Publisert: 07.05.2013 Klokken: 12:48

Hei! Jeg hadde en herlig bursdag igår, som jeg tilbringte sammen med min kjære Stig! Vi var i byen helt fra klokken tre til vi kom hjem i ni-tiden. Først gikk vi rundt på senterene, fikk bursdagsgave fra mamma og pappa, og fra lillesøsteren min. Også fikk jeg velge selv hva jeg ville ha fra Stig, og da falt valget på en kjempesøt peplum-topp fra Bikbok, den skal jeg vise dere senere! I tillegg var vi på kinarestauranten å spiste GOOOD mat, og på bowlingen hvor vi både bowlet og spilte biljard - og det var også gave fra Stig ♥ Hadde en kjempefin dag, og ble så glad for det jeg fikk! 
 

Disse skoene fikk jeg av lillesøsteren min, Johanne! Begynte å hyle når jeg så dem, haha, synes de er så ufattelig stilig! Elsker printet, og jeg digger at de er høyere enn vanlige sko. Kommer nok til å bli brukt omtrent hver dag! De er fra Eurosko, om du skulle lure :-) TUSEN TAKK JOHANNE ♥

Nå ligger jeg bare på sofaen å slapper litt av.. skal snart gå å fikse meg siden jeg skal på jobb senere idag. Har bare to arbeidsdager denne uka, før jeg tar langhelg imorgen kveld når Anna kommer på besøk! Gleder meg som en liten unge, det skal bli så bra å få jenta mi på besøk, som jeg ikke har sett på snart 2 år.. Føles nesten litt uvirkelig at det er gått så lang tid, jeg blir litt flau av å tenke på det, haha. Men nå er det bare 1 dag igjen!!!! Var ikke skoene stilige?


Kommentarer

de ar dødskule

07.05.2013, kl.13:50

vi har helt like sko! :)

07.05.2013, kl.19:58


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits