Skrevet: 26.01.2014 Klokken: 16:37Garderoben/Syrommet mitt ser ikke ut for tiden.. Det ligger nåler, stoffbiter, blader og alt mye annet overalt på gulvet. Og ikke halvparten av klærne mine befinner seg i garderoben lengre, haha. (Alt ligger på badgulvet nå). Så idag skal jeg prøve å få litt orden her inne, og gjøre det fint. Jeg skulle jo filme en "room tour" å legge ut på bloggen når garderoben min var ferdig, og det er jo over 1 år siden nå, så jeg skal prøve å få gjort det i nærmeste fremtid. Jeg våknet imorgest med skikkelig hodepine, og tett i nesa, så formen er ikke den beste, men heldigvis bedre enn i morgest ♥ Ha en fortsatt fin søndag!


Skrevet: 26.01.2014 Klokken: 11:13

 

Her er en pyjamasbukse jeg sydde for noen uker siden.. Fikk stoffet fra jobb, og det er skikkelig behagelig og mykt! På ribben og linningen har jeg svart fleece. Elsker denne nattbuksa, hver dag når jeg kommer hjem fra jobb så hopper jeg rett i denne, hihi! Det er veldig enkelt å lage en nattbukse, så hvis du vil ha et steg for steg innlegg på hvordan du kan sy din egen bukse så lager jeg gjerne det! 


Skrevet: 19.01.2014 Klokken: 12:38Jeg fikk heldigvis begynt med oppussingen av stua igår til tross for at Stig ikke kom hjem likevel. Jeg dro til Evenskjer å fikk kjøpt meg maling, og andre nødvendigheter. Tror ikke jeg begynte å male før i seks tiden igår, og sa meg ferdig med første strøket i tolv tiden. Det var så mye som måtte gjøres før jeg kunne begynne å male, flytte møbler, støvsuge, vaske, rydde bort pynteting og gardiner osv.. Men nå har jeg malt første strøket på tapeten, og skal snart starte med 2. strøket. Panelet skal jeg male når Stig kommer hjem, må få kjøpt kvist og sperregrunning først. Dette blir så bra! Synes allerede det er en STOR forskjell fra hvordan stuen var fra før (Tapeten var rød). Det var så rart å stå opp til en lys og fin stue imorgest, haha. Det kommer før/etter bilder når jeg er helt ferdig! 


Skrevet: 17.01.2014 Klokken: 23:02


Åååh, jeg er så gira på å pusse opp stuen vår nå! Den 28. Januar er det faktisk 2 år siden jeg og Stig flyttet inn i huset her, og vi har hele tiden hatt planer om å pusse opp, men vi har aldri fått satt igang med å gjøre det. Men nå skal vi endelig få gjort det, og jeg tror det kommer til å bli kjempefint! Sånn som det er nå ser det helt forferdelig ut i mine øyne, veggene er i rød tapet med furubrystpanel, så dere kan jo tenke dere? Jeg skal ta før og etter bilder å legge ut på bloggen når jeg er helt ferdig. Det kommer nok til å ta noen uker, siden vi skal kjøpe nye møbler osv. Alle de møblene på bildet over her skal vi kjøpe, eller jeg tror iallefall det blir de møblene. Jeg elsker sofaen, men er usikker på om det blir plass til den, så det må jeg finne ut av først. Det kommer til å bli lyst og fint, men siden Stig egentlig ønsker litt mørkere møbler så har jeg tenkt å dekorere med bl.a. svarte puter, svarte gardiner og svart gulvteppe (tror jeg). Får se hvordan det blir. Planen er å starte oppussingen nå i helgen, men siden Stig er på jobb så vet jeg ikke om jeg får gjort så mye likevel, men jeg skal iallefall dra å kjøpe maling imorgen, også skal jeg kjøpe noen STILIGE lysholdere hvis de fortsatt har de inne på butikken jeg skal på.


Jeg gleder meg så til alt er ferdig ♥


Skrevet: 17.01.2014 Klokken: 21:30


Nå er det en stund siden jeg ladge denne, men jeg har ikke fått tid til å ta biler av den før nå. I utgangspunktet skulle dette blir en kjole, men mønsteret jeg lagde var visst litt for kort, så da ble det en topp/tunika istedet! Hihi, men jeg ble veldig fornøyd med den likevel. Har endelig fått meg en skredderbyste også, denne herlige saken fikk jeg av min snille svigermor! Har ønsket meg en slik i flere år, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk denne, hehe. Det er så bra å ha når man skal sy klær til seg selv, eller til andre, den har mange innstillinger slik at man kan stille den etter sine egne mål og høyde. Utrolig smart! 


Skrevet: 12.01.2014 Klokken: 15:17Denne søte lua fikk jeg i julegave av en kompis. Jeg e l s k e r den. Synes den var så stilig, og annerledes. Har allerede brukt den nesten hver dag siden jeg fikk den, og jeg tror nok den kommer til å bli mye brukt i vinter. Det værste jeg vet er luer som sitter løst på hode (noe nesten alle jeg har gjør på meg), slik at de nesten flyr av bare det kommer litt vind, men denne sitter skikkelig godt på hodet, og kommer til å holde meg god å varm en god stund fremover! Love it ♥


Skrevet: 12.01.2014 Klokken: 12:25

Hei! Håper dere har hatt en fin helg. Søndag er jo blitt min "blogge-dag", så idag håper jeg på å få lagt ut flere innlegg. Skal prøve å få tid til å forhåndskrive et par innlegg som skal publiseres til uken. Jeg har flere ting jeg har lyst til å dele med dere, men i ukedagene kommer jeg ikke hjem før i 6-7 tiden på kvelden, og da er det alt for dårlig lys til å ta bilder, og ikke har jeg energi til å begynne å ta bilder heller. Men jeg savner å blogge daglig, så jeg skal prøve å få gjort noe med det. Men over til noe annet, igår fikk jeg to nye produkter fra Coverbrands i posten. Om du har fulgt bloggen min, så vet du at jeg ELSKER coverbrands. All sminken jeg eier, har jeg kjøpt der.
 


Denne foundation fra bodyography har jeg brukt tidligere også, og jeg er så fornøyd med den. Den dekker godt, holder så og si hele dagen, og fargen passer min hudfarge perfekt. (den er lysere i fargen enn på bildet). Det er en flytende foundation, men når man har påført den på huden så blir den om til pudderbase. Og man kjenner ikke engang at man har foundation på, og det liker jeg veldig godt! BB creamen fra Too Faced har jeg aldri prøvd før, men jeg har prøvd andre produkter fra det merket, og veg vet at det er veldig gode produkter. Kommer sikkert til å skrive mer om den når jeg har fått testet den ut! 
 Jeg elsker utseendet på Too faced produktene, de er så fine! ♥ Du finner Foundation fra Bodyography HER og BB crème fra TooFaced HER.

Har du prøvd disse produktene?


Skrevet: 07.01.2014 Klokken: 22:33


En av julegavene mine fra en god vennine av meg, Varvara, var denne ENORME tøffelen. Jeg synes den er sååå søt, og ikke minst varm og god. Allerede rett etter jeg hadde åpnet julegaven så fant Kira ut at dette var hennes nye favorittseng. Hver gang jeg sier hun skal gå å legge seg på teppet sitt, så går hun å legger seg oppå tøffelen istedet. Hahaha, hun er så søt! 
 
* Litt sur for at jeg tok den ifra henne, haha *
 Og her prøver hun å ta den tilbake igjen. Tror hun har fått for seg at det er hennes, hihi. 


Skrevet: 06.01.2014 Klokken: 20:29Jeg har blitt helt avhengig av en Wish app'en. Om du ikke vet hva det er, så er det akkurat som en nettbutikk app. Har bestilt en genser fra Wish tidligere, hello kitty genseren som jeg la ut bilde av for ikke så lenge siden. Nå måtte jeg bare bestille enda en, og denne gangen ble det denne fine uglegenseren ♥ 130 kr (!!!!) og det er inkl. frakt. Utrolig billig, og hvis det er samme kvalitet som den forrige genseren, så er den både billig&bra. Eneste negative er jo at jeg må vente i en evighet før den kommer i posten, men det er så billig at det er verdt det! 


Var ikke genseren fiiiin?


Skrevet: 04.01.2014 Klokken: 19:31

Dagens middag både igår og idag, så godt var det nemlig! Det beste av alt er at det tar bare ca 10 min å lage den. Jeg kjøpte frosne pitabrød som bare skal varmes opp, derfor tok det bare 6 min så var pizzaen ferdig i ovnen. Dette kommer jeg garantert til å lage flere ganger, en liten pizza, men akkurat nok stor til at jeg ble stappmett! I tillegg kan man jo legge hva man vil på pizzaen, og lage sin egen liten spesialpizza! Jeg er så kjedelig når det gjelder slike ting, så jeg hadde bare kjøttdeig i sånn pizzasaus, mais og ost på! Nam nam nam... 
 


Du trenger: 

Pitabrød. Jeg brukte de fra Hatting

Valgfrie ingredienser. Løk, sopp, mais, ost, paprika, bacon, skinke - Det DU vil! 


Alt du gjør er å steke kjøttdeigen, bland i den pizzasausen og legg det på pizzaen. Så legger du alle de andre ingrediense på, og topper det hele med pizzaost! Om du bruker frosne pitabrød fra Hatting så skal de i stekovnen i 6 minutter på 190 grader varmluft. Enkelt, Raskt og GODT!

 


Skrevet: 04.01.2014 Klokken: 13:29Jeg har tidligere blogget om mine favoritt sminkeprodukter, men nå tenkte jeg å vise dere 5 av mine andre favorittprodukter. Disse bruker jeg hele tiden, og er veldig fornøyd. 


Tangle teezer - Denne hårbørsten er den beste. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til en "vanlig" hårbørste igjen. Denne lugger ikke, og funker veldig bra. Jeg kjøpte min på Coverbrands for noen år siden, og har brutk den hver eneste dag siden.
 

Define Renseshampoo - Denne Shampooen er en favoritt for tiden. Jeg har brukt den i ca. 2 måneder, og tror nok jeg kommer til å fortsette å gjøre det. Den renser håret skikkelig, og passer godt til de som bruker masse hårprodukter eller får fort fettete hår. Den er selvfølgelig dyrere enn andre shampoer man får kjøpt på butikken, men absolutt verdt det! 
 

Simple Sminkeservietter - Dette er de eneste sminkeserviettene jeg har brukt som ikke svir i øynene, eller på huden. Jeg har brukt de i maaange år, og de er absolutt en storfavoritt. Den fjerner all sminken, og koster ikke all verdens. 
 

Versace Bright Crystal - Favorittparfymen min som jeg fikk av min kjære. Ikke så mye annet å si enn at den lukter fantastisk. Og flasken er så fin! 
 

Batiste Dry Shampoo - Dette er den beste tørr shampoen jeg har prøvd. Den funker veldig bra, og i tillegg lukter den godt! 

 


Skrevet: 01.01.2014 Klokken: 16:36Godt nyttår!
 Tenk at vi allerede er i år 2014, like rart å tenke på som det var i fjor, hehe. Jeg håper dere hadde en flott nyttårsfeiring igår! Jeg og Stig bestemte oss for å gjøre det samme som vi gjorde i fjor, ingen av oss var i så kjempegod form heller, så da ble det en koselig kveld/natt hjemme. Broren til Stig kom også hit å feiret sammen med oss, vi lagde pinnekjøtt - noe som smakte helt himmelskt! I tolv tiden dro vi ut å fyrte opp fyrverkeri, vi hadde mange fine, men det var skuffende lite folk som fyrte opp fyrverkeri her i Ramsund. Omtrent ingen andre enn oss.. Når vi var ferdige dro vi inn igjen, og koste oss med vin, fenalår og annet godt snacks helt til vi sovnet av i 5 tiden. En vellykket, og fin kveld!


Ha en fortsatt fin 1.nyttårsdag så skrives vi igjen senere!
hits