Publisert: 26.01.2015 Klokken: 22:05

Jeg har aldri vært personen som elsker å spille på playstation, pc eller hva det måtte være, rett og slett fordi jeg blir så fort rastløs og lei. Men finner jeg et spill jeg virkelig liker, da kan jeg fort bli litt hekta, haha. Idag tenkte jeg å vise dere mine 4 favoritter, som forsåvidt er omtrent de eneste spillene jeg har spilt og fullført, bortsett fra spyro da, som alltid kommer til å være en storfavoritt, haha. Barndomsminner ♥ 
 

 

1. HEAVY RAIN - Dette er det første spillet jeg kjøpte til meg selv etter at Stig fikk ps3 i julegave av meg for 2 år siden. Jeg hadde hørt om det igjennom en venninne, som sa det var kjempebra, og etter å ha lest litt om det på nettet måtte jeg bare bestille det. Og jeg likte det veldig godt, det jeg liker aller best er at spillet er nesten som en film og det er DU som velger hva som skal skje eller hva personen skal gjøre. I spillet styrer du fire forskjellige personer, småbarnspappaen Ethan Mars, en privatdetektiv, en journalist og en FBI-agent. Alle disse fire leter etter barnemorderen som de kaller "The origami killer". Han kidnapper barn, og holder dem så til fange i en uke før han tar livet av dem. Nå har han kidnappet sønnen til Ethan Mars, og spillet går ut på å finne ut hvem morderen er å finne sønnen før det er for sent.  


2. BEYOND TWO SOULS - Dette spillet fikk jeg i bursdagsgave av lillesøsteren min ifjor, og det ble fullført på omtrent en uke, haha. Jeg likte det veldig godt, men skulle ønske det var litt lengre, og litt vanskeligere. I dette spillet styrer du to personer, Jodie Holmes og spøkelset Aiden som er en sjel som er linket til Jodie fra fødselen av. Jeg synes spillet var spennende, og en bra handling. Egentlig ganske likt Heavy Rain.
 

 
3. Grand theft auto 5 - Jeg har spilt flere GTA spill, men dette er det eneste jeg ikke har blitt lei av etter en stund. Det er et eviglangt spill synes jeg, men har faktisk nesten  fullført det. Det som er nytt i dette spillet er at du kan styre tre forskjellige personer, og alle har forskjellige oppdrag.
 

4. The last of us - Dette tror jeg må være det beste spillet jeg har spilt. Jeg likte alt med det og må ærlig innrømme at jeg ble litt glad i karakterene, haha. Spillet er morsomt, spennende, skummelt og trist. Jeg liker historien veldig godt, manuset og musikken. Spillet forteller historien om to personer, Joel og Ellie, som sammen prøver å overleve en reise mot å finne en kur mot en soppinfeksjon som nesten har utslettet hele menneskeheten. Dette spillet er bare DRITbra. ♥


Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits