Publisert: 18.06.2013 Klokken: 20:35



Jeg fant et bilde på facebook av denne "isen", og fikk veldig lyst til å teste det ut selv. Første forsøk gikk rett i dass, men så bestemte jeg meg for å prøve en gang til, og da gikk det mye bedre. Det var egentlig ganske lett, eneste som var litt vanskelig var å få sjokoladen rundt kiwien til å se fin ut, og at det ikke ble et alt for tykt lag med sjokolade - meeen, er du som meg å elsker sjokolade, så gjør det vel ingenting at det er litt mye sjokolade på? hihi!Håper dere liker innlegget, kanskje kommer det flere slike "oppskrifter" fremover. Du trenger ikke å bruke kiwi, du kan bruke all slags frukt, feks. jordbær? Alle vet jo at jordbær dyppet i smeltet sjokolade smaker himmelskt!
 


Du trenger:

- Kiwi

- Sjokolade

- Ispinner elle noe annet du kan bruke som pinne. Jeg kjøpte en pakke med grillpinner på Nille for 15 kr. 

 



1. Skjær opp kiwien i skiver som er ca, 1 cm tykke og fjern skallet rundt.

2. Sett i pinnene. Pass på at kiwien ikke deler seg, det er derfor viktig at skivene er nok tykke. Ikke stikk pinnen for langt igjennom.

3. Sett kiwi-isene i fryseren, og la de stå der i omtrent en time. Jeg hadde mine i fryseren i ca. 45 min.

4. Mens kiwiene ligger i fryseren, smelter du sjokoladen. La den stå å kjøle seg ned etterpå, men husk å rør rundt av og til slik at den ikke stivner.

5. Ta de frosne kiwi-isene ut av fryseren, og dekk de med sjokoladen.


Etter dette satt jeg kiwiene inn i fryseren igjen en liten stund, og så er de klare til å spises!
 




Så det godt ut?






Kommentarer

ser deiligt ut

18.06.2013, kl.20:44

Naaam!"! det så faktisk syykt digg ut! må prøves :D

18.06.2013, kl.21:36

Det så veldig godt ut :)

19.06.2013, kl.09:05


Legg igjen en hilsen



Navn:


E-post:


Url:


Din kommentar:




hits