Skrevet: 28.01.2012 Klokken: 14:43

Hei hei ♥ Igår begynte vi med å flytte inn i huset, og forsetter med det idag! Håper vi får flyttet mesteparten slik at vi kan flytte inn snart, forhåpentligvis i løpet av helga. Men det betyr at det blir lite, eller ingen blogging. Og jeg har desverre ikke tid til å svare dere på mailene, eller hjelpe med designet før etter helga ihvertfall. Har ikke fått instalert internetten der borte heller, så blir noen bloggfrie dager tror jeg. Snakkes ♥


Skrevet: 28.01.2012 Klokken: 13:19

Som kanskje noen av dere har fått med dere så er det begynt en ny serie på amerikansk TV som heter Alcatraz. Har kommet ut 3 episoder av den, som kan lastes ned på nett. Den kommer også på Tvnorge, men vet ikke helt når enda. 

Ganske spennende, men blir litt CSI synes jeg. Den handler om det berømte fengselet Alcatraz, hvor 302 fanger på et mystisk vis forsvant for 50 år siden. Nå er de tilbake igjen, og det er opp til etterforskerne og finne ut hvorfor, og hva de er ute etter.  
 


Verdt å sjekke ut om du liker serier som "LOST" og "PRISON BREAK" ;]


Skrevet: 27.01.2012 Klokken: 20:17

Her er jakka som jeg var å prøvde igår, synes den er så fin! Følte meg skikkelig sporty i den også, haha :] Den er på salg så koster bare 399 nå, men må desverre vente helt til jeg får lønn før jeg kan kjøpe den. Men det gjør ingenting, da har jeg noe å glede meg til! 
 


Hva synes du?


Skrevet: 27.01.2012 Klokken: 19:57

Var en tur innom kremmerhuset for å se om de fortsatt hadde slike bokstaver, og det hadde de! Kjøpte en S & M, for Stig og Merete ♥ hihi. Må jo ha litt ny pynt til vi flytter inn i huset! Skal ordne en fin hylle hvor disse bokstavene skal stå + andre ting som vi har gitt til hverandre opp igjennom årene. Blir så fint!!
 


S & M ♥


Skrevet: 26.01.2012 Klokken: 22:03

Heiiii!

Ikke så lenge siden jeg kom hjem fra jobb. Idag hadde både jeg og Stig kveldsvakt, ganske koselig egentlig, hihi. Tiden gikk så mye fortere enn den bruker. Jeg og kjære jobber på samme senter, og ikke nok med det, men han jobber på butikken som er rett over min. Haha. Han jobber på Ultimo, men det er bare foreløbig siden han enda ikke har fått noe fast. Idag tok jeg faktisk litt bilder på jobb, mest fordi jeg kjedet meg akkurat da, men da har jeg ihvertfall noen bilder å dele med dere. Dessverre bare mobilbilder, for jeg er ikke sååå blogger (enda) at jeg tar med meg speilrefleksen på jobb. TEHEHE.

 


Har funnet meg en ny favorittkjeks, HELLO PANDA. Nam så godt. Veldig lik Cartoonies for dere som vet hva det er!


Har så lite å gjøre på jobb så måtte kjøpe meg en notatbok som jeg kan skrive i når jeg ikke har noe annet å gjøre.


Var inne på Ultimo å prøvde en jakke som jeg skal kjøpe, viser dere bilder senere!


Der står min fine kjæreste i den fine skjorta jeg kjøpte til han igår ♥ han er så fin i skjorte! 


Nå skal vi spise gryterett og se på Alcatraz. Fikk ikke tid til å se episoden før vi dro på jobb så da gjør vi det nå i stede! Skal på jobb imorgen tidlig, så må vel legge meg om ikke så lenge. 


Hade bloggææn ♥


Skrevet: 26.01.2012 Klokken: 12:06

På lørdag når vi dro til Tromsø så tok vi hunden til faren til Stig med oss hjem, for vi skal passe han en stund. Han er så nydelig! Husker ikke helt hvordan rase det er for det er en blanding mellom tre, to av de er ihvertfall shæfer og husky. Skikkelig smart hund også, han åpner dørene selv, bare hopper opp å tar ned håndtaket, også snorker han som et menneske, haha. 


Nydelige Boss ♥

Har du hund?


Skrevet: 26.01.2012 Klokken: 11:08

God morgen søte. Var så nydelig sol ute når jeg våknet så måtte gå ut å ta litt bilder. Kommer bilder av Boss (hunden vi passer) senere. Nå har kjære vært på butikken å kjøpt pizza til frokost. De bruker å ha så sinnsykt god hjemmelaga pizza på torsdager så nå skal vi kose oss med en episode av den nye serien "Alcatraz" og etter det så skal vi begge på jobb. Jobber samtidig på senteret idag! HIHII. 
Blogges senere ♥ 
 

SOLAAAAA ♥


Skrevet: 26.01.2012 Klokken: 01:44

Når jeg og Stig flytter så skal jeg få meg et Walk in closet, gleder meg utrolig mye til å få en organisert og fin garderobe! Har ikke bestemt meg helt for hvordan den skal se ut, men den skal være lys og fin. Rommet er ikke så veldig stort + at det er skråtak så må utnytte plassen på best mulig måte. Jeg har utrolig lyst å ha en hvit sjeselong inne i garderoben, men tror det blir litt for liten plass til det. Kanskje jeg heller går for en hvit puff som kan stå midt i rommet? Veel, det får tiden vise. Fint skal det ihvertfall bli! 
 


// Denne fant jeg på Ikea.Noen som vet om noen butikker som selger billig sjeselonger og puffer? Si gjerne ifra!

Har du walk in closet? 


Skrevet: 25.01.2012 Klokken: 17:23

Warning; langt innlegg...

 


" One could fall inlove many times during the course of a lifetime, but the first rush of love always holds a special place in our hearts. The novelty of the feeling, like the first drop of dew on an untouched leaf, makes it special and unforgettable."


Jeg var 14 år når jeg forelsket meg for første gang. Og da mener jeg ikke en slik forelskelse som med tiden går over. Nei, jeg hadde virkelig funnet den jeg ville være sammen med for alltid. Og da tenker du nok, hvordan kunne jeg vite det i en alder av 14?.. Akkurat det har jeg ikke et svar på, jeg bare visste og følte at han var den rette for meg. Jeg hadde kjent han helt siden vi gikk i 3.klasse. Jeg husker vi brukte å leke "tyven tyven" på skolen, og jeg og bestevennina mi brukte alltid å krangle om hvem som skulle ha han, så vi stjal han fra hverandre hele tiden. Haha. Allerede i 3.klasse var jeg forelsket i han. Men så plutselig fikk jeg for meg at han var en idiot, og jeg klarte å overbevise meg selv om at jeg ikke likte han i det hele tatt. Det tok meg 6 år før jeg tok intiativet til å bli ordentlig kjent med denne gutten, og det var da jeg fant ut hvor fantastisk han egentlig var. Han fikk meg til å føle meg som den heldigste jenta i verden, og han fikk meg alltid til å smile. Vi var naboer, så hver dag etter skolen gikk vi hjem sammen, mens vi pratet om alt. Vi ble bestevenner,  og jeg forelsket meg på nytt. Ikke lenge etterpå ble vi sammen, og vi var nesten uatskillelige. Den sommeren var vi sammen nesten hver eneste dag, jeg levde i min egen drømmeverden, livet var perfekt. Vi holdt sammen fra jeg var 14 til jeg var 17. Nesten tre år. De fineste tre årene i hele mitt liv. Jeg lærte så utrolig mye om meg selv, om han og om kjærlighet i løpet av de årene. Jeg visste at det vi hadde var ekte, og det var noe man bare opplever en gang i livet..om man er heldig. Han var min første kjærlighet, og det vi hadde sammen var så spesielt og godt. Noe som jeg aldri noensinne ble å oppleve med noen andre. 


Men så skjedde det jeg fryktet aller mest, alt tok en veldig brå slutt og før jeg visste ordet av det var alt over. Han var borte. Jeg var så knust, og klarte nesten ikke å gjøre noe. Det holdt på å ødelegge meg helt, alt ble snudd helt opp ned. Men jeg kom meg igjennom det, og innså til slutt at jeg måtte heller fokusere på alt det gode. Alle de fine minnene han hadde gitt meg, for det var noe jeg alltid kom til å ha. Jeg innså også at det er umulig å glemme sin første kjærlighet, ihvertfall var det det for meg. Han kom alltid til å være en del av meg. Men jeg godtok livet som det var, og prøvde å tenke at det var en mening med det. Det rare var at selvom det var slutt å han hadde såret meg, så var det alltid noe som sa meg at han var den rette..fortsatt. Til tross for alt som hadde skjedd mellom oss så visste jeg at vi var skapt for hverandre. Hver dag håpet jeg på at vi kom til å snakke sammen, at han kom til å savne meg, og at vi ble å finne tilbake til hverandre. Men når det var gått over 1 år begynte den tanken å falme litt etter litt. Jeg kjenner jeg får klump i halsen når jeg skriver dette, for det året var virkelig tungt for meg. Den dagen vi sluttet å prate sammen mistet jeg ikke bare han, men også en stor del av meg selv.


Nå er det to og et halvt år siden det ble slutt mellom oss. To år uten ordentlig kontakt. Vi sendte meldinger av og til, men det var nesten som vi ikke kjente hverandre lengre. Det var gått så lang tid at alt virket bare som en fjern drøm. Det gikk flere måneder mellom hver melding. Men så, i Juli 2011 begynte vi å sende meldinger hver dag, og vi bestemte oss for å møtes. Jeg kan ikke beskrive følelsen, men det var akkurat som jeg forelsket meg på nytt igjen, på bare et øyeblikk. Alle følelsene strømmet gjennom hele kroppen. Når vi var sammen så føltes det ut som at de to årene aldri hadde skjedd. Alt var plutselig som før igjen, uten at vi trengte å si eller gjøre noe. Innerst inne visste jeg at den dagen ble å komme, den dagen jeg og Stig fant tilbake til hverandre. Ord kan ikke beskrive hvor glad og takknemlig jeg er for det.


Jeg er så lykkelig sammen med han, og selvom vi har gått igjennom mye vondt, og opplevd mye motgang så vet jeg at det jeg og han har sammen er ekte kjærlighet, og verdt alt. Jeg velger å tro at det er en grunn for at ting ble som de ble, det viktigste er at alt falt tilbake på plass igjen til slutt. Jeg vet at dette har gjort oss sterkere, og ført oss enda nærmere hverandre. Vi har det så utrolig bra nå og jeg håper det blir å fortsette slik. Jeg har aldri vært mer sikker på noe i hele mitt liv, og det er at jeg elsker deg. Always and Forever ♥

 


Skrevet: 24.01.2012 Klokken: 18:43

Merker at inspirasjonen har forsvunnet helt... Vanligvis bruker jeg ikke å ha noe problemer med å finne på noe å skrive, eller ta bilde av. Jeg har så blogglyst, men føler det bare blir dumt å skrive et innlegg når jeg egentlig ikke har noe å skrive om.. akkurat som jeg gjør nå. 


Jeg har jobbet en del med design i det siste + jobb nesten hver dag så finner liksom ikke tid til å sette meg ned å blogge. Men har ihvertfall fått gjort unna to bestillinger, å holder på med en nå. Etter det så vurderer jeg å lage et nytt gratisdesign til dere, hvis dere er interessert i det? :}


Håper jeg får litt inspirasjon tilbake når jeg og Stig er ferdig med flyttingen, da skal jeg bli mye flinkere til å ta bilder, og kanskje jeg begynner med outfits igjen. 


Men nå avslutter jeg før det blir alt for mye uinteressant tekst. blogges   


Skrevet: 22.01.2012 Klokken: 13:11

Fikk kjøpt inn litt nytt til huset på fredagen mens jeg ventet på at kjære skulle bli ferdig på jobb. Fant disse søte skålene på kremmerhuset til bare 19,- pr stk. Billigbillig! Må dra innom å kjøpe et par til tror jeg! Også nye grytekluter og kjøkkenhåndkle fra Nille, synes de var ganske stilige ♥ 
 
Husker ikke prisen...


Kom hjem fra Tromsø litt over tolv igår, og da gikk vi å la oss nesten med engang. Vi var å besøkte faren til Stig, og skulle samtidig hente hunden hans som vi skal passe i noen dager. Utrolig søøøt, kommer sikkert bilder senere! Var kjempekoselig å være der, fikk servert nydelig kalkun og is til dessert, klarte nesten ikke å stoppe å spise for det var så godt, hihi. Som stig sa "æ har aldri sett dæ spise så mye Merete" :] Idag skal vi bort i huset igjen tror jeg, forhåpentligvis flytte inn noen ting. Blir bra!


Har dere hatt en fin helg?


Skrevet: 21.01.2012 Klokken: 12:11

HEIHEIHEI.

Gårdagen gikk til å rydde å gjøre det klart til vi kan flytte inn i huset. Vi fikk hjelp av en kompis så nå er vi nesten helt ferdig, gjenstår bare noen småting også en sofa som må hentes så flytter vi inn! wiiiiih, spennende! Vi var ikke hjemme før klokken tolv, så ble ikke noe blogging igår.


Nå skal jeg og kjære kjøre til Tromsø på besøk, snakkes kanskje ikveld :] Ha en fantastisk dag alle sammen! 
 


Skrevet: 20.01.2012 Klokken: 10:51

God morgen søtinger. 


Jeg har friidag idag, men ble ikke så mye soving likevel. Stig dro på jobb klokken ni, og da våknet jeg også så da stod jeg likegreit opp. Er så utrolig irriterende at de dagene jeg skal på jobb tidlig så kunne jeg ha sovet halve dagen, men når jeg har fri så er jeg lys våken klokken åtte/ni om morgenen. Sånn er det vel for de fleste, men skjønner ikke hva som er vitsen, haha. Har nettop spist frokost, og nå skal jeg se den nyeste episoden av The vampire diaries. Blir en avslappende dag ♥ Ihvertfall frem til ikveld når vi forhåpentligvis skal begynne å flytte. Imorgen drar jeg og Stig til Tromsø så er ikke sikkert det blir så mye blogging, men ett innlegg blir det nok helt sikkert! 

 Bilde tatt nettopp utenfor huset. Ha en super dag alle sammen ♥


Skrevet: 19.01.2012 Klokken: 22:32

Fikk pakken min fra Coverbrands idag, måtte bestille inn litt ny sminke siden det begynner å bli tomt, hihi. Også bestilte jeg en ny ting som jeg gleder meg til å teste ut. Litt dyrt, men absolutt verdt det ♥ Uansett så varer produktene kjempelenge, noe som er et stort pluss. Det jeg bestilte er en Foundation fra BareMinerals, Concealer fra Glominerals, Color corrector for å redusere rødhet fra Everyday minerals og Color corrector for å skjule mørke ringer under øynene fra Everyday minerals. 
 


Alt er som sagt fra Coverbrands.no, min absolutte favorittnettbutikk når det gjelder sminke ♥


Skrevet: 18.01.2012 Klokken: 22:32

eller ikke... haha. Hver bidige gang jeg skal bake noe så blir det så utrolig stygt. Idag skulle jeg og kjære prøve oss på å lage horn, men det gikk ikke så veldig bra. Vi hadde oppskriften, alle ingrediensene, men ingen av oss visste hvordan vi skulle lage de. Haha. Ikke ville deigen heve heller så det ble bare 7 stk istede for 16. De skulle bare stekes i 10-15 minutt, men vi måtte ha de i ovnen i nesten en halvtime og likevel var det bare rå deig inni. Neeei, tror ikke baking er vår sterkeste side akkurat. Men vi hadde det veldig morsomt da! 
 


Prøvde ut litt forskjellige former, herregud så stygge. hahah.


Søtingen min. ♥


Denne så igrunn ganske god ut, men om jeg hadde tatt bilde av innsiden så hadde dere skjønt hva jeg mener. 
Ble litt spiselig da, bortsett fra at jeg fikk ondt i magen etterpå :]Nå skal vi lage kvelds og kanskje se en film. Så er det natta på meg, jobb igjen imorgen. ♥

 

ps. Har foresten laget to innlegg med fargekoder til dere siden det var noen som spurte etter det.
Du finner dem her ♥ Kommer flere etterhvert.


Skrevet: 18.01.2012 Klokken: 19:46

Idag har jeg og Stig vært borte i "ny"huset å ryddet litt å gjort det klart til vi kan flytte inn tingene våre. Gleder meg så til å få alt på plass, og til å gjøre det hjemmekoselig. Vi skal få et helt hus for oss selv, og det er mange rom som trenger litt oppussing! Jeg skal blant annet lage mitt eget "Walk in closet" / Syrom. :] Skal bli sååå fint. Her er noen ting jeg ønsker meg;
 

 

Noe av dette du kunne tenkt deg?

Hvis du vet om fine interiør nettbutikker så si gjerne ifra! 


Skrevet: 18.01.2012 Klokken: 12:47

Er det noe jeg er dårlig på så er det å spare penger. Uansett hvor mye jeg prøver så forsvinner de på en eller annen måte. Jeg har så mye jeg egentlig burde spare til, som feks en egen bil, men hver gang jeg får lønn så frister det å bruke det på nye klær å ubrukelige ting istede. Ikke at jeg har så mye penger å bruke siden jeg har så liten stillig på jobb, men håper jeg får tjent litt mer disse månedene før sommeren slik at jeg får kjøpt en bil. Skal ihvertfall prøve å bli flinkere på å spare!
 


Søte sparebørsa mi som jeg fikk av Varvara ♥

 

Er du flink til å spare? 
Har du noen tips kanskje, til slike som meg som bare kaster bort pengene? hihi. 


Skrevet: 18.01.2012 Klokken: 00:18

 

Hahaha, det gjør ihvertfall jeg!


Skrevet: 17.01.2012 Klokken: 20:00

Det finnes så utrolig mange fine smykkestativ, og det er jo den perfekte måten å holde orden på smykker, armbånd, øredobber og ringer. Jeg har to smykkestativ fra før av, en hånd som jeg fikk av lillesøster ifjor, og et annet stativ som jeg har hatt kjempelenge. Når jeg og Stig flytter inn i nyhuset så skal jeg kjøpe meg et til, har veldig lyst på et slikt skap som du kan se på bildet under. Men samtidig så vil jeg ha et helt enkelt og fint som det til venstre. Klarer ikke å bestemme meg...
 Hvilket synes du var finest av disse tre?


Skrevet: 16.01.2012 Klokken: 22:33

Min kjære søte kjæreste overrasket meg idag å kjøpte disse skoene til meg. Hver gang vi har vært ute så har jeg klaget så over at jeg fryser på føttene. Ikke så rart siden jeg ikke har ordentlige sko da. Når jeg kjøper sko så ender jeg alltid opp med høyhælte, støvletter osv. Men idag fikk jeg endelig et par ordentlige fjellsko ♥ Kjæresten min er den beste altså! Tror det kommer til å bli en del fjellturer framover!  Synes de var veldig fine, samtidig som de er veldig gode å gå i og ikke minst varme!
 
tusen takk kjære ♥


Skrevet: 16.01.2012 Klokken: 20:48

Coverbrands.no er min favoritt når det kommer til sminke og slike produkter. De har utrolig mye bra, og stort utvalg, i tillegg så er det gratis frakt og utrolig rask levering! Jeg bare elsker den nettbutikken. Har bestilt derfra mange ganger, og idag måtte jeg bare gjøre det igjen! Bilder av det kommer senere når jeg har fått det i poste :] Nå tenkte jeg å vise dere mine TOPP 4 produkter fra Coverbrands.

 
 Øyenbrynsblyanten fra Billion dollar brows har jeg brukt i snart to år, verdens beste. (!!!) Den er absolutt et must i sminkeveska mi! Direktelink her. 


 Concealeren fra Glominerals er utrolig bra synes jeg. Den dekker veldig godt, og samtidig så hjelper den faktisk mot kviser. (Hvertfall mine, hiih). Eneste minuset med den er at det kan bli litt flekker hvis du ikke bruker en foundation eller noe slikt over. Direktelink her.


 Foundation fra Bare minerals er min favoritt. Elsker den. Direktelink her.


 Og til slutt - Mint color corrector fra Everyday minerals. Denne har jeg brukt en stund, og den funker utrolig bra. Har ofte problemer med rød hud, noe som er utrolig irriterende. Men denne tingen gjør så huden blir helt nøytral, og reduserer rødheten veldig godt! Direktelink her.

 


Har du prøvd noen av disse produktene? 


Skrevet: 15.01.2012 Klokken: 23:00
Godnatt søte, snakkes imorgen ♥


Skrevet: 15.01.2012 Klokken: 10:58

Her ser dere en liste over mine gratisdesign som alle kan ta i bruk. Jeg har til nå laget 7 stk, og kanskje kommer det ut et nytt om ikke så lenge. Jeg lager alle designene i Photofiltre (redigeringsprogram) og koder de i GoogleChrome - derfor vil noen av designene se litt annerledes ut i Internet explorer. Jeg har skrevet under de designene som blir å se annerledes ut. Om du trenger hjelp med å legge inn designet kan du TRYKKE HER. Da kommer du til designhjelpen, hvor det står forklart trinn for trinn hva du skal gjøre. Om du fortsatt ikke får det til, så er det bare å spørre. Lover ikke at jeg svarer med engang, men skal gjøre det så fort jeg får muligheten. 


Om du vil, kan du endre på designet, det eneste du ikke får lov til er å fjerne linkene hvor det står at det er jeg som har laget det. Håper du finner et du liker, legg gjerne igjen en kommentar om du tar i bruk noen av designene, slik at jeg kan gå inn på bloggen din å se, eller om du har noen forslag til hvordan det neste gratisdesignet skal se ut :)

 


Skrevet: 14.01.2012 Klokken: 16:34

Idag når jeg var på senteret så gikk jeg innom en asiatisk matbutikken for første gang, har alltid brukt å gå forbi den fordi det er så trangt å lite der inne. Men seriøst - føltes ut som jeg var i et helt annet land når jeg gikk inn i butikken, hhaha. Så mye rar mat, og drikke osv.  Synes egentlig det var en litt koselig butikk, hihi. Uansett, jeg kjøpte denne juicen (fordi den var rosa og søt). Syns også den så veldig god ut. Men der tok jeg feil, den smakte som....en dusjsåpe. En dusjsåpe med masse myke klumper i. Kan enda kjenne smaken i munnen, og fy f*en så ekkel den var. Så ekkel at den får et eget innlegg tilogmed :] Nei æsj, skal ikke la søte farger/ting lure meg igjen. 
 Bruker du å bli lurt av søte ting?


Skrevet: 14.01.2012 Klokken: 15:03

Fant disse søøøøte sokkene i byen igår, måtte bare kjøpe dem, mest på grunn av sløyfa, tehe ♥ Har noen flere innkjøp å vise dere, de kommer senere ikveld om jeg får tid. Har egentlig planene full idag, men kom nettop hjem fra byen så måtte sette meg ned i sofaen å slappa av litt. er så trøtt! Som jeg har nevnt tidligere så skal jeg og kjæresten min flytte sammen, så nå holder vi å pakke og styre. Skal bli så godt når vi endelig er flytta inn, gleder meg! Life is good ♥
 


søte, eller hva?


Skrevet: 13.01.2012 Klokken: 23:57

Hei bloggen! Beklager for dårlig oppdatering igår og idag, men har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Idag har jeg vært en tur i byen, og når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å gå i gang med et bestillingsdesign. Malene (har ikke linken) ville ha et design som hadde afrikapreg over seg i og med at hun skal reise til Afrika i 3 måneder. (HELDIG!!). Jeg ble utrooolig fornøyd med dette designet, og det var så morsomt å lage det, hihi! Håper hun blir like fornøyd :]
 
Hva synes du?


Skrevet: 11.01.2012 Klokken: 19:04

Fikk et sånn "spasett" hos mormor, og i den så var blant annet denne bodylotion. Jeg bruker den mest som håndkrem ettersom at flasken er ganske liten, og jeg vil den skal vare lengst mulig, hihi. Den lukter så utrolig godt, og gjør hendene mine silkemyke.
♥ 
 


Skrevet: 11.01.2012 Klokken: 09:53

Fikk dette nydelige armbånde i julegave hos tante og onkel. Det er så enkelt men samtidig veldig fint synes jeg. Også er det nesten det eneste armbåndet jeg har som passer meg perfekt. Har det problemet at jeg alltid mister armbånd osv, fordi jeg har utrolig tynne armledd. 
 
Merket er SNÖ.

Hva synes du?


Skrevet: 10.01.2012 Klokken: 19:49

Fikk en pakke i posten igår som jeg har ventet lenge på. Her kommer en liten sneak peek;
 

Blir nok å laste opp bedre bilder senere, eller kanskje det kommer et outfit.
Hva tror du det er? 


Skrevet: 10.01.2012 Klokken: 15:29

Hei søtinger. Var ute å tok litt bilder idag siden det var så lyst å fint. Stig har holdt på med et lite "prosjekt", haha. Han har gjort slik at det er blitt masse is i treet, eneste dumme er at det knakk av en stor gren, som du kan se på det første bildet. Men syns igrunn det ble ganske stilig. 
 
Hva synes du om bildene?


Skrevet: 10.01.2012 Klokken: 13:43Synes den var søt jeg, samtidig som den var trist. 


Skrevet: 09.01.2012 Klokken: 18:07

Åååh, endelig ferdig på jobb. Har så vondt under føttene, så nå skal det bli deilig å bare slappe helt av i to dager. Skal ikke på jobb før på torsdag nemlig. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem, sitter bare å blogger mens Stig lager middagen. Er SKRUBBSULTEN. Igår var vi i huset som vi skal leie å tok boblebad. Er mitt gamle hus, så har nøklene til det selvom vi ikke har flyttet inn ennå. Vet ikke om jeg har skrevet det på bloggen før, men nå har jeg gjort det ihvertfall! Jeg og kjæresten min skal flytte sammen i begynnelsen av neste mnd ♥
 Heeerliig.


Skrevet: 08.01.2012 Klokken: 19:28

Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake igjen etter en uke uten bloggen. Trengte litt tid til å få samlet tankene, og tilbringe tid sammen med kjæresten min. Hadde planer om å slutte, men tror jeg hadde blitt å savne bloggen da, så har bestemt meg for å fortsette. :] Har også planer om å lage et nytt gratis design til dere, håper jeg får lagt det ut i løpet av denne mnd. ♥ Har ikke tatt opp kameraet mitt på en uke nå så har egentlig ingen bilder å dele med dere. Bortsett fra dette;
 


Når jeg kom hjem fra jobb på onsdag fant jeg dette i gangen. Søte kjæresten min♥


Håper dere fortsetter å følge bloggen min :] Vi blogges senere.


Skrevet: 04.01.2012 Klokken: 03:22

Tar meg en pause fra bloggen denne uka. Snakkes.


Skrevet: 01.01.2012 Klokken: 19:43

Nå har vi nettop testet ut sukkerspinnmaskin, kjempegøy. Nesten som å være på tivoli jo!

Hihi.Liker du sukkerspinn?


Skrevet: 01.01.2012 Klokken: 16:04

God morgen søtinger! Første dagen i 2012 har jeg brukt til å sove leeeenge, var digg. Ellers ingenting, bare spist, slappet av og sett på tv. Rart å tenke på at det er nytt år allerede! Nyttårsfeiringen igår var kjempekoselig, jeg feiret jo som sagt med familien i år. Først spiste vi god middag og senere på kvelden dro vi ned i grillhytta vår, der vi grilla pølser og koste oss. Så gikk vi ut å så på fyrverkeriene, pappa hadde kjøpt inn mange fine. Ble ikke så bra bilder for det var utrolig kaldt ute å kameraet ville ikke samarbeide helt. Men her er noen;
 
Så fikk jeg også møtt Raissa igjen, har ikke sett henne på mange måneder, så det var kjempekoselig ♥ Nå skal jeg og Johanne teste ut sukkerspinnmaskinen som jeg fikk hos skjønneste Anna i julegave! 

 

Håper alle dere hadde en kjempefin nyttårsaften. ♥
hits