Skrevet: 12.04.2013 Klokken: 11:32

Siden det er noen måneder siden sist jeg lagde et slik innlegg, så tenkte jeg det var på tide å gjøre det igjen. Noe er også blitt byttet ut med andre produkter. Alt er fra Coverbrands, bortsett fra dagkremmen da, som egentlig ikke vises noe særlig på bildet, men den er ifra Apoteket og merket er Vichy. Og mascaraen er heller ikke kjøpt på coverbrands. La også med de to sminkekostene jeg bruker mest, stortsett hver dag.
 1. Primer fra Bareminerals. Jevner ut huden, men ikke så mye som jeg skulle ønsket. Har brukt den hver dag i en god stund nå, den varer lenge og alt i alt så er jeg fornøyd. HER

2. Dagkrem fra Apoteket. Bytter dagkrem ut veldig ofte, liker å prøve forskjellige siden jeg ennå ikke har funnet en favoritt etter at de sluttet å selge favoritten min på apoteket. 

3. Mascara fra Maxfactor, Brukt i over 5 år nå, beste mascaraen.

4. Foundation fra Too Faced. Ikke så lenge siden jeg kjøpte denne, men elsker den allerede! HER

5. Foundation fra Bareminerals. Jeg bruker ikke to foundationer samtidig, men bruker å bytte litt om på de. Denne har jeg vært fast bruker av i 2-3 år, og jeg er veldig fornøyd. HER

6. Mineral veil fra Bareminerals. Denne bruker jeg noen ganger bare for å få en litt mer "finished" look. HER

7. Touch up veil fra Bareminerals. Dette er vel noe av det samme som nr 6, bare at dette er et mer pressed powder. Bruker denne mest, synes den lukter godt, haha! Og den funker bra. HER

8. Øyenbrynspenn fra Billion Dollar brows. DEN BESTE! HER

9. Concealer fra too faced. Kjøpte denne samtidig som foundation fra Too faced, så har ikke hatt den så lenge. Men denne elsker jeg også allerede! Utrolig bra dekkevne. HER

10. Concealer fra Glominerals. Denne har vært en favoritt lenge. HER

11. og 12. Sminkekostene jeg bruker til vanlig. Foundation koste fra glominerals og en kabukikost fra Everyday minerals. HER OG HER.

 

Bruker du noe av dette?:)


Skrevet: 28.03.2013 Klokken: 15:11


Jeg har sagt det før, å jeg sier det igjen: Jeg ELSKER Coverbrands! Liker nesten alt de har å tilby på den siden, i tillegg er leveringen så sinnsykt rask! Jeg fikk en mail på mandagen om at varene var blitt sendt, og allerede tirsdagsmorgenen så lå pakken i postkassa. Herlig! Ble veldig fornøyd med produktene også, concealeren synes jeg er litt dyr til å være så liten, men forhåpentligvis så er det verdt det. Kommer nok til å skrive mer om produktene når jeg har testet de litt mer ut! 
 

Foundation Powder fra Too faced. "why be pretty when you can be gorgeous?" Elsker utseende, så fint! Du finner den her

Foundation fra Bodyography. Den finner du HER.


Concealer fra Too Faced. Direktelink HER.


Skrevet: 29.10.2012 Klokken: 12:07

Her er mine ansikts sminkekoster. Bruker bare tre av disse daglig da, men bruker å bytte litt på det av og til. Den 1. kosten er fra merket Eco tools, og er kjøpt på Apoteket. Utrolig bra børste egentlig som jeg har brukt ganske lenge. Veldig myk er den også. Denne bruker jeg for å legge på corrector pudder om huden min er rød eller irritert. Den 2. kosten er fra merket glominerals, og dette er en foundationkost. Bruker den til å påføre flytende foundation eller BB cream, og den funker veldig bra til det! Den er veldig dyr, men verdt hver eneste krone synes jeg. Den 3. sminkekosten er fra Isadora, og denne skal brukes til å påføre rouge/blush tror jeg. Men jeg bruker den så og si aldri. For å legge bareminerals pudder bruker jeg den 4. kosten som er en kabukibørste fra Everyday minerals. Utrolig myk denne også, og veldig bra, men liker ikke at den er så liten. Til slutt er det face/body brushen fra Isadora. Denne brukte jeg hele tiden før, men nå er den blitt erstattet med kabukibrushen. Men utrolig myk den også, og kan brukes til det meste!

 
Skrevet: 04.10.2012 Klokken: 09:00

Tenkte dere å vise sminken som jeg bruker daglig, altså når jeg skal på jobb, eller til byen, på besøk osv. Sminker meg selvfølgelig ikke om jeg bare skal være hjemme. Har nummerert alle produktene etter den rekkefølgen som jeg bruker de. Legger også ved link til de produktene som er fra Coverbrands, noe stortsett alle er, haha. Coverbrands ♥
 1. Begynner alltid med en god dagkrem. Den jeg bruker nå for tiden har jeg kjøpt på Vita og den er fra merket Loreal. Den heter Youth Code Luminizer Day crem og koster ca. 165 kroner tror jeg.
 

2. Deretter påfører jeg litt foundation Primer fra Bareminerals. Utrolig fornøyd med denne! Direktelink til primeren: trykk her
 

3. Så bruker jeg en BB cream fra Garnier. Er faktisk ganske fornøyd med denne, du kan lese produktanmeldelsen min HER. Jeg kjøpte min på Cubus, men tror du finner den omtrent overalt hvor de selger sminke osv. Prisen ligger vel fra 70-100 kroner.
 

4. Etter BB kremmen bruker jeg en concealer fra Thebalm, og denne bruker jeg for å skjule kviser. Den funker perfekt til det, samtidig som den hjelper med å bekjempe urenheter. Denne er også fra Coverbrands og fåes kjøpt HER.
 

5. Deretter bruker jeg Under-eye concealeren fra glominerals. Den beste jeg noensinne har prøvd! Skal skrive en produktanmeldelse om denne også om ikke så lenge. Kan fåes kjøpt HER.
 

6. Klarer meg ikke uten denne øyenbrynspennen fra Billion dollar brows. Absolutt den beste!!! DIREKTELINK.
 

7. Mint color corrector fra Everyday minerals. Denne bruker jeg om jeg er rød i ansiktet, noe jeg av og til bruker å være. Den fjerner sprengte blodkar og rød, irritert hud veldig bra. 
 

8. Foundation fra bareminerals. Dette er også en stor favoritt, har aldri før vært så fornøyd med en foundation. DIREKTELINK.
 

9. Til slutt bruker jeg en mineral veil som også er fra bareminerals. Denne bruker jeg bare for å få en bra finish på ansiktssminken. Den fjerner overflødig olje, og gjør huden jevn og fin. DIREKTELINK.
 

10. Så tar jeg på litt øyenbrynsgele, denne er fra h&m. Har en annen også fra Billion dollar brows, men faller alltid tilbake til den rimelige fra H&M. Liker den veldig godt, og den fungerer bra synes jeg! 
 

11. Helt til slutt påfører jeg mascara. Bruker en fra Maxfactor. Dette er også et produkt jeg alltid faller tilbake til. Favorittmascaraen! 

 

Bruker du noe av dette?


Skrevet: 26.08.2012 Klokken: 15:18

Hvis dere leser bloggen min så har dere kanskje fått med dere at jeg elsker Coverbrands. Det finner så utrolig mange bra produkter og merker, og det jeg liker aller best er den raske leveringstiden deres. Her har jeg satt sammen en collage av det jeg ønsker meg fra coverbrands akkurat nå. Alle disse merkene er jeg stor fan av, og bruker noen av disse produktene daglig. Bareminerals foundation er den aller beste, liker også Camouflage Concealeren fra Glominerals veldig godt. Neste gang jeg skal bestille derfra skal jeg garantert kjøpe Touch up veil og primeren fra Bareminerals, har veldig lyst til å teste ut de produktene. 

 

 

1. BareMinerals Ready Spf 15 Touch Up Veil. 223,20,- finner du her. 2. BareMinerals Matte Foundation Spf 15. 263,20,- finner du her. 3. BareMinerals Oil Control Foundation Primer. 215,20,- finner du her. 4. BareMinerals Pure Transformation' Night Treatment. 559,20,- finner du her. 5. Billion Dollar Brows Hint Of Tint. 188,- finner du her. 6. Everyday Minerals Mint Color Corrector MINI. 60,- finner du her. 7. Everyday Minerals Cheek Soft Touch. 115,- finner du her. 8. Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush. 145,- finner du her. 9. GloMinerals Camouflage Concealer. 245,- finner du her.

 

Eier du noen av disse produktene?


Skrevet: 16.01.2012 Klokken: 20:48

Coverbrands.no er min favoritt når det kommer til sminke og slike produkter. De har utrolig mye bra, og stort utvalg, i tillegg så er det gratis frakt og utrolig rask levering! Jeg bare elsker den nettbutikken. Har bestilt derfra mange ganger, og idag måtte jeg bare gjøre det igjen! Bilder av det kommer senere når jeg har fått det i poste :] Nå tenkte jeg å vise dere mine TOPP 4 produkter fra Coverbrands.

 
 Øyenbrynsblyanten fra Billion dollar brows har jeg brukt i snart to år, verdens beste. (!!!) Den er absolutt et must i sminkeveska mi! Direktelink her. 


 Concealeren fra Glominerals er utrolig bra synes jeg. Den dekker veldig godt, og samtidig så hjelper den faktisk mot kviser. (Hvertfall mine, hiih). Eneste minuset med den er at det kan bli litt flekker hvis du ikke bruker en foundation eller noe slikt over. Direktelink her.


 Foundation fra Bare minerals er min favoritt. Elsker den. Direktelink her.


 Og til slutt - Mint color corrector fra Everyday minerals. Denne har jeg brukt en stund, og den funker utrolig bra. Har ofte problemer med rød hud, noe som er utrolig irriterende. Men denne tingen gjør så huden blir helt nøytral, og reduserer rødheten veldig godt! Direktelink her.

 


Har du prøvd noen av disse produktene? 


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 17:01Hva synes du? 


Skrevet: 06.08.2011 Klokken: 20:16Det er egentlig ikke så mye som skal til for å gjøre en kjedelig frisyre fin. Alt du trenger er en fin hårklipe, eller noe slikt. Denne kjøpte jeg i Bulgaria for rundt 4 norske kr. Synes den er utrolig fin, men den blir ikke brukt så mye siden den er ganske tung og det funker ikke så bra på mitt tynne hår. Men jeg liker den fordeom 

 

Hva synes du? 
Bruker du mye hårpynt?  


Skrevet: 01.08.2011 Klokken: 23:36Har brukt denne øyenbrynsblyanten fra billion dollar brows i nesten 1 år nå. Ble fri for den når jeg var i syden og måtte gå i over en mnd uten den, var nesten helt forferdelig. Så fort jeg fikk kortet mitt tilbake så bestilte jeg en ny! Den er så sinnsykt bra, fargen passer perfekt, den er billig, vannfast, og utrolig lett å påføre. Dette er verdens beste øyenbrynsblyant/penn  Den er kjøpt på Coverbrands.no.


Skrevet: 27.05.2011 Klokken: 22:16

Herregud, jeg elsker disse. Mest pågrunn av fargene. Åh, så fin de var. Har planer om å bestille den blåe, er litt usikker på om den blir å passe til meg da, men synes den var så stilig at jeg bare MÅ ha den.

 

        Asos 


Skrevet: 26.05.2011 Klokken: 16:53

 

 

[Nattserum fra REN]    [Lash Revival fra Smashbox]   [Color Corrector fra Everyday Minerals]

 

 

Skal skrive litt mer om hvert enkelt produkt senere når jeg har fått testet dem ordentlig ut. Hittil er jeg veldig fornøyd med color correctoren, den fjerner all rødhet i huden, den er rett og slett fantastisk. Når det kommer til Lash Revivalen, så er det en ting som skal gjøre at du får lengre og fyldigere vipper i løpet av 8 uker, derfor har jeg ikke noe formening om den enda siden jeg bare har prøvd den i to dager. Men nå er det salg på Smashbox produktene på Coverbrands.no, så nå koster den bare 239 kr, når jeg kjøpte den for noen dager siden så kostet den 379,-

 

 

 Coverbrands 


Skrevet: 28.04.2011 Klokken: 11:02

 

Dette var en av tingene som lå i pakken min fra Oriflame. Jeg har bare brukt den i en dag så jeg er nødt til å teste den litt mer ut før jeg kan anbefale den. Men jeg liker den veldig godt hittil fordi den føles veldig lett på huden, og det er jo et stort plus at den behandler og tar vare på huden samtidig! Jeg har i fargen Light Ivory, og den passet perfekt! 

 

Foundationen koster 299 kr og kan kjøpes HER, Jeg fikk den for 239 kr fordi jeg registrerte meg som en Oriflame konsulent, og får derfor 20% rabatt på alle skjønnhetsproduktene fra Oriflame. Såvidt jeg vet var det helt gratis å registrere seg, og i tillegg fikk jeg med noen gratise ting også :)

 

 

Image and video hosting by TinyPic Bruker du foundation?
Image and video hosting by TinyPic Hvis ja, hvilken?


Skrevet: 08.04.2011 Klokken: 17:25Curls ♥


Skrevet: 04.04.2011 Klokken: 23:24

 

 

 

 Alt er fra cherryculture.com

 

Fikk pakken fra cherreculture idag, tok over to uker, men den kom til slutt, hihi! Jeg fikk to leppestifter til, og en lip liner, men gadd ikke å ta bilde av de. Det eneste jeg er fornøyd med hittil er leppestiften fra Nyx, men den er litt for lys for meg, så kommer nok til å bestille i noen andre farger neste gang. Foundationkosten skal jeg teste ut imorgen, liker ihvertfall utseende på den veldig godt, og den er veldig myk og deilig! Den siste, powderbrushen, likte jeg ikke noe særlig, rett og slett fordi jeg synes hårene er alt for harde, så kommer nok ikke til å bruke den. Men jeg hadde egentlig ingen forhåpninger til den siden den var så billig, kjøpte den først og fremst fordi jeg syns den var søt og ser fin ut, haha! Den cream-to-powder foundatioen tørr jeg nesten ikke å teste ut fordi jeg er sikker på at jeg kommer til å få kviser av den, og i tillegg lukter den litt som en kjerringparfyme. 

 

Neste gang skal jeg holde meg unna enkelte produkter på den siden, fordi noen er rett og slett veldig dårlige. Jeg faller alltid for det som SER fint ut, men så viser det seg at det er de produktene som suger, haha. Men er ihvertfall fornøyd med noe :)


Skrevet: 04.03.2011 Klokken: 15:36

 


Takida - Curly Sue

 

Idag har jeg masse krølleeeeeeer. Dette er de eneste bildene av alle jeg tok som ble bra. Er så vanskelig å ta bilder med speilrefleksen når man ikke har en selvutløserfjernkontroll. Må nok bestille en den 12. Fikk forresten to hentelapper idag, den ene er fra feelunique.com og den andre fra vivazon.com ? Aner ikke hvilken nettside det er, bortsett fra at den er svensk. Skjønner ikke hva det kan være, har aldri vært innom den siden før. Og i tillegg må jeg betale toll for å få ut pakken. Argh.

 

Men men, ellers idag har jeg bare rydda, er så fint her i leiligheta nå. Skal pakke litt, siden jeg drar hjem til Ibestad etter jobb. Snakkes kanskje ikveld! Ha en fin dag alle sammen ♥


Skrevet: 03.03.2011 Klokken: 16:41

 

Jeg passer egentlig ikke til blå øyenskygge, men idag fikk jeg lyst å prøve noe nytt. Har brukt lyseblå, en gråblå og litt svart, også svart eyeliner.


Skrevet: 02.03.2011 Klokken: 16:23

Jeg har sovet dårlig inatt. Vil dere vite hvordan jeg kan se det? Vel... Det ene øyet er større enn det andre!! Sykt irriterende når det skjer! heaheha... Jaja, hva synes du om dagens frisyre? :)

 

Dagens sang!

 

 

Foresten vil dere høre noe sykt? Igår når jeg gikk på jobb så fløy det noen måser over meg for første gang i år. Og plutselig hørte jeg en måse som hørtes akkurat ut som hunden vår! Tuller ikke!


Skrevet: 25.02.2011 Klokken: 15:02Øyenskyggen vistes egentlig ganske dårlig på bildet, men jaja, gidder ikke å ta nye, hihi. Har brukt en øyeskygge pallette fra e.l.f, fargene grå, og en mørk brun med litt gull i. Også har jeg blenda det ganske ut, for å få en litt smoky effekt. 


Skrevet: 24.02.2011 Klokken: 15:10Har brukt en pallette fra Maybelline for grønne/brune øyne. Fargene mørkegrønn, lysegrønn og litt gull.

Hva synes du?


Skrevet: 23.02.2011 Klokken: 15:23

 

Har brukt coastal scents 88 palletten. Brukte fargene gul, oransje og litt rød. Litt sånn sunset inspirert. Hihi.

Vad tycks?


Skrevet: 29.01.2011 Klokken: 21:54Veldig fin og enkel frisyre som er fin å bruke hvis du vil ha håret litt bort fra ansiktet, samtidig som det ser stilig ut! Synes denne fletta er finest til de som har tykt hår, jeg har ganske tynt så derfor bruker jeg å løsne veldig på fletta, slik at den blir rufsete og "bredere". Her har jeg ikke gjort det, men det er det jeg bruker å gjøre om jeg skal gå ut slik :) Bruker du å gå med flette?


Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 22:17
Som dere sikkert har forstått så er denne looken 'Vampyr inspirert'. Grunnen til at jeg legger denne ut nå er fordi jeg har fått speilrefleksen og det betyr mye bedre bilder! For denne lagde jeg i oktober, var kledd ut slik på halloween, bortsett fra at jeg hadde håret annerledes, også hadde jeg svart strømpebukse på, men anyway, liker denne looken ganske godt jeg, synes den er stilig! Hva synes du?


Nå syns jeg at jeg har vært flink å blogge idag, tehee! Skal kose meg med løvbiff og chips nå mens jeg ser en film; Never let me go. Noen som har sett den?


Skrevet: 13.12.2010 Klokken: 22:50

Heii! Jeg har vært utrolig sløv på bloggingen, har egentlig mye jeg kunne ha blogget om men har hatt mye å gjøre i det siste. Er snart ferdig med billappen, skal fortelle mer imorgen. Her er dagens makeup i hvertfall :)Og igjen må jeg bare beklage den utrolig dårlige kvaliteten. Fargene her er rosa/Lilla, men jeg har egentlig brukt fargene rød/rosa og svart, men på kamera blir de helt annerledes. Uansett, det jeg prøvde på var en litt "rocka" look, jeg skal gjøre denne en gang til å prøve å få tatt bilde med et annet kamera slik at dere ser de fargene jeg har brukt, men man kan jo bruk hvilken som helst farger til denne looken, men jeg synes rød og svart passer bra til en rocka look :)


Skrevet: 09.12.2010 Klokken: 18:14Skulle virkelig hadd et speilreflekskamera, eller ihvertfall et litt bedre kamera enn det jeg har, bildene blir utrolig dårlige slik at jeg er nødt til å endre kontrasten for at dere skal kunne se hvilke farger jeg har brukt. Fikk litt summerfeeling av disse fargene, hadde nok ikke brukt denne øyeskyggen ute nå i vinter, men om sommeren kunne jeg godt ha gådd med det : ) Hva synes du?


Skrevet: 02.12.2010 Klokken: 21:15Ikke så mye å si om denne looken, veldig enkel og fin til både hverdag og fest. Har brukt to forskjellige lillanyanser, og et lite hint av gull :)


Skrevet: 14.11.2010 Klokken: 16:09

fikk 88 paletten min fra coastal scents for noen dager siden, så idag har jeg prøvd den ut. Denne looken er litt "frukt-inspirert". Fargene er veldig lys så de vistes ikke så godt på bildene, men under har jeg merket av hvilke farger jeg har bruktNå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut slike makeup looks, men nå som jeg har fått denne paletten så blir det kanskje oftere. Du kan se de jeg har lagt ut tidligere under kategorier :)

Foresten, gratulerer med farsdagen verdens beste pappa ♥


Skrevet: 06.06.2010 Klokken: 02:07

 


Liker denne frisyren ganske godt, funker fint til både hverdags og fest. Beklager de dårlige bildene, gadd ikke å ta med digitalkamera.

Hva synes du?


Skrevet: 05.04.2010 Klokken: 19:41


Haha - vet ikke om det er så lett for dere å se, men det skal forestille noen øyer. Men det ser dere vel? :p Litt sånn animeinspirert. Var litt vanskelig å få linjene til å bli jevne å fine, neste gang blir det nok enda bedre! Hadde det veldig morsomt ihvertfall, hihi. Hva synes du?

Skrevet: 01.04.2010 Klokken: 00:51

Synes det ble kjempefint jeg! Er faktisk fornøyd denne gangen, var veldig enkelt da, men likevel. Hun passet veldig godt til den metalliske øyenfargen, love it!
Også må jeg bare legge ut dette bildet for det var helt smashing;Hva synes du?

Skrevet: 31.03.2010 Klokken: 01:10

Testet ut leopardsminken på Johanne idag. Har aldri prøvd dette før, så tenkte det ble lettere å gjøre det på noen andre. Neste gang skal jeg prøve det på meg selv, øvelse gjør mester vet dere, hih. Synes det ble ganske stilig egentlig! Hva synes du?

Skrevet: 22.03.2010 Klokken: 22:51Denne looken synes jeg var kjempegøy å lage! Hadde blitt bedre om jeg hadde liquideyeliner, må kjøpe det i morgen. Jeg har brukt tre forskjellige rosafarger og en sølv som highlighter. Jeg har brukt Viva La Vida Absolutely Fabulous Eyes Palette. 'Krystallene' er faktisk fra en genser jeg ikke bruker lengre, som jeg da har festet med vippelim.

Hva synes du?

Skrevet: 20.03.2010 Klokken: 04:10


Legg merke til at det ene øyet er større enn det andre, wuuups


Hva synes du?

Skrevet: 07.03.2010 Klokken: 17:07

Hei!
Idag tenkte jeg å prøve noe nytt, jeg fant et bilde på google som jeg brukte som inspirasjon. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, og HUSK dette er første gang jeg har prøvd noe slikt. Men jeg hadde ikke svart eyeliner, så jeg måtte bruke grå, noe som ikke ble like bra + at jeg kunne tatt fargene litt sterkere. Men øvelse gjør mester!

Bildet jeg brukte som inspirasjon.

OG SLIK BLE DETHva synes du?hits