Publisert: 16.10.2012 Klokken: 23:51

Hei! 
Nå måtte jeg bare ta meg selv i nakken (haha right) å sette meg ned å skrive litt her.. Før var jeg så flink til å oppdatere hver dag, og tilogmed flere ganger om dagen, men nå glemmer jeg denne bloggen bort hele tiden. Skal prøve å bli flinkere, savner det faktisk litt. Har ikke tatt så mye bilder heller, men legger i hvertfall med 4, ganske uinteressante bilder.


På fredag var jeg i byen nesten hele dagen. Når jeg var ferdig på jobb klokken fire, dro jeg å handlet litt sammen med mamma. Deretter dro jeg bort på "verkstedet" hvor Stig og broren hans var å fikset på bilen min. Fikk endelig fiksa eksosanlegget så nå høres det ikke ut som en monstertruck som kommer kjørende lengre, woooho! Fikk også byttet om til vinterdekk, og avsluttet med å vaske bilen så den ble helt strøken, hihi. Når vi var ferdig med det så dro vi en tur på besøk til Lisa, så Stig fikk hilset på valpene han også. Koos ♥
 I helga gjorde jeg omtrent ingenting.. Internetten ble borte på lørdagsmorgenen også og Stig var selvfølgelig på jobb, så det ble en kjedelig lørdag for å si det sånn. På søndag husker jeg ikke engang hva vi gjorde. Nå har en ny uke startet, og jeg har vært på jobb både mandag og idag. Imorgen har jeg faktisk FRIIIIIII! Det skal bli så godt ♥ Kommer nok garantert til å blogge litt da.. Må bare sette meg i tenkeboksen å finne ut hva jeg skal skrive om... Håper dere har det fint! 


Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits