Skrevet: 27.02.2010 Klokken: 20:15Love it!!

Skrevet: 26.02.2010 Klokken: 18:52

Idag har jeg og Johanne laget boller og cookie's. De ble kjempegodeee. Skal lage hjemmelaget daim-is etterpå ♥

Skrevet: 26.02.2010 Klokken: 12:23


(weheartit)

Fikk ikke blogget mer igårkveld fordi blogg.no er bare slem mot meg for tiden. Igår dro vi til Harstad veldig tidlig fordi bilen skulle til reperasjon. Vi var i leiligheta å så på film, spiste og koste oss. I fire tiden dro vi for å bade i Grottebadet. Når vi kom hjem satt jeg meg ned ved tv'en og der ble jeg sittende å se på 'Fra sjel til sjel' og 'Synske barn'. Synes det var veldig spennende egentlig, liker slike åndelige programmer, også er jeg jo veldig overtroisk selv og har opplevd forskjellige ting.

Bruker du å se på slike programmer?

Skrevet: 25.02.2010 Klokken: 20:38

 Jeg liker filmen, den er morsom! ♥
For å lese mer om filmen trykk heeeer.

Har du sett 'Det regner kjøttboller' ?

Skrevet: 23.02.2010 Klokken: 20:02
Neglelakk.

Søte 'posetøfler'

Hårspray og Foundation, 25% rabat.

Kjempesøte kleshengere.

Søt blyantspisser, hihi.

Nå er jeg på Ibestad, sitter å ser på Wipeout, haha. Skulle møte Raissa idag, men ble så dårlig tid, og hun har jo ikke vinterferie enda :( I morgen tidlig drar vi til Narvik igjen for å besøke søster, roger og lille benedikte. Gleder meg.

Har dere det bra?

Skrevet: 22.02.2010 Klokken: 23:10

Photobucket
Koseklær ♥ Nå skulle jeg og Johanne egentlig se en film, men jeg ble så utrolig trøtt og siden jeg må stå opp halv ni i morgen så burde jeg legge meg nå. God natt bloggen!

Skrevet: 22.02.2010 Klokken: 12:56Candy øredobber ♥

Ice Cream Smykke ♥

I love it! Tuusen takk lillesøss :-)

Skrevet: 22.02.2010 Klokken: 11:41

Hei.
Nå er jeg hjemme i Ramsund, var utrolig deilig å ligge i min egen seng i natt, haha. Med engang jeg kom av flyet igår så kjørte vi til Narvik. Herregud, tanteungen min var bare helt nydelig, så lita og perfekt. Har tatt outfitbilder så de kommer strax.


Gudmor er så glad i deg lille venn <3

Søteste jenta jeg har sett ♥

Skrevet: 20.02.2010 Klokken: 21:58

Hei.
Nå skal jeg snart se film og spise mat. Har ryddet og styrt i hele dag, så nå er jeg ganske sliten. Må enda henge opp klesvasken da. Herrejesus det skal bli godt å komme hjem i morgen. Gruer meg til flyturen da, men det gjør jeg alltid, haha. Har ikke fått pakka ferdig enda, ca hele bagen består av klær jeg ikke bruker lengre som jeg skal ta med hjem til lillesøster. Men nå må jeg gå å redde maten, blogger senere eller i morgen.


Bilde fra i morgest, haha.

Ha en fin kveld videre! :-)

Skrevet: 20.02.2010 Klokken: 13:57Haha - Sitter her under det varme gode pledde jeg fikk av lillesøster til  jul, elsker det. Det er sinnsykt kaldt både ute og inne, har begge ovnene på fult, men kjennes ikke ut som det blir noe varmere egentlig. Nå har jeg allerede skrevet tre eller fire innlegg idag, herreGUD jeg kjeder meg. Nei, nå skal jeg begynne å pakke. kos dere ♥

Skrevet: 20.02.2010 Klokken: 13:10Skrevet: 20.02.2010 Klokken: 10:32

Jeg prøvde mitt beste på å sove til hvertfall 12 idag, meeen uten å lykkes. Halv ni var jeg lysvåken, gjett om det er irriterende å våkne så tidlig, men når jeg stod opp å gikk på kjøkkenet så jeg at det var sol ute! Fikk skikkelig vårfølelse nå. Varvara og typen er dratt til flyplassen, så nå er jeg helt alene, og jeg hater å være alene.  Kommer outfit senere :-)

Gratulerer med dagen kjære mamma ♥

Skrevet: 19.02.2010 Klokken: 14:23

Denne ferien har jeg ventet leeeenge på. Idag skal jeg først være sammen med pus og så skal jeg muligens drikke. Må jo feire at det er ferie, haha ;) Må også begynne å pakke siden jeg reiser hjem på søndag, herregud det er så utrolig mye stress for tiden.
Idag var siste dagen vi fikk jobbe med kostymeoppgaven, og jeg klarte ikke å bli helt ferdig. Ble nærmest kastet ut av klasserommet på slutten av dagen, gjett om jeg ble irritert.

Fikk i hvertfall gjort vingene ferdig.

Ble ikke helt sånn som jeg ville ha de, men jeg ble fornøyd da.

Nå skal jeg hoppe i dusjen snart, blogges senere.
Har dere vinterferie nå?

Skrevet: 19.02.2010 Klokken: 00:20

Jæddæ, hadde glemt helt av rapporten jeg har å skrive til i morgen, og filmanmeldelsen og en til oppgave. Det er jo flott, hadde jo tenkt å legge meg nå snart. Men heldigvis er fristen på filmanmeldelsen klokken elleve i morgen kveld, så jeg tror jeg skal få tid til alt, selvom det blir veldig stress.

Fikk nettop et par bilder av tanteungen min, og herregud hun er det nydeligste jeg har sett. Helt ubeskrivelig. Skal legge meg nå, gleder meg til i morgen, HELG ♥

God natt alle sammen :)

Skrevet: 18.02.2010 Klokken: 22:07

Jeg trodde aldri den dagen skulle komme, den dagen da jeg og du sluttet å snakke sammen, sluttet å være sammen. Jeg kunne ikke se for meg et liv uten deg, du var alt for meg.  Du var min bestevenn, min sjelevenn og når jeg var sammen med deg så føltes det ut som at det bare var meg og deg i hele verden. Jeg husker jeg brukte å ligge å se på deg mens du sov og tenke hvor heldig jeg var som hadde funnet den jeg ville tilbringe resten av livet mitt sammen med, jeg trodde det alltid kom til å være meg og deg, men ingenting varer evig. Kjærlighetens gleder varer bare et øyeblikk. Det har ingenting å si om dere har vært gift i 40 år eller vært kjæresten i tre år, for når det er over så tror jeg det fortsatt bare vil føles ut som et øyeblikk.

Jeg er så glad for de årene vi fikk sammen, du lærte meg så mye, om kjærlighet og vennskap. Vi hadde både opp-og nedturer, men følelsene forsvant aldri. Det tror jeg de aldri blir til å gjøre.Somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song, you can't forget it.

Skrevet: 17.02.2010 Klokken: 22:44

Nå er det ikke lenge til jeg skal hjem, gleder meg noe sinnsykt! Har ikke vært hjemme siden Jul, begynner å bli en stund siden nå. Det jeg gleder meg mest til er å se og holde lille tantebarnet mitt. Også skal jeg til frisøren på mandagen, herregud det er virkelig på tide. Jeg skjemmes over å gå rundt med det slitte håret mitt, skal bli så godt å få det fixa. Har begynt å få skikkelig ettervekst også, så håper jeg får farga det, også skal jeg muligens farge extensionet mitt.

Gleder meg masse til å se lillesøss også ♥

Morten dro i halv ni tiden, vi hadde det kjempekoslig å bare slappa av å så på tv, er så godt å være lamme han. Burde egentlig komme meg i seng, har mye å gjøre i morgen. Siste dagen før kostymet og rapporten skal være ferdig, + at jeg har en lang oppgave å skrive i norsken. Også skal jeg til rådgiveren for å få hjelp med søkinga.


Bilde fra forrige gang jeg var hjemme. Ga johanne gelèbad i julegave. Hihi.
Sånn pulver som gjor vannet om til gelè ;)


Skrevet: 17.02.2010 Klokken: 17:01

Idag er en slik dag der alt føles slitsomt og jeg har bare lyst til å sove meg gjennom hele dagen. Er skikkelig sliten i kroppen å fryser noe sinnsykt...Heldigvis kommer M senere, så jeg kan ligge å slappe av i armkroken hans :)

Hadde en framføring idag i norsken og jeg hadde ikke forberedt meg i det hele tatt, men jeg fikk 4-, ble kjempefornøyd! Vet ikke om det blir noe mer blogging idag, kanskje i kveld etter at jeg har fått slappet av litt. Ha en fortsatt fin dag alle sammen. ♥


surk..

Skrevet: 17.02.2010 Klokken: 12:25


When you walked away from me,
And said your last goodbye
I never thought that six months on
You'd still be in my life

I have tried to forget
Get you out of my head
But the memories won't fade
I can run I can hide from this feeling inside
But the pain won't go away

Cause every time I hear your name
The world stops for a moment
Baby with a single word
I can see your face again

Now I'm sure you've found a girl
To fill my empty space
But I'm stuck with the love that we shared
That time just can't erase

I can run I can hide from this feeling inside
But the pain won't go away
Cause every time I hear your name
The world stops for a moment

And I'm taken back to what we had
Every time I hear your name

 ...

Skrevet: 17.02.2010 Klokken: 00:55

Nå har jeg vært på butikken(eller for tre timer siden) å kjøpt mat og andre usunne ting. Fant noe nytt som jeg ikke har sett før, 'Wraps Tex Mex Style', det så veldig godt ut, men kan ikke si det samme om smaken. Men jeg elsker jo mat som bare tar to minutter å lage, og alt jeg trengte å gjøre var å legge den i mikrobølgovnen, hvor awesome er ikke det. Og Ja, jeg mangler absolutt all form for matkunnskaper.

Har også fått MinID av pappa idag, slik at jeg kunne logge inn på Vigo å søke, men tror du jeg skjønte noe? Nei...Det var vanskeligere enn jeg trodde, og at jeg ikke vet hva jeg skal søke eller hvor, gjør vell ikke saken noe bedre. Får finne ut av det i løpet av uken. Men jeg lurer på om det går ann å søke i to forskjellige fylker? Noen som vet?


Vi er så hyggelige ...


Nei, nå skal jeg se den nyeste episoden av One Tree Hill og etter det skal jeg legge meg. God Natt!

Skrevet: 16.02.2010 Klokken: 19:47

Rolige/Fine

Alan Jackson - Remember When
Ross Copperman - Found You
Eels - I Need Some Sleep
Bon Jovi - Always
Jessie James - I Look So Good (Without You)
Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm
Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart
Cheryl Cole - Fight For This Love
Sheryl Crow - The First Cut Is The Deepest
Toni Braxton - Yesterday
Jason Mraz - You And I Both
Ess I Ermet - Hånd i Hånd
Kristinia DeBerge - Cried Me A River
Owl City - The Saltwater Room
Owl City - West Coast Friendship
Too Far Gone - D e Slutt
Donkeyboy - Caught In A Life
Tiffany Thornton - Magic Mirror
Lifehouse - The End Has Only Begun
The Script - Breakeven
Tyler Hilton - You'll Ask For Me
Chicago - Love Will Come Back
White Lion - When The Children Cry
Ashley Tisdale - What If
The Veronicas - Speechless
Milow - Out Of My Hands
Death Cap For Cutie - I Will Follow You Into The Dark
Phillip Larue - Deeper Side Of You
Phillip Larue - Erase And Rewind
Daniel Powter - Am I Still The One?
John Mayer - All We Ever Do Is Say Goodbye
Askil Holm - How Long Will I Love You?
Daniel Powter - Don't give up on me
Leemar - Time To Grow
Lifehouse - Whatever It Takes
Brad Paisley - She's Everything
The Fray - Where The Story Ends
3 Doors Down - Let Me be Myself
3 Doors Down - Here By Me
A1 - The Things We Never Did
A1 - Don't wanna loose You Again
Westlife - Tonight
Jimmy Wayne - I will

Techno/Trance

Aycan - Divided (Radio Edit)
John O'Callaghan Ft. Sarah Howells - Find Yourself (Radio Edit)
Tune Up! Vs. Italobrothers - Colours Of The Rainbow (Radio Mix)
ATC - Around The World (Radio Version)
Milk Inc - Breath e Without You
Danzel Vs. Dj F.R.A.N.K - My Arms Keep Missing You (Radio Edit)
Dj Shah Vs. Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Orginal Mix)
Chris Van Dutch Meets Massmann - When You're Gone (Radio Edit)
Tess - The Second You Sleep (Radio Version)
Captain Hollywood - It Hurts With You (Radio Mix)
Millennium - Time (Abel Almena Dance Edit)
Haddaway - What Is Love
The Real Booty Babes - Since You Been Gone (Radio Edit)
Lucky Twice - Lucky (Hot Stuff Mix Short)
Kick - Ge Mig Lite Mer
East Clubbers - My Love (Radio Edit)
Dj Bobo - Chihuahua
Måns Zelmerlöw - Brother On Brother
Italobrothers - Stamp on The Ground (Radio Edit)
Addeboy Vs. Cliff - Beep My Beep
Infinity - Naked In The Rain
Cascada - Everytime I Hear Your Name
Dan Winter - Don't Push It Now (Dan Delay Radio Edit)
Erik Vee - Far Away (Radio Edit)
Julian - Sex Med Min Ex
Agnes - What A Feeling
Topmodelz - Have You Ever Been Mellow
Dj Antoine - This Time (Klaas Remix Edit)

Diverse

Ke$ha - Party At a Rich Dude's House
Ke$ha - Your Love Is My Drug
Ke$ha - Dancing With Tears In My Eyes
Lady Gaga - Fashion
Lady Gaga - Alejandro
Lady Gaga - Dance In The Dark
Lady Gaga - Starstruck
Klaas - Our Own Way (Origian Mix Edit)
Flo Rida Ft. Wyclef Jean - Rewind
Busta Rhymes ft. Estelle - World Go round
Twista - Freestyle
Chamillionare - Good Morning
Iyaz - Replay
Taio Cruz - Break Your Heart
Karl Wolf - Africa (Radio Edit)
K'naan - Take A Minute
Lars Larssen - Shades
Loco Loco - Jump! Jump! Jump!
Jordan McCoy - Rock N Roll Girl
David Guetta Ft. Kid Cudi - Memories
David Guetta - Missing You
Nomy - You Better Die Young
Ak'sent - Zingy
Darin - Runaway
Coolio - Gangsta's Paradise
Baby Bash - Suga Suga
Swingfly - Singing That Melody


Vil dere ha flere musikktips? Let me know!

Skrevet: 16.02.2010 Klokken: 15:36

Vi har fått i oppgave på skolen å lage et kostyme, det første vi skulle gjøre var å velge tema, og jeg valgte engler. La ut noen bilder i forrige uke å visste hva jeg hadde gjort på skolen, og nå har jeg fått sydd det ferdig på kjolen. Ble egentlig ganske fornøyd, men på bildene ser det bare dumt ut fordi det er så sinnsykt dårlig kvalitet. Er langt ifra ferdig da, har fortsatt noe igjen på kjolen + vingene. Men her kommer noen bilder fra idag.

Som du ser så har jeg enda en del å gjøre. Det skal være ferdig til fredag, så jeg må virkelig jobbe denna uka. Men det skal nok gå bra, for jeg synes nemlig dette er kjempegøy!

♥ Hva synes du?


Skrevet: 16.02.2010 Klokken: 09:50

God morgen.
Jeg har ikke vært så flink med gymmen i år, så når jeg først har hadd det så må jeg jo skrive om det her på bloggen! AHAHA. Frister liksom aldri å stå opp klokken åtte på en tirsdag for å ha gym, men fra nå av skal jeg prøve å være hver gang. Jeg må jo klare å få en karakter. Idag hadde vi egentrening, spinning, fitnessballer osv. Var faktisk ganske gøy, og kjempedeilig å få trent litt.

Nå er jeg så jævlig sulten, timen begynner snart. See yah!


Skrevet: 15.02.2010 Klokken: 22:38


h.e.r.l.i.g sang,
Owl City ♥

Idag kom lille prinsessa ♥ HerreGUD så kjipt at jeg sitter stuck her i Bodø, men skal heldigvis hjem snart. Gleder meg så til å se lille bebisen. :)


Prøver å laste opp outfit, men blogg.no er slem mot meg. Ska få prøvd å lagt det ut før jeg legger meg.

Skrevet: 15.02.2010 Klokken: 15:02

Jeg savner sommeren.

 
Sommeren 2010 skal bli den beste noensinne, også fyller jeg jo 18 år før sommerferien, awesome!


Skrevet: 14.02.2010 Klokken: 19:01It doesn't matter if you're
Single, Married,
Alone, With friends,
Dating, Not dating,
Commited
or It's Complicated...
Valentines day is for everyone.

Happy Day Of Hearts


Skrevet: 14.02.2010 Klokken: 01:20Nerds Need Love T-Shirt, ca 93 kr (Women)
Spongebob Bubble Tee, ca 112 kr (Women)

Bear Party Printed Tee, ca 40 kr (Men)
Maneater T-shirt, ca 75 kr (Women)Bubble Hem Coat, ca 550 kr (Women)
Cown Hood Parka, ca 260 kr (Women)Slouch Boots, ca 130 kr (Teens)
Cut Out Diamond Bag, ca 230 kr (Women)


Mine favoritter er Nerd's tee'en, den gråe parkaen og den rosa kåpa ♥ Hva likte du best?

Skrevet: 13.02.2010 Klokken: 02:15

Har hadd besøk av Morten i kveld, også var vi ute å kjørte litt. Nå er jeg sykt trøtt, og er på tur til å legge meg. Skal bli så utrolig godt å sove, føles ut som jeg ikke har sovet på to døgn. Nei, nå sovener jeg nesten av, vi snakkes i morgen.


Natta bloggen

Skrevet: 12.02.2010 Klokken: 10:47

God morgen.
Nå sitter jeg på skolen og arbeider med en fane til 17.mai, vi har nemlig fått i oppdrag å lage en til en barnehage. Ganske kjedelig i grunn. Er ferdig halv to idag, da skal jeg hjem å rydde litt å slappe av, også skal jeg tlegge ut outfit til dere. ; )


Hva skal dere i helga?

 

Den 1. Fane skissa mi. Hahaha, denne var jo i det styggeste laget. :p Sjekk di søte tegningene da som barna i barnehagen har laget.

Skrevet: 10.02.2010 Klokken: 17:50

Bildet er tatt for to dager siden, var så fint vær...

Jeg hadde faktisk tenkt å blogge på skolen, men selvfølgelig var det ikke internett der idag siden noen hadde heldagsprøve. Er egentlig i ganske crappy humør, og har mest lyst til å slå en viss person som bare tenker på seg selv. Men det er så teit gjort av han at jeg gidder nesten ikke å bry meg. Nok om det... Så over til noe bra, jeg blir tante om ikke så lenge, hun har termin på mandag, gleder meg som bare det! Og det er bare 9 dager til jeg drar hjem til Ramsund ♥

 En oppgave jeg holder på med på skolen, ganske morsomt, men ble sykt lei av å sitte å klippe opp papir!
Blir spennende å se hvordan det blir når det er ferdig da. Beklager de dårlige bildene, er tatt med mobilen.

Skrevet: 08.02.2010 Klokken: 11:46

Kjærlighetssorg er noe omtrent alle har opplevd, og om du ikke har det så kommer du mest sannsynlig til å gjøre det i løpet av livet. Jeg personlig synes det er en helt for jævelig følelse. Jeg har opplevd det mange ganger og det gjør like vondt hver gang. Men det er også noe man kommer over med tiden. Alt ordner seg etterhvert, og så det er sagt så hjelper det ikke å sitte å tenke på det. Det gjør det bare verre.
Du kan enten
- Sitte å gråte over gutten i flere måneder
Eller
- Gi slipp på han and move on.

Jeg hadde sikkert gjort det første, og det er vel fordi jeg har vanskeligheter med å gi slipp på noen jeg ikke vil gi slipp på, men jeg vil anbefale alle å bare tenke på noe annet, prøve å glemme det uansett hvor vanskelig det er, å gå videre med livet ditt. For ting ordner seg ikke av å sitte å være deperimert å gråte.

"Kjærlighetssorg kan få oss til å bli sjalu, fortvilet, irrasjonell, gråte i bøtter og spann, og gjøre idiotiske ting for å vinne partneren tilbake. Heldigvis er det likt for alle. - Gjennom kjærlighetssorgen frigjør vi oss fra båndet vi har til den andre, og klarer etterhvert å gå videre i livet"

Om det ikke var "meant to be" så er det heller ikke noe å gråte over. Vær positiv å snart vil du se at ting var ikke så ille som du tenkte i utgangspunktet. Forhåpentligvis møter du en ny gutt som er ti ganger bedre. Men når det er sagt så har jeg full forståelse for de som har eller har opplevd kjærlighetssorg, for jeg vet hvor vondt det gjør, å om det blir riktig ille så kan det føre til depresjon.

Mitt tips til dere som har kjærlighetssorg;
Ikke sitt å tenk på det 24/7. Fokuser på det som gjør deg glad, venner, familie, MUSIKK osv. Musikk finner jeg faktisk veldig trøstende når jeg har kjærlighetssorg. Gråt ut å bli ferdig med det. Du vil snart innse at det er ikke noe å gråte over likevel. Hvis han har gjort noe mot deg for å såre deg, så er han heller ikke verd å ta vare på. Det er hans tap for å si det sånn. Alle jenter fortjener en gutt som tar vare på henne.

" If he's dumb enough to walk away, then be smart enough to let him go"


Dette innlegget skrev jeg 21.Mai 2009, Og jeg innser nå hvor svak jeg egentlig er. For litt over tre mnd siden ble det slutt mellom meg og en jeg har vært sammen med i nesten tre år. Jeg kan ikke beskrive hvor vondt det gjorde, og det gjør det fortsatt. Han var den personen jeg trodde alltid kom til å være der for meg, vi hadde et så utrolig nært forhold og jeg kunne ikke se for meg at han ville meg noe vondt. Men så en dag kuttet han ut kontakten med meg, jeg hørte ingenting fra han, jeg fikk aldri en forklaring hvorfor...jeg skjønte ingenting. Dette gikk veldig innpå meg, og det ble så ille at det førte til en mindre deperasjon. Jeg klarte ikke å gjøre noe, jeg sluttet å spise, jeg gikk ikke på skolen, jeg fikk ikke sove og alt føltes helt forferdelig. Til slutt sendte mamma meg til legen, og jeg fikk etterhvert time hos en psykolog. Men jeg følte ikke at det hjalp så veldig mye, det var godt å snakke ut om ting, men det er bare du selv som kan gjøre ting bedre, man må bare lære seg og gi slipp, uansett hvor tungt det er. Jeg føler meg egentlig ganske dum når jeg tenker over at jeg skrev dette innlegget, jeg har gjort omtrent alt motsatt av det jeg SELV skrev. Men det er ikke lett, om du mister en person du virkelig elsker så tror jeg aldri du kommer helt over det. Jeg bruker ofte å tenke på alle de gode stundene vi hadde sammen, og hvor lykkelig han gjorde meg og det sårer så utrolig mye å tenke på at alt det er over.

Det tok en stund, men nå føler jeg at ting går mye bedre. Jeg tenker på han veldig mye, og savner han hver dag. Men jeg klarer å fokusere på andre ting, og jeg har det faktisk bra. Han var min første kjærlighet, og han kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt. But life goes on! Uansett lever jeg i den troen at 'People who are ment to be will always find their way in the end' ;-)

Skrevet: 07.02.2010 Klokken: 19:19

Hei!

Nå har jeg nettop byttet rom med hun jeg bor sammen med. Bytta fra det største rommet med dobbeltseng til det minste rommet med enkeltseng, tror du jeg er deprimert nå eller? Hihi, må man så må man. Sånn bortsett fra at det ser ut som det bare er kastet en haug med møbler og ting inn hit og er helt feilplassert, så ble det jo litt koselig.

Jeg har faktisk ingenting å blogge om, er jo kommet helt ut av dette etter bloggpausen min. Kommer kanskje outfit senere, men jeg vurderer å slutte helt med det egentlig, gidder liksom ikke å stå å ta bilder av klærne mine hver dag, hahea.


Gammelt bilde av meg og min kjære samboer ♥ hihi

Liker du outfit innlegg?

Skrevet: 07.02.2010 Klokken: 13:57
En herlig og søt film, så absolutt! Jeg har bare fått sett den på engelsk, tror den er best på norsk. Jeg blir glad bare av å se alle de fargerike ballongene, haha ♥

♦ Har du sett den? I såfall, hva synes du?
♦ Engelsk eller norsk?


Skrevet: 07.02.2010 Klokken: 11:41


Så utrolig søt, ca 150 kr fra Newlook. Love it ♥


Skrevet: 06.02.2010 Klokken: 14:58


Elsker slike søte tskjorter, kjempesøtt til svarte jeans og lilla armbånd ♥
Ca. 150 kr fra NewLook


Skrevet: 05.02.2010 Klokken: 22:24


It breaks your heart when people you know; become people you knew;
when you can walk right past someone as if they were never a huge part of your life.
You used to be able to talk for hours on the phone and now you can't even look each other in the damn eye.
It compleatly breaks your heart to know good things change;
and theres nothing that you can do.


Skrevet: 05.02.2010 Klokken: 13:03
Weheartit

Stilrent og koselig! Her hadde jeg virkelig ikke hatt noe imot å bo ♥

Skrevet: 05.02.2010 Klokken: 07:46

Siste dagen før det er helg, gleder meg! Er heldigvis ferdig halv to på fredager :-). Ha en kjempefin dag alle sammen!


♥Hva skal dere i helga?


Skrevet: 05.02.2010 Klokken: 00:36

Hei.
Har blitt veldig dårlig med den oppdateringen, har hadd en del problmer med designet, menheldigvis fikk jeg litt hjelp av Johanne ♥ Er sånn passe fornøyd nå, bortsett fra at jeg ikke liker helt hvordan sidepanelet er. Skal nok få fikset det også etterhvert. Har ikke så mye mer å skrive, skal gjøre mitt beste på å oppdatere oftere. Håper du følger med ♥London ♥ Skal legge meg nå og drømme om sol, varme og LONDON ^^hits