så viktig. Det viktigste er at den er lett og kjøre, og trygg. Også vil jeg ikke ha en hvit eller rød bil.

Jeg har nå spart opp ca 10.000 kr så håper det blir bil om ikke så alt for lenge. Herregud, så herlig det må være med egen bil! 


Har du egen bil? Isåfall, hvilken?

Har du noen tips til meg når det kommer til å kjøpe bil? :)

 

Dette er drømmebilen! Trenger bare sånn 15 millioner først .........

 

Hva er din drømmebil?


Skrevet: 11.02.2011 Klokken: 14:33


Nå drar jeg til byen sammen med en venninne. Skal finne bursdagsgave til lillegull som blir 1 år på tirsdag♥ Hadde egentlig tenkt å bestille en supersøt bamse med navnet og fødselsdatoen gravert inn, men fikk ikke tid å bestille den siden vi skal i bursdagsfest i helgen så hadde den ikke kommet fram i tide! Så får vel se om jeg finner en søt leke, hun har så mye klær, så det må jeg utelukke, selvom jeg elsker å kjøpe klær til henne!

 

Blir i byen fram til jeg skal på jobb, så kommer ikke flere innlegg idag. Ha en kjempefin dag alle sammen ♥


Skrevet: 11.02.2011 Klokken: 13:06


Maybelline Dream Creamy Foundation

Finnes i farger: Sun Beige, Sand, Fawn, Nude og Porselain.

Merke: Maybelline

Karakter: 5

Kan kjøpes: Alle butikker som selger Maybelline, feks. h&m og cubus.


Som jeg sa i videoen min om hvilken sminke jeg bruker til vanlig (trykk her for å se) så liker jeg egentlig ikke å bruke flytende foundation fordi alle de jeg har brukt har tørket ut huden min, spesielt om vinteren. Men når jeg så denne på cubus så bestemte jeg meg for å teste den ut, siden den er spesielt laget for de med normal til tørr hud. Og jeg kan er utrolig fornøyd med den, huden føles silkemyk, og blir ikke flassete eller tørr. Anbefaler denne på det sterkeste! Gir den ikke karakter 6 fordi jeg synes ikke den dekker så bra og den holder ikke hele dagen.

 

 

 


+ Den føles veldig myk på huden.

+ Siden den er veldig creamy så er den lett å påføre og huden ser veldig smooth ut.

+ Tørker ikke ut huden

+ Billig

+ Finnes i mange farger, slik at det er lettere å finne en som passer perfekt til deg.

 

- Dekker bra, men ikke den beste.

- Holder lenge, men ikke hele dagen.

- Den svamptingen som følger med er ubrukelig.

 

Har du prøvd denne før? Hva synes du?


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 23:50

Hahahhaa jeg døøøøøøøøøøør.......

 

Hahahha, er det noe jeg ikke passer med, så er det briller! ser ut som den nerden, eller jeg vet ikke helt hva jeg ser ut som, men pent var det ihvertfall ikke! Når jeg var mindre så ble jeg fortalt at jeg kanskje trengte briller, men jeg nektet, og når jeg kom tilbake til optikeren så sa han at jeg ikke trengte det likevel, og glad er jeg for det!!

 

Men når det er sagt, så synes jeg briller er ganske fint - på andre. Noen passer utrolig godt med det, og skulle egentlig ønske jeg også kledde det. Disse brillene er jo mamma sine da, og alt for bred for mitt ansikt, så hadde kanskje sett bedre ut med noen andre, hihi!Godnatt ifra meg! nørdi børdiiiii

 

Bruker du briller?


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 21:59

Mamma sitter å stirrer på meg dritlenge, så sier jeg:

- Hvorfor stirrer du så??

Så svarer hun:

- Jeg får ikke så vondt i øynene av å se på deg som jeg får av å se på tv'n.

 

EHH? Hahahah...

Grunnen til at hun stirrer så er fordi jeg sitter på pc'n og hun har nettop fått seg facebook, og hun er helt hekta! Så nå sitter hun bare å venter på at jeg skal dra ut slik at hun kan overta pcn.

 

 

Haha, måtte le litt.. Men nå drar jeg ut å kjører litt! Har jo bare vært inne hele dag, men er vel slik det blir når det er så kaldt ute at det nesten ikke går ann å puste! Imorgen får jeg ihvertfall lønn, og da skal jeg dra til byen sammen med en vennine!


Men nå drar jeg ut å kjører litt! Snakkes søtinger!


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 21:03

Jeg har så sinnsykt lyst å reise utenlands. Er to år siden jeg var i utlandet sist, så denne sommeren har jeg bestemt meg for at jeg skal enten til syden eller en annen plass. Har tilogmed en egen sparegris hvor jeg samler om penger for å reise, hihi.

 

Jeg er utrolig lei av vinteren, og kunne heller tenkt meg å ligge på en strand i Thailand. Har aldri vært der før, men det er en plass jeg har utrolig lyst til å besøke. Det ser så fint ut der!


Ah, tenk hvor herlig det hadde vært! Hvor i verden skulle du ønske du var akkurat nå?


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 18:40

Nå har jeg laget en video til dere der jeg viser hvordan jeg bølger håret mitt. Holder på å redigere den nå så den kommer vel i løpet av kvelden eller imorgen! Stay tuuuuuuuuuned! ♥


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 15:04


Har fri fra jobb idag, og da har jeg god tid til å gjøre ting jeg ikke får tid til ellers. Så idag har jeg tegnet en del, jeg synes det er utrolig morsomt egentlig, og tiden går så fort! Det kommer bedre bilder når jeg har fått fargelagt osv.


Hva skal du idag?


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 13:25
Hva synes du?


Skrevet: 09.02.2011 Klokken: 22:44Gleder meg vilt til denne kolleksjonen kommer i butikkene 14.april, skal absolutt kjøpe meg noen plagg! Hva synes du om denne kolleksjonen til H&M? I love it!


Skrevet: 09.02.2011 Klokken: 15:50

!#/%#)&%=%?4549"€)= JEG BLIR GAL!

 

Hadde redigert en video, holdt på i kanskje 1 time?! så klikka hele dritten og ingenting ble lagra. Er så sinnnsykt irriterende når det skjer, nesten så jeg hiver dataen i veggen. Neida... JO!


Skrevet: 09.02.2011 Klokken: 13:39

Jeg har alltid hatt vanskeligheter med å gi slipp på noen jeg er veldig glad i selv om jeg vet at jeg har det mye bedre uten. Men tanken på å være uten han, ikke kan snakke med han, se han eller si at jeg er glad i han, er så skummel. Men hva er vitsen med å holde fast til noen, når de ikke behandler deg rett, eller setter pris på deg? Det rette svaret er vel at det ikke er vits, du ødelegger bare deg selv av å være sammen med noen som ikke vil det samme som deg, noen som tar deg for gitt, og går ut i fra at du alltid er der uansett hva de gjør eller ikke gjør.

 

Noen ganger må du bare sette ned foten, stille den personen et ultimatum, og hvis han fortsatt ikke vet hva han vil, så har du egentlig ikke noe annet valg enn å gå videre. Du kan jo selvfølgelig gi han flere sjanser, og håpe på at han kommer til å forandre seg. Men det vil bli det samme som å lure deg selv, han kommer ikke til å forandre seg, hvis han ikke vil ha meg nå, hva får meg til å tro at han vil ha meg om en uke...en mnd...et år ?

 

Jeg flyttet ifra kjæresten min forrige sommer, fordi jeg var ferdig på skolen og ikke hadde penger til å bo der lengre, og ble nødt å flytte hjem for en stund. Fikk meg en jobb og bestemte meg for å spare opp penger slik at jeg kunne flytte tilbake. Men, det gikk ikke helt etter planen, og her sitter jeg fortsatt, et halvt år etterpå. Det vanskeligste var egentlig at vi slo ikke opp før jeg dro, så vi var fortsatt 'sammen', vi har vært trofast mot hverandre, og snakket sammen akkurat som vi fortsatt var kjærester og ingenting var forandret. Men sannheten er at jeg føler alt er forandret.

 

Jeg var på besøk hos han for to uker siden, og vi hadde det så utrolig bra sammen, og jeg håpet virkelig på at ting kom til å bli annerledes når jeg kom hjem igjen, at han ville begynne å vise mer interesse, slik han gjorde når jeg var der. Men det gikk tilbake til å være akkurat slik det var før jeg dro til han, hver gang jeg spør hvorfor det må være slik, så sier han at han vil ha meg, men at det er så vanskelig å frustrerende at jeg bor så langt borte. Og det skjønner jeg jo, er vanskelig for meg også, men når man virkelig liker noen så skal jo ikke avstand kunne ødelegge det man har sammen?

 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, er så utrolig glad i han, men har vel fått nok nå.


Skrevet: 09.02.2011 Klokken: 11:44

 


// Tatt med Canon Eos 550D og Redigert i Gimp2

 

Hva synes du?


Skrevet: 08.02.2011 Klokken: 22:16

// Kjøpte den for noen uker siden, men glemte å vise dere. Tror den kostet 199 eller 249 husker ikke helt.


Skrevet: 08.02.2011 Klokken: 13:31Overdel » Bikbok / Bukse » VeroModa / Skjerf  »Cubus


Ønsker alle en kjempefin dag! Kiss,kiss


Skrevet: 08.02.2011 Klokken: 10:56

Flere enn meg som er plaget med mørke ringer under øynene? Jeg har det nesten hele tiden, og jeg synes det er sykt irriterende fordi man ser så trøtt og sliten ut selv om man kanskje ikke er det! Og det ser jo ikke så veldig pent ut heller. Men det er ikke alt som funker mot mørke ringer, fordi noen faktisk har det fordi det er arvelig, og de rett og slett er født slik. Mens noen har det pga lite søvn, lite vann eller andre årsaker. Jeg har ihvertfall prøvd ut noen ting som kan hjelpe, og tenkte jeg kunne dele de med dere.GOD CONCEALER
» Dette er nok det som funker best til de som er født med 'mørke ringer'. Det er ikke alltid like lett å finne en concealer som passer perfekt til deg, og det er vanskelig for meg å garantere at de jeg liker funker like bra på deg, så det beste er å prøve seg fram, evt. spørre en av de som jobber på den butikken om hjelp. Jeg vil ihvertfall anbefale Glo minerals camouflage concealer og Cover all mix
TESKJEER
»
Et annet tips er å legge en teskje i fryseren i omtrent 10minutter, så tar du den ut å lar den hvile på øynene en stund. Dette vil hjelpe mot hoven og rød hud, og jeg garanterer at du vil føle deg mer våken etterpå. Et gratis og raskt alternativ om du har dårlig tid om morgenen, og føler du må friske opp ansiktet litt!


KOFFEIN
»
Ta to bomullsdotter å dypp dem i ferdigtraktet espresso, deretter presser du dem på huden under øynene. Dette vil fjerne både mørke ringer og posete øyne. Koffein hjelper til med at blodkarene krymper slik at huden ikke hovner opp så mye - derfor blir koffein ofte brukt som ingrediens i øyekremer.


GRØNN TE
»
Legg brukte teposer i fryseren og om morgenen når du våkner med hovne og slitne øyne så tar du de fryste teposene fort under litt vann for så å legge de på øynene. Funker veldig bra, og du vil føle deg mye mer våken etterpå.

 

AGURK
»
Dette funker ikke så bra synes jeg selv. Men synes det er behagelig for øynene, og man føler seg litt mer opplagt, så du kan jo prøve å ligge i en halvtimes tid med et par agurkskiver på øynene.


MYE SØVN OG VANN
»
Dette er nok det beste å gjøre og det vanskeligste - synes jeg. Jeg får nok nesten aldri så mye søvn som jeg burde ha, og jeg drikker sjeldent så mye vann som er anbefalt å gjøre hver dag. Men det er utrolig hvor mye vann hjelper mot, om du klarer å drikke nok vann hver dag så er jeg sikker på at de mørke ringene vil bli mindre synlig.


ØYEKREMER
»
Det er ikke alle øyekremer som funker mot mørke ringer, de fleste tilfører bare fuktighet. Men her anbefaler jeg å spørre noen som har peiling på øyekremer, kan jo hende du finner en som funker fint på deg! Jeg har prøvd en del øyekremer, men har enda ikke funnet en som funker mot mørke ringer.


ISBITER
»
Lag isbiter ut av vann, sitronjuice og olivenolje. Så gnir du isbiten over ansiktet om morgenen. Kulden og ingrediensene hjelper mot hovne øyne.


MASSÉR
»
Massér forsiktig under øynene i noen minutter. Bruk sirkelbevegelser. Dette får blodsirkulasjonen igang.


Her er noen tips du kan prøve ut, også håper jeg de funker på deg også! Andre ting du kan prøve er å sette opp håret, det får deg til å se mer opplagt ut. Du kan også bruke en leppestift slik at du tar fokuset bort fra øynene eller bruk smykker, det vil få deg til å se mer kvikkere og livlig ut! Farger hjelper bra mot et grått og slitent ansikt!Har du prøvd noe av dette?


Skrevet: 07.02.2011 Klokken: 16:47

FRA DETTE:TIL DETTE:Synes det ene gratis designet til Rina var så fint! Så jeg lånte det :) Men har endret en del på det + laget headeren selv. Så hva synes du?


Skrevet: 07.02.2011 Klokken: 12:04

JAAAAAAAAAAAAA!

Jeg, Anna og Jonas har nå søkt om å jobbe frivillig på ekstremsportsveko på Voss i juni. Det skal bli sykt gøy! Har fått svar på søknaden, og vi er sikret en jobb, men de kunne ikke garantere enda at vi fikk jobbe med akkurat det vi ville. Jeg og Anna har søkt om å jobbe i Baren, og salg av klær og billetter. Håper mest på baren!

Herregud, det skal bli så sinnsykt digg. Voss er en så fin plass, og i juni er det sikkert kjempefint vær der, håper det ihvertfall! Vi skal bare jobbe fire skift hver, og vi får gratis inngang på hele festivalen + at vi får en egen fest når festivalen er over. Skal bli så utrolig morsomt å bli kjent med mange nye mennesker! GLEDER MEG TIL SOMMEREN!

Foresten, til deg som lurer, ekstremsportsveko er den største sport og musikk festivalen og blir holdt på Voss hvert år!

 

// Bilder lånt fra ekstremsportveko.com

Har du vært på ekstremsportsveko før?


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 22:32

Idag har jeg gått på ski for første gang på mange år! Tror ikke jeg har gått på ski siden 10.klassen eller noe. Var ihvertfall utrolig slitsomt, hahaha. Knødde så sinnsykt, men var veldig deilig å være ute i frisk luft. Var utrolig kaldt idag, rundt 10 minus. Har nettop laget en Norvegia reklamefilm som kommer ikveld eller imorgen, hahaha jeg døøør.


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 19:17Jeg elsker fjær øredobber, aner ikke hvorfor, men hver gang jeg ser noen slike øredobber så må jeg bare ha de! Disse øredobbene er fra cubus og var på halvpris tror jeg!


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 16:01


helt normal!


fortsatt like normal!


hvem er det jeg prøver å lure, jeg er jo langt ifra normal. Heia retardnessssssssss!

Nei nå har jeg vært nok på dataen for en stund. Skal hive bollene inn i ovnen så skal jeg og Johanne ut en tur! Have a nice day!


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 13:33

VINNEREN BLE ....................................

www.hanneeluneborg.blogg.no

Siden bloggen min ble 1 år den 25.januar så hadde jeg en konkurranse som gikk ut på at du skulle lage ditt "drømme bursdags outfit". Fikk inn mange fine antrekk, men valgte dette fordi det var stilrent og veldig fint. Noe jeg selv kunne ha gått med, elsker kjolen og skoene. Men vil uansett si tusen takk til alle som meldte seg på, kommer nok til å komme flere konkurranser etterhvert!


GRATULERER til Hanne som vant et gavekort på nelly.com :)

Hva synes du antrekket?


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 13:01


Navelpiercing synes jeg er veldig fint og har tenkt å ta det selv når jeg får lønn. Har lenge hatt planer om det, men har liksom aldri fått gjort noe med det. Gruer meg ikke til å ta piercing der, for jeg vet at det ikke er like vondt som når jeg tok piercing i øre og i tunga. Så det skal nok gå bra!  Synes egentlig ikke det er noe fint med piercinger overalt, det kommer helt ann på hvordan stil du har, og hvordan utseende. Noen passer selvfølgelig veldig godt med piercing i leppa, øyenbryn og i nesa osv. Men jeg passer ikke med det, derfor velger jeg å ta det på steder som det nesten ikke vises, som i tunga og i navelen, hihi. Tungepiercingen tok jeg ut for lenge siden da, har hatt den siden 9. Klasse, og begynner å bli litt lei av den.

Har du piercing? Hvor?


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 02:58

I begynnelsen av januar laget jeg en liste over ting jeg skulle fullføre før februar mnd var ferdig. Nå er vi kommet til 6. februar og jeg har allerede fått gjort noen av tingene jeg hadde på lista mi;

- Klippe meg √
- Besøke Morten √
- Få sertifikatet √ 
- Spise mindre godteri √

Nå gjenstår det bare å;

- Slutte å drikke brus på hverdagene
- Begynne å ta sit-ups hver kveld
- Spare penger 
- Ikke bruke mer enn 500 kr i uka

Synes egentlig det er lettere å få gjort ting om jeg skriver ned alt som jeg vil gjøre, og så ha feks. 2 mnd på å få gjort det, for da blir det mest sannsynlig gjort! Hahaha, tror jeg skrev gjort fire ganger i denne settninga. Begynner å bli trøtt nå, og da klarer jeg ikke å skrive ordentlig. Men anyways, har i hvertfall klart å fått gjort fire av de åtte tingene jeg skal gjøre, så thumbs up for det! GODNATT


THUMBS UP FOR MEEEEEEEEEEEE. HEHEHE


Skrevet: 05.02.2011 Klokken: 20:58

but it was boring, so I went back to being me : D

HEIHEI FRITIDSPROBLEMER!
Nå skal jeg gå å hjelpe Johanne på kjøkkenet med å lage kyllinggryte. Holder på å laste ned massemasse musikk som vi skal høre på i bilen når vi drar ut å loder litt! HEAHEHAAA.

Ha en kjempefin lørdagskveld alle sammen!


Skrevet: 05.02.2011 Klokken: 15:13

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nå har jeg og Johanne vært ute å tatt litt header bilder, har lenge tenkt å få fiksa en header, men har ikke hatt noen bilder jeg kunne bruke. Det var forresten sykt kaldt ute, begynte å svi i ræva av å sitte i snøen så fikk ikke tatt så mange bilder, hahaha.

Jeg tror jeg likte det i midten best. Hvilket bilde likte du best?


Skrevet: 04.02.2011 Klokken: 19:49AHH, elsker disse!! Noe du kunne ha gått med?


Skrevet: 04.02.2011 Klokken: 18:39

Ha ha ha, satt å venta på å hente lillesøster å hadde ingenting å gjøre så jeg tok fram kameraet og tok "et par" bilder. Følte meg litt dum da jeg plutselig ser noen komme gående forbi bilen, må ha sett veldig lurt ut! Mmmja, har egentlig svært lite å gjøre, holdt på å sovna av på sofaen isted, kunne vært litt godt med en liten powernap, men tror jeg heller skal gå å se på tv..nei vent, det kom jo ny episode av the vampire diaries idag, wiih! Da har jeg noe å gjøre ihvertfall.

Hva skal du i helga?


Skrevet: 04.02.2011 Klokken: 11:53

Hei bloggen!

Idag stod jeg opp kl. 10:00 for å kjøre mamma til ferga, ca 20 min unna der vi bor. Så kjørte jeg HELT alene hjem igjen, satt musikken på kjempehøyt å bare kjørte, det var så morsomt, og det gikk kjempefint! Veiene der er veldig smale så om man møter på en bil så må man stoppe helt eller evt. rygge, men jeg møtte heldigvis bare på en bil. Nå skal jeg spise frokost, så skal jeg gå på bade å ordne meg, lukter bål i hele huset etter et tappert forsøk på å fyre i ovnen! Funka ikke så bra ...

Senere skal jeg hente lillesøster på skolen tror jeg! Kommer vel kanskje outfit også! 
Fikk forresten sertifikatet i posten idag, så nå slipper jeg å kjøre rundt med den svære papirlappen, høhø ♥


Denne loder jeg rundt i idag! Hahaaaa den er så stygg! Men skal ikke klage, så lenge jeg slipper å gå er jeg fornøyd!


Mamma og de huskelappene ,,, heaheaheheheha

Har dere noen musikktips?


Skrevet: 04.02.2011 Klokken: 00:59

Du trenger


1 skål + 1 avokado + 1 egg (2 om du har langt hår)

Så skal du mose avokadoen og blande den og egget sammen. Du kan også bruke litt olivenolje for å få riktig konsistens. Bland det sammen til det ser ca slik ut;


prøv å få minst mulig med klumper, jeg fikk masse, og jeg merket det var mye vanskeligere å ta det i håret da!


Haha, det ser veldig ekkelt ut. Her kan du se hvorfor det er lurt å mose avokadoen ordentlig.

La hårkuren virke i 20-30 min, så skyller du godt ut.
Egg inneholder mye proteiner og er bra mot tørt og slitt hår.

Jeg har prøvd denne hårkuren to ganger, og håret mitt blir faktisk ganske mykt og glansfullt etterpå. Eneste ulempen er at det blir veldig tørt når det er vått, men dagen etterpå merker jeg jeg hvor mykt det er. Anbefaler å skylle veldig godt, og bruk balsam, ellers kan det bli veldig ekkelt rett etterpå. Den funket i hvertfall på mitt hår, men neste gang skal jeg huske på å blande bedre og bruke TO egg i stede for ett, siden jeg har ganske langt hår.

Har du prøvd denne hårkuren før?
Funket den for deg?


Skrevet: 03.02.2011 Klokken: 11:49


PRETTY LITTLE LIARS

Dette programmet begynte jeg faktisk å se fordi en annen blogger anbefalte det. Og jeg ELSKER dette programmet! Måtte bare fortsette å se til jeg hadde sett alle episodene, ble helt hekta. Det er spennende, og veldig jentedrama serie! Anbefaler den om dere liker slike jenteserier!


GOSSIP GIRL

Har alltid vært min #1 favoritt. Elsker alt, skuespillerne, CHUCH BASS, klærne, byen, dramaet, ja ALT!


Mine andre favorittserier er The vampire diaries, Desperate Housewives og One tree hill. OG bones faktisk, hehe!

Ser du på noe av dette?
Hva er din favorittserie?


Skrevet: 03.02.2011 Klokken: 01:27

Nå er det ene øyet større enn det andre, og hva betyr det? Jo, jeg er skjeiv... Neida, det betyr at det er på tide å legge seg! I morgen kveld drar jeg endelig hjem, tror ikke jeg har vært hjemme siden begynnelsen av januar, så det skal bli godt å komme hjem å ha sleepover med lillesøster, gå tur med hunden og bare slappe av og kose meg! Skal også kjøre helt alene i helgen, for første gang! Håper sertifikatet kommer i posten imorgen eller fredag! Er så speeeent.

Godnatt alle sammen!


Skrevet: 02.02.2011 Klokken: 23:13


Jeg og Anja gikk en tur i parken idag, det var første gang jeg prøvde det nye kameraet mitt ute! Bildene ble så bra synes jeg, kvaliteten er jo helt utrolig. Ble faktisk veldig fornøyd med det øverste bildet!

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb, eller egentlig kom jeg hjem for en halvtime siden, men anyways, nå skal jeg spise løvbiff&chips å se på pretty little liars. ♥ Bruker du å se på det?


Skrevet: 02.02.2011 Klokken: 12:02

Jeg har alltid syntes det er så vanskelig å tegne en menneskekropp, når jeg gikk på skolen og vi fikk i oppgave å tegne en kolleksjon, så brukte jeg alltid så utrolig lang tid på å få kroppen til å se 'normal' ut, den ble alltid seende ut som en blanding av en dame og en gorilla.

Men i løpet av dette halvåret hvor jeg ikke har gått på skole så har jeg fått øvd litt mer på det, og disse tegnet jeg igår. De ligner fortsatt ikke helt på 'Motetegninger' synes jeg. De ser litt amatør aktig ut. Så det jeg må øve på nå er å tegne hender, øyne, hår, skygger og lengre (tynnere) ben og armer.

Synes det er utrolig artig å sitte å tegne kolleksjoner, selv om jeg blir gal når jeg ikke får til å tegne akkurat det jeg tenker i hode, men øvelse gjør mester!

Hva synes du?


Skrevet: 02.02.2011 Klokken: 10:32

 


www.hanneeluneborg.blogg.no


www.stineemarik.blogg.no


www.cechm.blogg.no


www.ingvilhaldo.blogg.no

 

Tusen takk for alle bidragene, var flere bursdags antrekk jeg likte utrolig godt, men måtte velge ut favorittene slik at det blir lettere å velge ut én. Jeg var litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det, for jeg synes alle var så fin! Enten bruke randon.org eller la dere lesere bestemme! Hvem syns du hadde det fineste bursdags antrekket?


Skrevet: 01.02.2011 Klokken: 22:33

HEI BLOGGEN.


Er så glad, jeg bestod oppkjøringa idag! Hadde trodd jeg skulle være dritnervøs, men det var jeg ikke! Sensoren var så hyggelig, og vi snakket hele turen. Tror han sa masse for å prøve å distrahere meg, for han sa veldig mye rart, men det gikk bra! Jeg gjorde selvfølgelig noen småfeil, på landeveien gikk det veldig bra, men når jeg kom til byen gjorde jeg to feil. Men han sa at selv om jeg gjorde litt feil så klarte jeg å holde meg veldig rolig, og ikke begynne å stresse, noe som var kjempebra!

Føles helt uvirkelig at jeg kan kjøre bil nå HELT alene. Har jo ikke kjøpt meg bil enda, men holder på å spare! Får nok lånt en bil av mamma å pappa av og til som jeg kan kjøre, Åh er så herlig følelse å være ferdig ♥

Men nok om det, nå skal jeg spise god mat og bare kose meg! Snakkes imorgen ♥Godnatt :)


Skrevet: 01.02.2011 Klokken: 11:14


Namnamnam det var godt!

Stod opp klokken ti, er ikke bra å sove for lenge heller. Har drømt at jeg har kjørt bil i hele natt, så var nesten sliten når jeg våkna, haha. Men etter en god frokost så føler jeg meg ganske så opplagt og klar til å kjøre! Er så spent, kjenner det i magen nå, tenk at dagen jeg skal kjøre opp er kommet. Dette kan enten bli en dritbra dag eller en dritdårlig dag. Jeg håper på det første, må bare gjøre mitt beste og vise sensoren at dette kan jeg!

Og tusen takk til alle som har ønsket meg lykke til, det setter jeg stor pris på! Ha en fin dag :)
hits