Publisert: 01.07.2013 Klokken: 00:06

Hei igjen! 
 

Jeg tok meg en liten bloggpause.. atter engang! Men nå er jeg tilbake, rett og slett fordi jeg ikke har så mye annet å bedrive tiden min med at the moment. Igår hadde jeg min siste arbeidsdag på Ferdinand, og det føles veldig godt å være ferdig nå.. Ser fram til noe nytt, og er spent på hva sommeren har å by på, og hva som skjer fremover. Har planer om å ta en skikkelig sommerferie, og slappe ordentlig av uten noe stress og tull. Og så må jeg vel kanskje sette igang med jobbsøkingen snart, men jeg stresser ikke med det! 


Idag tok jeg turen til Narvik for å feire bursdagen til Brage, tanteungen min. Han blir 1 år om en uke, men siden det ikke passer så godt å dra til Narvik da, så tok vi feiringen på forskudd. Legger ut litt bilder fra dagen i et innlegg senere eller imorgen, men nå tenkte jeg å vise dere bursdagsgaven fra meg og Stig:
 Jeg ender alltid opp med å kjøpe klær, haha. Men det er jo noe man aldri kan få nok av egentlig, og i tillegg var disse klesplaggene så søte at jeg måtte bare kjøpe dem. En body, og en nattdrakt, begge er fra Name It.


Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits