Publisert: 18.06.2013 Klokken: 20:35



Jeg fant et bilde p facebook av denne "isen", og fikk veldig lyst til teste det ut selv. Frste forsk gikk rett i dass, men s bestemte jeg meg for prve en gang til, og da gikk det mye bedre. Det var egentlig ganske lett, eneste som var litt vanskelig var f sjokoladen rundt kiwien til se fin ut, og at det ikke ble et alt for tykt lag med sjokolade - meeen, er du som meg elsker sjokolade, s gjr det vel ingenting at det er litt mye sjokolade p? hihi!Hper dere liker innlegget, kanskje kommer det flere slike "oppskrifter" fremover. Du trenger ikke bruke kiwi, du kan bruke all slags frukt, feks. jordbr? Alle vet jo at jordbr dyppet i smeltet sjokolade smaker himmelskt!


Du trenger:

- Kiwi

- Sjokolade

- Ispinner elle noe annet du kan bruke som pinne. Jeg kjpte en pakke med grillpinner p Nille for 15 kr.



1. Skjr opp kiwien i skiver som er ca, 1 cm tykke og fjern skallet rundt.

2. Sett i pinnene. Pass p at kiwien ikke deler seg, det er derfor viktig at skivene er nok tykke. Ikke stikk pinnen for langt igjennom.

3. Sett kiwi-isene i fryseren, og la de st der i omtrent en time. Jeg hadde mine i fryseren i ca. 45 min.

4. Mens kiwiene ligger i fryseren, smelter du sjokoladen. La den st kjle seg ned etterp, men husk rr rundt av og til slik at den ikke stivner.

5. Ta de frosne kiwi-isene ut av fryseren, og dekk de med sjokoladen.


Etter dette satt jeg kiwiene inn i fryseren igjen en liten stund, og s er de klare til spises!




S det godt ut?






Kommentarer

ser deiligt ut

18.06.2013, kl.20:44

Naaam!"! det s faktisk syykt digg ut! m prves :D

18.06.2013, kl.21:36

Det s veldig godt ut :)

19.06.2013, kl.09:05


Legg igjen en hilsen



Navn:


E-post:


Url:


Din kommentar:




hits