Publisert: 30.09.2012 Klokken: 13:43

                                                    

 

 

 

Daily All-In-One B.B Cream
 

Finnes i fargen: Light og Medium

Merke: Garnier

Karakter: 4

Kan kjøpes: Feks. Cubus, Vita, Lindex, Rema1000.

Pris: Mener prisen ligger fra 70-100 kr. Varierer fra butikk til butikk.




Nå har jeg brukt denne BB creamen i godt over en mnd, og jeg er egentlig veldig fornøyd. Tenkte jeg at jeg kunne dele min mening om dette produktet med dere. En BB cream er forkortelse for Blemish Balm, det er et produkt som inneholder "alt i ett", slik at du skal slippe å bruke mange forskjellige produkter. Med denne trenger man egentlig ikke å bruke en dagkrem siden denne tilfører huden mye fuktighet, men jeg synes alltid det er best å starte all slags sminke med en god DAGkrem. Til å være så billig så er jeg veldig, veldig fornøyd. Dette er den første BB creamen jeg har prøvd, så når denne er tom skal jeg teste ut en ny. Har aldri vært noe stor fan av merket Garnier, men skal innrømme at jeg ble positivt overrasket. Det eneste negativet med denne er at huden din kan bli litt blank, eller oljete, men om du bruker et pudder over kremmen er ikke dette noe problem. Men jeg mener jeg har lest en plass at Garnier er kommet med en ny BB Cream som heter Anti-Shine? Noen som vet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 
+ Føles veldig lett og myk på huden, men kan bli litt "klissete" med det samme du påfører den, men den følelsen forsvinner fort. 

+ Tilfører mye fuktighet, og passer perfekt til de som sliter med tørr hud. 

+ Kremmen ser veldig naturlig ut på huden, og gir akkurat passe farge til ansiktet. 

+ Den er billig. Og du får mye for pengene.

+ Jeg merket hvertfall at huden min får litt mer glød etter at jeg har tatt denne kremmen på.

+ Inneholder solfaktor 15. 

+ Jevner ut hudtonen.

+ Holder seg stortsett hele dagen. Men for de som sliter med oljete hud, så kan denne bli litt blank/skinnende utover dagen. 

+ Veldig smart produkt å bruke om f.eks. sommeren når du ikke har så lyst til å bruke så mye sminke, men likevel føler at du trenger litt.

 
 

- Den er ikke noe særlig drøy i bruk, men den varer ihvertfall rundt 2 mnd. Jeg har brukt den omtrent hver dag i godt over 1 mnd og merker nå at det ikke er lenge igjen til den er tom. Men ettersom at denne er så billig i pris, så er ikke dette et veldig stort minus. 

- Det står at den skal minske rødhet, men det føler jeg ikke at den gjør. 

- Har ikke så veldig bra dekkevne, men den dekker selvfølgelig litt. For best resultat anbefaler jeg å påføre kremmen med en børste tilpasset for flytende foundations. 

 

Har du prøvd denne BB Creamen? 

Hvis ja, hva synes du?






Kommentarer

Jeg har prøvd Garnier og Maybelline sine BB creamer, og må si at jeg foretrekker Garnier sin selv om den gjør meg litt blank og føles litt tung på huden. Hvis du skal prøve andre BB creamer anbefaler jeg ikke Maybelline sin da den lukter plastikk og har ingen dekkevne + at den gjør deg mer blank enn Garnier sin.

30.09.2012, kl.13:54

favorittproduktet mitt!!

30.09.2012, kl.14:04

Jeg har prøvd den, men jeg likte ikke den noe serlig for jeg fikk bare mer kviser av den og jeg har hørt av andre at de har fått mer kviser av den.

30.09.2012, kl.14:14

Susann

Elsker den, må kjøpe ny nå. Ellllsker den :))

02.11.2012, kl.22:22


Legg igjen en hilsen



Navn:


E-post:


Url:


Din kommentar:




hits