Publisert: 30.07.2012 Klokken: 02:08

Hei! Har tilbringt hele dagen sammen med lillesøster, og kom ganske sent hjem derfor kommer denne oppdateringen litt sent. Skulle egentlig vært i seng nå siden jeg skal tidlig opp, men selvfølgelig er jeg ikke trøtt.... MEN, tilbake til dagen. Dro hjemmefra i elleve tiden, og møtte Johanne på sjøvegan, så dro vi videre til Finnsnes på TIVOLIII. Ble værende der 3-4 timer, tiden gikk jo sååå fort. Men det var kjempegøy, spesielt når vi tok spykoppene og når jeg så hvordan Johanne satt, hahah må bare flire av å tenke på det. Hun klarte ikke å røre hodet, så hun ble sittende i en mongorar stilling. Skulle virkelig tatt bildet av det, men hadde nok med å holde mitt eget hode på plass! Vi har kost oss masse idag med karuseller, vunnet bamser, spist popcorn og selvfølgelig sukkerspinn! Namnamm... Kommer flere bilder fra dagen imorgen, gidder ikke å redigere alle nå.
Håper dere har hatt en fin helg! Snakkes imorgen :)


Kommentarer

Så fine bilder! Morsomt med tivoli :-)

Btw. Håper det er greit at jeg låner et av bildene dine til en kollasj av de bloggene jeg leser! om det ikke er greit er det bare å komme på bloggen min å anmelde meg eller noe ;)

31.07.2012, kl.23:05

ser ikke ut til at det går an, skjønner at du ikek vil at folk skal kopiere ;) Men uansett så skriver jeg at jeg leser din blogg♥

31.07.2012, kl.23:10

Hei!<3

Fin blogg du har<3:)

Men jeg lurte på om du kunne lage en header til meg<3?

Da ville jeg blitt veldig takknemlig<3

Fordi jeg har ikke skikkelig kamera og det er veldig vanskelig for meg å lage en!

Bloggen min:theiii.blogg.no

Håper du svarer snart!<3

04.08.2012, kl.20:29


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits