Publisert: 23.01.2015 Klokken: 20:03

For meg er det blitt en vane å se på youtube i sengen før jeg sovner. Klarer rett og slett ikke å sovne av før jeg har logget en stund å sett på noe. Dette har jeg holdt på med i en god stund nå, og jeg har selvfølgelig fått noen favoritter som jeg sjekker nesten daglig. Dette har blitt min nye ting i stedet for å lese blogger, mye morsommere å se på videoer egentlig! 

 

PiinkSparkles

Denne youtube-kanalen har jeg fulgt med på en god stund. Liker spesielt å se på "haul"-videoene hennes, og taste test tuesday videoene. Hun er ganske morsom, og videoene hennes er alltid underholdene. Jeg liker også stilen hennes, og det at hun liker hello kitty og slike søte ting som jeg også gjør, hihi! 
 

 
TheChallenge Chomp

Denne youtube kanalen tilhører PiinkSparkles og kjæresten hennes. Her legger de ut daglige vlogs, og forskjellige utfordringer. 
 

 

 Beautybaby44 / Lindsey Hughes

Denne har jeg også fulgt med på en god stund, og liker rett og slett omtrent alle videoene hun legger ut.
 


Zoella

Liker måten hun snakker på, og er på! Det har vel bare blitt til at jeg følger med på videoene i ny og ne fordi jeg har gjort det såpass lenge at det er blitt en vane, hehe!
 

 

coolirpa

Denne jenta er veldig flink til å sy, og lager bra DIY videoer. Morsomt og inspirerende å se på! Jeg liker spesielt godt "Thrifted transformation"-videoene. ♥
 

 

macbby11 / AlishaMarie

Mange forskjellige videoer, og det jeg liker spesielt godt er at hun er veldig flink å redigere videoene. Bare sjekk ut denne fitness routine videoen, inspirerende!
 


Kommentarer

Se på kathleenlights, min favoritt youtuber! :)

23.01.2015, kl.20:37

Kult, her er det flere jeg må sjekke ut - takk for tips:D

24.01.2015, kl.00:02

Anbefaler macbarbie07 (Bethany Mota). Deffinitivt min favorittyoutuber!

24.01.2015, kl.16:40

Ina Erichsen: Ja, henne bruker jeg også å se på av og til:)

24.01.2015, kl.16:45

diaryoftonya: Takk for tips!:)

24.01.2015, kl.16:57


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits