Skrevet: 31.01.2011 Klokken: 23:40

Har nettop tatt en hårkur, hjemmelaget, skal lage et innlegg om det ut i uka. Skal smøre meg inn med fuktighetskrem nå å legge meg. Tar tidlig kveld idag fordi jeg har oppkjøring imorgen. Og jeg må være helt uthvilt til da, er så nervøs at jeg holder på å sprekke, eller egentlig er det litt blandende følelser akkurat nå, vet ikke om jeg gruer meg eller bare er sinnsykt spent. Tenk at imorgen kan jeg faktisk ha sertifikatet, har ventet på dette leenge. Håper virkelig at jeg klarer det, og det ikke oppstår noen problemer. Eneste som kan ødelegge for meg er hvis jeg er alt for nervøs og ikke klarer å konsentrere meg. Men jeg krysser fingrer og tær for at det går bra!


Skrevet: 31.01.2011 Klokken: 22:31Hvorfor være sunn når det finnes _SÅ_   utrolig   _MYE_  godt&usunt? 
Disse smakte helt amazing, og tok meg ca. en halvtime å lage! Fikk du lyst på muffins nå? Høhøhøøøøø.


Skrevet: 31.01.2011 Klokken: 18:52


meg i morgest på tur til frisøren, trøtt og jævelig.


skal love deg at det ikke var lett å gå ned denne bakken i støvletter, rulla vel ned halve bakken og så ut som en snømann når jeg var kommet ned. (tro meg, det er brattere enn det ser ut!) OG GLATT.

Endelig har jeg fått klippet bort alt det slitte ekle håret, nå føles det utrolig lett å fint! Hun måtte klippe bra mye, ca 5-6 cm fordi det var så slitt, merker at det er kortere. Men hadde forberedt meg på å klippe en del siden det er over 1 år siden jeg var hos frisøren sist. Ble fornøyd i hvertfall! gidder ikke å legge ut før og etter bilder, for dere kommer ikke til å se forskjell, er nok bare jeg som ser den. Men skal farge håret denne uken så da kommer det nok bilder :)

Er du ofte hos frisøren?


Skrevet: 31.01.2011 Klokken: 18:13

1. Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, og let frem til linje 4 - hva står det?
- "Øv deg på å lage så mange typer streker du kan tenke deg: konturer, rabling, spiraler, prikker og  korte linjer" - Tegning trinn for trinn

2. Hva var det siste du så på TV?
- Akkurat nå; Two and a half man

3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du på nå?
- Bablinga fra tv'n

4. Når var du sist ute, og hva gjorde du da?
- Kom nettop hjem etter å ha vært å spist på peppes med ei venninne.

5. Hva har du på deg nå?
- Nattbukse og genser (herlig!)

6. Hva var den siste filmen du så på?
- Mean girls 2 (Haha, elendig)

7. Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?
- Absolutt !!

 

Fikk denne av http://hangelica.blogg.no/ og skal nå gi den videre til 7 andre, så da gir jeg den til;

♥ www.jamme.blogg.no

♥ www.tirilviktoriaolsen.blogg.no

♥ www.tinamarsalo.blogg.no

♥ www.annettenilssen.blogg.no

♥ www.londongirlrai.blogg.no

♥ www.mariapodin.blogg.no

HÆVV FØNN!


Skrevet: 31.01.2011 Klokken: 00:06


Endelig skal har jeg knødd meg til å bestille time hos frisøren, skal bli så utrolig godt å bli kvitt alt det slitte håret. Skal bli koselig å møte Rebekka igjen, har ikke sett henne på mange uker. Blir nok å dra på jordbærpikene å spise eller noe! Skal poste outfit imorgen før jeg drar til byen, Gonatt søtinger! Og takk til alle som har meldt seg på konkurransen min, den blir å fortsette ut denne uken så om du også vil delta så kan du gjøre det her♥


Hva skal du i morgen?


Skrevet: 30.01.2011 Klokken: 14:55


Skrevet: 30.01.2011 Klokken: 12:53

Er du også slik som holder fast til en person selv om du vet at du har det mye bedre uten dem? Noe av det vanskeligste jeg vet er å gi slipp på noen. Men til slutt innser man at det var til det beste og det er helt sykt hvor mange nye dører som åpner når du først klarer å lukke den gamle :-)


Skrevet: 29.01.2011 Klokken: 21:54Veldig fin og enkel frisyre som er fin å bruke hvis du vil ha håret litt bort fra ansiktet, samtidig som det ser stilig ut! Synes denne fletta er finest til de som har tykt hår, jeg har ganske tynt så derfor bruker jeg å løsne veldig på fletta, slik at den blir rufsete og "bredere". Her har jeg ikke gjort det, men det er det jeg bruker å gjøre om jeg skal gå ut slik :) Bruker du å gå med flette?


Skrevet: 29.01.2011 Klokken: 16:38

Er ikke så mange som har meldt seg på, så konkurransen kommer til å forsette en stund til. Hvis du har lyst å vinne et gavekort fra enten H&M, BR-leker, bokkilden, G-sport, CDON, Bianco, Kappahl, Peppes Pizza, Dressmann, Siba, Åhlèns, Din sko, Bauhaus, Intersport, Nilsons shoes, Kremmerhuset, Linuslotta eller Nelly.com på 200 kr så trykk herSkrevet: 29.01.2011 Klokken: 00:11


Skrevet: 28.01.2011 Klokken: 16:00
// Kappahl


Konkurransen pågår enda, er bare to? som har meldt seg på, så om du vil vinne et gavekort på 200 kr, TRYKK HER


Skrevet: 28.01.2011 Klokken: 14:38


// Weheartit

 

♥SPILLELISTA MI♥


Skrevet: 28.01.2011 Klokken: 01:30DIGGER DET! 

Jeg bruker egentlig aldri tunge øredobber fordi det ene hullet jeg hadde før revnet opp pga noen rev øredobben ut (ikke med vilje såklart, haha), men når jeg så disse så måtte jeg bare kjøpe dem, og de var jo på halv pris også, wih! Smykket likte jeg også veldig godt, det kommer nok til å bli mye brukt.

Har en del flere innkjøp å vise dere, så kanskje det kommer imorgen. Nå skal jeg legge meg, tidlig opp imorgen for å ha kjøretime, kanskje min alle siste? Har nemlig fått oppkjøring på TIRSDAG 1.FEBRUAR. Herregud, jeg gruer og gleder meg noe sinnsykt. 

Godnatt.


HUSK KONKURRANSEN MIN HER


Skrevet: 27.01.2011 Klokken: 11:28

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du
Och jag vet, jag vet Att jag inte fungerar utan dig Men jag vet, ja jag vet Att allting kommer ordna sig Om jag får somna brevid dig
Dagen är okej, men på natten blir det svårt Ensamneten slår emot mig så hårt Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel Jag känner mig så obekväm och stel
Och jag vet, jag vet Att jag inte fungerar utan dig Och jag vet, ja jag vet Att allting kommer ordna sig Om jag får somna brevid dig
Och jag vet, jag vet Att jag inte fungerar utan dig Men jag vet, ja jag vet Att allting kommer ordna sig För jag får somna brevid dig


Savner kjæresten min ♥
//Sang - Magnus Weideskog - Somna Bredvid Dig (fant den ikke på youtube)

Savner du noen?


Skrevet: 26.01.2011 Klokken: 13:25


Mineral Foundation (For light skin and golden undertones) -38,15 kr.
Eyebrow lifter and filler (Ivory/Light) - 38,15 kr.
Zit Zapper - 16,35 kr.
Mineral Booster (Large - Sheer) - 54,50 kr.

I ♥ ELF


VIL DU VINNE GAVEKORT PÅ 200KR? TRYKK HER


Skrevet: 26.01.2011 Klokken: 01:53Kan jo begynne med å fortelle at jeg har hatt en helt fantastisk helg. På fredag satt jeg meg på bussen til bestevennina mi, Anna. Vi hadde det så sykt koselig og morsomt, det har vi alltid. Ingen er som hun, kan gjøre alt sammen med henne og vi har det så sykt artig sammen! På søndagen var vi ute hele dagen nesten, stod på snowboard og kjørte litt scooter. Er år og dag siden jeg har stått på snowboard, så jeg tryna hele tiden, men det var morsomt fordeom!

Søndagskvelden dro jeg til Bodø, til kjæresten min. Igår var vi ute å spiste og på kvelden gikk vi en tur og bare koste oss. Dro hjem igjen idag og jeg savner han så sykt mye allerede. Æsj, avstand suger.

Nå skal jeg legge meg, tidlig opp imorgen for å dra å ta sol, kjøretime, dra på butikken også jobb. God natt ♥


Vinn gavekort på 200kr - Husk konkurransen min HER


Skrevet: 25.01.2011 Klokken: 16:19

Idag har jeg blogget i akkurat 1 år! I januar 2010 klarte jeg å blogge så mye som 1 innlegg, hahaha. Siden bloggen min har bursdag så har jeg tenkt å ha en konkurranse for å takke alle dere som har kommentert og fulgt bloggen min i løpet av 1 år. Har ikke hatt konkurranser før, så dette kan bli moro : - )

Konkurransen går rett og slett ut på at du må lage et innlegg på din blogg der du legger ut bilde av ditt "drømme" bursdags outfit! Og da vil jeg at du skal sette sammen et antrekk på POLYVORE.COM. (Du trenger ikke å registrere deg for å gjøre dette, du trykker bare på "Create"). Etter det må du legge igjen linken til innlegget ditt i dette kommentarfeltet. Husk å skriv hvilket gavekort du ønsker deg! (Gavekortet er på 200kr)..

Du kan da få et gavekort fra H&M, BR-Leker, bokkilden, G-sport, CDON, Bianco, Kappahl, Peppes Pizza, Dressmann, SIBA, Åhlèns, Din sko, Bauhaus, Intersport, Nilsons Shoes, Kremmerhuset, Nelly eller Linuslotta

Gleder meg til å se hvor mange som deltar! Lykke til ♥


Skrevet: 20.01.2011 Klokken: 00:51

Hei bloggen.
Idag har hele dagen gått til møte&jobb. Imorgen ser dagen min slik ut ;

Tro det eller ei, men det tok meg en halvtime å lage denne til dere. Jeg er jo egentlig av den typen som hater å planlegge, men imorgen har jeg sååå mye interessant å gjøre som dere ser, så kunne likesågreit skrive det ned slik at hele norge kan få se hva jeg skal gjøre imorgen! for et liiiiiiv....

Men woooho, jeg har gode nyheter til meg selv, tror jeg, det finner jeg ut av imorgen eller senest fredagsmorgen! Krysser fingrer og tær og alt som går ann å krysse! God natt sukkerklumper!


Skrevet: 19.01.2011 Klokken: 11:35

Jeg ELSKER denne highwaist shortsen og herregud som jeg gleder meg til det blir sommer og sol!! Den er fra Newlook og kostet ca. 280 kr! Jeg var litt bekymret for at den skulle være for stor eller for liten, men jeg kunne ikke blitt mer fornøyd, den passet p e r f e k t!

Belte fulgte ikke med, jeg skal kjøpe et nytt betelte som jeg skal bruke til denne shorts'en, et litt bredere :) Hva synes du?


Skrevet: 18.01.2011 Klokken: 14:57

Pappa ligger å sover..
Meg: PAPPA?!?!? Når skulle jeg vekke deg?!

snoork snoork snoork

Meg: PAPPA?!?!?

*Pappa spretter opp av sofaen å ser på klokka*

Meg: Når skulle jeg vekke deg?
Pappa: *Oppgitt* Ti over tre, du kan jo ikke spørre om det når jeg ligger å sover, nå er jeg jo våken.

Heaheaa, det bruker som oftest å skje når pappa ber meg om å vekke han før han skal på jobb, jeg glemmer alltid av når det var han sa jeg skulle vekke han (a)


Haha søte pappaen min ♥, han skulle leke full :p

 

Ha en fin dag videreeeeeeeeee alle sammen!


Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 22:17
Som dere sikkert har forstått så er denne looken 'Vampyr inspirert'. Grunnen til at jeg legger denne ut nå er fordi jeg har fått speilrefleksen og det betyr mye bedre bilder! For denne lagde jeg i oktober, var kledd ut slik på halloween, bortsett fra at jeg hadde håret annerledes, også hadde jeg svart strømpebukse på, men anyway, liker denne looken ganske godt jeg, synes den er stilig! Hva synes du?


Nå syns jeg at jeg har vært flink å blogge idag, tehee! Skal kose meg med løvbiff og chips nå mens jeg ser en film; Never let me go. Noen som har sett den?


Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 15:53


// H&M

Fikk pakken min fra H&M for en uke siden, glemte å vise dere hva den inneholdt, så kommer litt etter litt. Elsker disse tøyskoene, kommer til å bli mye brukt til våren, har allerede tatt dem i bruk, synes de er så sweet!


Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 11:08

// H&M


Skrevet: 14.01.2011 Klokken: 15:13

Idag kom kamerat mitt, er så sinnsykt fornøyd! Og creeds til nettbutikken siden leveringen bare var tre dager! Dette er bare et test bilde, i speilet ofc haha. Men jeg er utrolig fornøyd og bildekvaliteten er helt amazing, kanskje ikke så rart siden det er 18 megapiksler. Kommer til å legge ut mange bilder framover tror jeg : - )

Husk spørsmålsrunden HER Setter veldig pris på kommentarer! 

Hvilket kamera har du? ♥


Skrevet: 13.01.2011 Klokken: 16:43

Tenkte det passet ypperlig med en spørsmålsrunde nå siden jeg får nytt kamera imorgen, slik at jeg kan svare med videoblogg, eller hva sier dere? Noe dere lurer på? SPØTT UT, hihi ♥

 

Photobucket

Why be normal when being weird is more fuuun?

Hvis du har spørsmål til meg så blir jeg veldig glad om du legger igjen en kommentar i dette innlegget! Og svarene kommer på videoblogg forhåpentligvis i løpet av helga!


Skrevet: 13.01.2011 Klokken: 13:51


// Lauren Conrad Style

Fikk denne i posten for to dager siden, har ikke fått tid til å begynne å lese enda. Men ikveld skal jeg begynne! Noen som har lest den før?

 

IMORGEN FÅR JEG SPEILREFLEKSEN MIN! HERREGUD JEG GLEEEEEEEEDER MEG.


Skrevet: 12.01.2011 Klokken: 16:00

Laget en salgsblogg for en stund siden, den kan du finne HER. Foreløbig er det ingenting der inne, men når jeg får speilrefleksen min på fredag så hadde jeg tenkt å begynne å legge ut klær som dere kan kjøpe. Jeg kommer bare til å selge klær jeg aldri har brukt, eller klær som bare er brukt noen få ganger. Er det noen som er interessert i en salgsblogg?


Skrevet: 12.01.2011 Klokken: 14:01

Jeg vil ha lappen, NÅ!

Har seriøst holdt på i et halvt år, synes alt går så tregt. Føler jeg ikke blir noe flinkere, har hatt snart 30 (!!!) kjøretimer, og kan enda ikke rygge ordentlig. I tillegg suger jeg i å kjøre i rundkjøringer, hjernen min får helt panikk å selvom jeg vet hva jeg skal gjøre, så gjør jeg noe feil hver gang. Hvordan skal det gå på oppkjøringen? Jeg gruer meg så sinnsykt mye, og er så nervøs for om jeg blir å stryke eller ikke.

Holder du på med sertifikatet?
Hvis du har lappen, hvordan var oppkjøringen for deg?


Skrevet: 11.01.2011 Klokken: 16:25

Meg akkurat nå...... Er så sinnsykt trøtt, vil bare legge meg ned å sove resten av dagen, men pliktene kaller, skal på jobb halv seks til halv ti. Så er hjemme i ti - halv elleve tiden, tviler på at jeg gidder å blogge da, så vi snakkes imorgen ♥ kiss kiss


Skrevet: 10.01.2011 Klokken: 20:51

Det er like før jeg sletter facebooken min altså, jeg HATER alle de annonsene som kommer opp ved siden av profilen. Jeg blir så fristet til å trykke innpå hvis jeg ser noen kjoler, sko, bukser osv. Og det ender som oftest opp med at jeg bare MÅ bestille noe! Sinnsykt irriterende spør du meg...

Men uansett, det dukket selvfølgelig opp en annonse om bukser fra illusion, så jeg måtte jo bare trykke på den for buksa så jo så flott ut. Jeg kjøper egentlig aldri bukser på nettet, og jeg bestiller heller aldri fra illusion. Eller det vil si, jeg har gjort det en gang, og da kjøpte jeg faktisk en bukse. Ble så skuffet at jeg bestemte meg for å aldri bestille derfra igjen. Men nå skjønner dere, NÅ har jeg tenkt å gå i samme fella igjen, med vilje!


Carrie Jeans - 549,-


Nicole Jeans - 429,-

Dette skjer jo alltid når jeg skal bestille noe, jeg klarer alltid av en eller annen grunn å finne to favoritter, og klarer ikke å velge hvilken jeg skal ta. Egentlig har jeg mest lyst på den sorte, det var den jeg la merke til først og tenkte "woow, den var FIN" Men tror du ikke de var utsolgt i akkurat den strl jeg skulle ha? Joda.... Men den andre var også veldig fin, og den hadde de i min strl. Men anyways, hvilken syns du jeg burde kjøpe?


Skrevet: 10.01.2011 Klokken: 17:58

Jeg bare ELSKER tøysko! Kan ikke få nok av dem, nå har jeg et par turkise, svarte, hvite, blomstrete og nå disse røde. De egner seg jo mest til sommerbruk, men jeg har brukt mine turkise sko hele vinteren og jeg elsker dem fordi de er ikke glatt i det hele tatt! Litt kaldt blir det jo selvfølgelig, men alt funker når du har lester ♥ Tøysko er egentlig veldig god å gå i synes jeg, og de passer nesten til alt. Herregud jeg gleder meg til sommer nå! Har en supersexy highwaist shorts som jeg skal bruke til disse skoene! Liker du tøysko?

Disse er forresten ifra Newlook.


Skrevet: 10.01.2011 Klokken: 09:45

//Alle bilder tatt fra bjorkliden.com

Jeg er så gira på Sverigetur nå, tror det blir bjørkliden i og med at det ikke er så langt å kjøre fra der hvor vi bor. Også er det jo ganske bra der, fem forskjellige heiser og forskjellige bakker. Vi har tenkt å leie hytte i to dager, altså fredag - søndag. Undersøkte priser igår, var litt dyrt, men det blir nok absolutt verdt det ♥

Gleder meg noe sinnsykt! Jeg og Anna skal få det så suuuupert. Også gleder jeg meg til å ta bilder siden jeg får speilrefleks snart! Herregud det blir bra! Nå gjenstår bare oppkjøringen så kan vi dra!


Skrevet: 09.01.2011 Klokken: 23:34GodNatt♥


Skrevet: 09.01.2011 Klokken: 18:19

Ikke..... Sitter nå her, med johanne rett ved siden av meg, og vi koser oss med 123 spill, eller nei, jeg mener 1001 spill. Kom over dette mario spillet og ble jo helt avhengig, men jeg har ikke klart å kommet meg lengre enn level3, jeg lover dere, den var sinnsykt vanskelig. Har virkelig så mye å gjøre at jeg tilogmed tok printscreen bilder for å vise dere, og ikke nok med det, jeg laget også svarte rammer rundt alle bildene så de skulle se fin ut! Jeg er bra flink..

Nå skal jeg fortsette å spille, siden jeg ikke har noe liv. Når jeg er ferdig med det så skal jeg undersøke priser på Bjørkliden i Sverige, jeg og Anna har tenkt oss dit en helg, leie hytte og stå på snowboard. Vi har ikke helt bestemt oss for om vi skal dra til Bjørkliden eller en annen plass, har du noen forslag?


Skrevet: 09.01.2011 Klokken: 01:07

Del1 kan du finne HER

I del1 fortalte jeg om huset vårt, og at det spøker der. Nå tenkte jeg å fortelle litt mer om de opplevelsene vi har hatt der. Vi flyttet inn i 1997, og bodde der i 13 år. I løpet av de 13 årene har det skjedd veldig mye rart, men vi har aldri følt oss uvelkommen der. Jeg har mange ganger vært livredd og ikke turt å vært der alene, men innerst inne har jeg alltid visst at det som er i huset aldri har ønsket oss noe vondt. Vi merket veldig fort at det var noe som var der, vi hørte veldig ofte at noen gikk oppe på loftet og det banket konstant på ytterdøra. De første gangene dette skjedde så gikk vi selvfølgelig ut å sjekket, men det var aldri noen der. Til slutt lot vi være å åpne døra, og etterhvert så sluttet også bankingen. Jeg tror at grunnen til at det var så mye aktivitet i begynnelsen var fordi de ville vise oss at det var noen der. Det er kanskje veldig overtroisk å tro det, men etter alt jeg har opplevd så kan jeg ikke gjøre annet enn å tro på det. Jeg har ikke bare hørt lyder, men også sett skikkelser. Når man står på kjøkkenet så ser man gangen mot ytterdøra i side synet, og der har jeg mange ganger opplevd å se en svart skikkelse som nærmest løper forbi døråpninga. Dette har ikke bare jeg sett.

 

 

I slutten av juni flyttet mamma, pappa og lillesøster, og da bestemte vi oss for å leie det ut i et halvt år. Vi leide det ut til noen som skulle være i Ramsund en periode for å jobbe, en av de som har bodd der nå har fortalt til pappa at de har opplevd å se en skikkelse i gangen - akkurat det samme som jeg har gjort. De visste selvfølgelig ikke noe om det vi har opplevd på forhånd, for da ville dem jo ikke ha leid huset heller. Han ene fortalte også at han ikke klarte å sove inne på det ene rommet lengre, fordi han våknet om natta av at en mann sto å så på han. Akkurat det får jeg helt frysninger av å tenke på, det rommet han mente er mitt gamle rom, og etter meg fikk lillesøsteren min det. I løpet av den stunden vi bodde i huset så ville hun nesten aldri sove på rommet sitt, og jeg skjønte aldri hvorfor. Når vi flyttet ut så fortalte hun at grunnen til at hun ikke ville sove der var fordi hun hadde sett en mann stå ved døra.

Vi har også opplevd at et par skinnhansker har dukket opp, bare helt plutselig. Uten at noen vet hvem det er som eier de, og de kan plutselig en dag bli borte, og så dukker de opp igjen. Nede i garasjen hadde vi en fryser og der hendte det at det lå kjøtt og diverse matvarer som ingen av oss hadde kjøpt. Helt merkelig spør du meg, men vi fikk ihvertfall følelsen av at det var noen som ville oss alt godt. Når mamma og dem skulle flytte ut i sommer så begynte lyspærene å gå, og det er lyspærer som omtrent aldri har vært nødvendig å skifte. Og skotørkeren som hang på veggen var plutselig tatt ned fra veggen og gjort klar for å pakkes ned.

Så det var jo mange tegn på at det ikke var noe å være redd for, at de som er der bare ville passe på oss. Jeg synes det er helt sykt at det går an, men veldig spennende også. Har du noen historier å dele med meg?


Skrevet: 08.01.2011 Klokken: 19:18


Jula♥ Det er min favoritthøytid, alt er så koselig! Elsker stemningen, maten og at alle er samlet.


Vinteren er en tid for å dra på hyttetur med venner/familie. Det kan man selvfølgelig gjøre ellers også, men jeg synes det er koseligst om vinteren.


Man kan stå på snowboard/ski ♥


Sitte inne å kose seg med en kopp kakao og en bok feks :)


Synes det er så koselig når man fyrer i peisen. Og det blir så varmt og godt♥


Være ute å leke i snøen/ Gå turer ♥


Også synes jeg naturen er utrolig fin om vinteren.

Har egentlig alltid hatet vinteren, fordi det har vært så mørkt og kaldt. Men når jeg tenker på det så er det egentlig en veldig koselig årstid, og den blir jo så bra som du gjør den til. Er utrolig mye gøy man kan finne på om vinteren!

Hva liker du best ved vinteren?


Skrevet: 07.01.2011 Klokken: 23:48


//weheartit

I can't get you out off my mind. I keep thinking off how much I love talking to you, how good you look when you smile and how much I love your laugh. I day-dream about you off and on, replaying pieces of our conversation, laughing at funny things that you said or did. I've memorized your face and the way that you look at me. I catch myself smiling again at what I imagine. I wonder what will happen the next the we are together, I know one thing for sure, your the best thing that ever happened to me in a long time ♥


Skrevet: 07.01.2011 Klokken: 12:09

Vil ha noen blogger å lese, og jeg lover å kommentere :) Bare sleng inn adr. i kommentarfelte, så blir jeg superhæppy♥


Skrevet: 06.01.2011 Klokken: 15:15

//Britney Spars Radiance


Skrevet: 06.01.2011 Klokken: 13:00

Postet dette innlegget den 30. mars 2010, men siden jeg deltar i en konkurranse der temaet er "vennskap" så poster jeg dette på nytt. Kunne selvfølgelig skrevet et helt nytt innlegg og ny tekst, og jeg poster ikke dette gamle innlegget fordi det er det letteste å gjøre - men fordi det jeg har skrevet der er det jeg mener og jeg kunne ikke ha sagt det på en bedre måte. Hvis du også vil delta i konkurransen om å vinne en Sex and the city goodiebag så trykk her!

Vennskap er noe av det mest verdifulle vi har. Ekte venner er de som stiller opp for deg uansett hva, som du kan stole nok på til å fortelle de alt, de som kjenner deg nesten bedre enn du kjenner deg selv. Alle trenger en venn, alle trenger noen de kan komme til, noen de kan snakke med, noen som forstår deg og støtter deg. De er en glede, og uten dem hadde du ikke klart deg. Ekte venner må man ta vare på. De gir deg en glede ingen andre kan gi deg.

~ Det beste ved et vennskap er ikke en utstrakt hånd,
heller ikke et vennlig smil eller gleden over å være sammen;
det er den inspirasjonen som kommer til deg når du oppdager
at en annen har tro på deg 
og er villig til å gi deg sitt vennskap ~


Skrevet: 06.01.2011 Klokken: 12:47

I'm mistaken for a flirt when I'm friendly. I'm mistaken for a bitch when I'm blunt. I'm mistaken for sad when I'm alone. I'm mistaken for shy when I'm quiet. Quit assuming and get to know me!

I've learned that maturity has more to do with what types of experiences you've had and what you've learned from them and less to do with how many birthdays you've celebrated.

Learn to let go of the things that hurt you, cause it it's really meant for you, you shouldn't be hurting in the first place

 


Ever have that one person in your life that you just can't give up on, the one person that can screw you over time after time, yet you always seem to give them another chance? And no matter how many times you say this is their last one, you know it's a lie because there's always just one more waiting for them. The one person you know you're better off without, but you can't find a way to let them go because deep down inside, you wouldn't know what to do without them. The one person you know doesn't deserve you, but yet you choose to overlook it because you love him.

 


At the end of the day, when it comes down to it, all we really want is to be close to somebody. So this thing, where we all keep our distance and pretend not to care about each other, is usually a load of bull. So we pick and choose who we want to remain close to, and once we?ve chosen those people, we tend to stick close by. No matter how much we hurt them, the people that are still with you at the end of the day - those are the ones worth keeping. And sure, sometimes close can be too close. But sometimes, that invasion of personal space, it can be exactly what you need.

 

I ask myself why, and in that same breath, as I watch you, I get my answer. It's everything about you; It's that teasing smile, that warm scent. It's the curve of your arms, the tousle of your hair, the ring of your voice. It's just everything about you. But more than that, it's everything about me. It's everything about the way you make me laugh, cry, smile and hurt. It's everything about the way you make me feel. and that's everything that I connot, and would not, want to let go off.

One day, you're going to wake up, and wonder what happened. You're going to wonder where I went, and why you didn't tell me to stay. And, that day, you'll know exactly what you want. And, you'll wonder why you never went for it before. Too bad, that will be the day it's too late.

 

// quotes xanga // bilder weheartit


Skrevet: 06.01.2011 Klokken: 00:19

HOLAAAAAAAA!

Igår dro jeg, mami og johanne på bowlingen en tur, jeg hater egentlig bowling, men det var moro HEHE. Senere på kvelden så vi film, yatzy - elendig film. Idag har vi brukt hele dagen nede i byen, eller det vil si....vi satt på mamma til senteret som ligger utenfor byen klokken ti imorgest, så hadde vi avtalt at hun skulle kjøre oss til byen i matpausen, halv 1. Men det gikk ikke helt som planlagt, for når vi skulle til å kjøre, så var batteriet plutselig dødt...det var ihvertfall ikke min feil .....

Men vi kom oss nå til byen etterhvert, kjøpte en del klær, skal vise dere imorgen. Har også vært hos tannlegen idag, NULL HULL. wæow, hvem hadde trodd det siden jeg drikker brus daglig. MEN nå er det slutt! Høhøh. 

Nå skal jeg lalle sove, så jeg kan stå tidlig opp i morgen å blogge hele dagen for dere. neida, har jo et liv jeg også...Men har jo fri nå helt til tirsdag så blogging skal det iallefall bli♥


Jeg og Johanne fikk like mye! Tror mamma vant fordi hun kaster kula så sinnsykt fort. gjennomsnittsfarta hennes ligger på 19 km/t, mens min og johanne sin lå på omtrent 5km/t ....


nomnomn pizza, tipper du ble sulten nå.


Skrevet: 04.01.2011 Klokken: 12:53

Har tenkt å kjøpe meg nytt kamera, men jeg klarer ikke å velge hvilket. Har veldig lyst på et speilrefleks, men samtidig så har jeg lyst på et lite kamera som er lett å ta med seg overalt.


Har lenge hatt lyst på dette - Canon EOS 550D


Eller dette - Canon Poweshot SX210


Hvilket kamera burde jeg kjøpe?
Hvilket kamera har du? Noe du vil anbefale meg?


Skrevet: 03.01.2011 Klokken: 23:11

 

Glo Camuflage

Finnes i farger: Natural, Beige, Golden og Golden-Honey

Merke: Glominerals
Karakter: 6
Kan kjøpes: HER

 


Denne kjøpte jeg i august, og jeg har brukt den så og si HVER dag siden da. Det er helt sykt at det fortsatt er noe igjen i den, for boksen er veldig liten. Når jeg fikk den i posten så tenkte jeg "Herregud har jeg betalt så mye for denne lille boksen". Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den, den varer sykt lenge! Jeg har hatt den 5 mnd nå og den er enda ikke tom. Dette er et produkt jeg anbefaler absolutt alle å prøve, den er verdt hver eneste krone.

 

 

 

 

 

 

 

+  Er du ute etter noe som dekker kvisene dine eller irriterte områder i ansiktet så er denne perfekt! Den har en helt utrolig dekkevne.
+ Den smelter nesten inn i huden, og er lett å påføre. Du trenger heller ikke mye for å få dekt det du vil.
+ Som sagt så varer den veldig lenge.
+ Holder stortsett hele dagen.
+ Fordelen med at boksen er så liten er at du kan ta den med deg over alt.

 

- Den er dyr til å være så liten, men jeg ser egentlig ikke på det som noe dumt lengre, fordi den er absolutt verdt det! 
- Hvis du er plaget med tørr hud, så kan den gjøre huden din tørr. Men jeg vil tro den passer omtrent all slags hud typer.


Da har jeg bare en ting til å si; JEG ELSKER DEN! 
Har du prøvd Glo Camuflage? Isåfall, hva synes du?


Skrevet: 03.01.2011 Klokken: 16:35


Theres something beautiful in every moment, all we have to do is allow ourselves to see it.


We waste time looking for a perfect lover, instead of creating a perfect love.Worrying is a waste of time, it doesn't change anything. It just messes with your mind and steals your happiness.The most painful, and worst possible types of goodbyes are the ones that are never said, or never even explained.It's hard to let go of people who are important to you, but twice harder to see them fine as you let them go.I never stopped loving you, I just stopped showing it.


Skrevet: 03.01.2011 Klokken: 14:02

Nå drar jeg snart tilbake til Harstad. Får litt tid i leiligheten før jeg må dra på jobb, så det kommer ett nytt innlegg med quotes da. Snakkes om en stund bloggen!♥


Skrevet: 03.01.2011 Klokken: 01:38

I called because I wanted you to know that despite everything that's happened, and all the miles between us right now, I still think about the way it was in the beginning.

So I'll watch you live in pictures, like I used to watch you sleep. And I feel you forget me like I used to feel you breathe. And I keep up with our old friends just to ask them how you are. Hope it's nice where you are. And I hope the sun shines and it's a beautiful day and something reminds you, you wish you had stayed. You can plan for a change in weather and time, but I never planned on you changing your mind.

Maybe it's not always about trying to fix something broken. Maybe it's about starting over and creating something better.

I'm sure you'll be worth the wait, but I can't explain what I'm going through inside. I would turn away the world, just to have you here tonight. 

It's not the goodbyes that hurt, it's the flashback that follow.


Stay mad as long as you can, because once you're not mad anymore, it hurts. It hurts like hell & once it hurts that bad, you can't make yourself mad anymore.

You don't get to choose, you just fall in love and you get this person who is all wrong and all right at the same time and you know you llove them so much except somethimes they just drive you completely insane and no one can explain it. And the reason it's so confusing is because it's love, but if love didn't have any challenges what would be the poin?

Even if my heart should break, you'd be the best mistake I'd ever make.

Someday, everything will make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

 


Skrevet: 02.01.2011 Klokken: 23:47


Gulljenta til gudmor ♥


wiiih gaver!!


søteste i verden! også er hun blitt så stor å flink til å stå alene :)

Har hatt besøk av Søster, Roger og Benedikte stort sett hele dagen, har vært kjempekoselig. Også har vi spist good mat. Er ikke så lenge siden de dro, og snart må jeg vel legge meg. Skal tilbake til Harstad imorgen og jobb klokken halv seks. Heldigvis skal jeg bare jobbe i morgen, så har jeg fri i en uke. Gleder meg.

Hva har dere gjort idag?


Skrevet: 01.01.2011 Klokken: 19:25


søt tskjorte! loveit


Hihi, søte tøfler. Varvara syntes disse passet perfekt til meg, høhø!


Fikk masse skjerf og sokker.


I-Buddy.


Mini slettetang

Dette var de siste bildene jeg har tatt, tok ikke bilder av smykker osv, og andre små pynteting. Fikk noen utrolig søte salt&pepper ting av Anna, som var formet som noen scootere, slike som vi skal reise verden rundt i! Haha♥

Er så fornøyd med årets julegaver! Resten av julegavene kan du se HER


Skrevet: 01.01.2011 Klokken: 14:45

Var en kjempekoselig natt igår, fine fyrverkeri og koselig stemning. Tenk at det er et nytt år igjen, allerede! Jeg synes 2010 gikk så utrolig fort, og jeg fikk ikke tid til å gjøre alt jeg har lyst til. Så dette nye året skal bli enda bedre enn det forrige! Det viktigste nyttårsforsettet mitt er å få gjort alt det jeg har lyst til, ikke nøle, bare hoppe rett i det! 

Idag skal jeg bare slappe av med familien å kose meg. Kanskje se en film med lillesøster, også blogge litt selvfølgelig. Skal ta bilder av resten av julegavene, siden jeg ikke har hatt tid til det denne uken.

Jeg skrev på et tidligere innlegg at ett av nyttårsforsettene mine var å begynne å trene å ikke drikke brus eller spise godteri og det skal jeg prøve så godt jeg kan å holde! Men idag er det lørdag, så da får jeg lov å spise litt, hihi.


Sånn skal jeg ligge å chille hele dagen - hahaha så utrolig stygt. Ser ut som øynene er på tur å sprette ut + gigarumpe, heahheea.

Forresten, bloggen min blir 1 år i januar! wooohooo
hits