Publisert: 16.07.2012 Klokken: 12:59

Åååh, nå er jeg så sinnsykt lei av å se på facebook at folk skal reise til syden osv, eller lese blogger der det er snakk om reising. Jeg har SÅ sinnsykt lyst å reise denne sommeren, men dessverre skal jeg og kjære være hjemme hele sommeren å jobbe. Vi har rett og slett ikke råd til å ta oss ferie, utrolig synd, men sånn er det. Det positive er at nå har vi et helt år på å spare opp til tidenes reise neste sommer! Eller kanskje vi reiser i vinter? Vi har ikke begynt å planlegge noe for det kan jo alltid komme noe i veien, men vi skal ihvertfall begynne å spare. 


Er så utrolig kjipt å tilbringe sommeren hjemme i Nord-Norge når vi har så drittvær som vi har hatt i år.. For det første så varte vinteren helt til mai, og for det andre så har vi hatt max 5-6 solskinnsdager til nå. Har kunne ligget ute på verandaen bare 3 dager i løpet av hele sommeren! Og har enda ikke badet i havet.. Guuuud, så deperimerende. Jeg vil ha ordentlig sommer!


Selvom vi ikke skal reise noen steder, så skal vi ihvertfall gjøre litt andre ting enn å bare jobbe. Siden bilen min ble ødelagt forrige helg så er det begrenset hvor langt vi kan dra. Men vi skal ihvertfall prøve å komme oss til Polar Zoo, haaha. Har faktisk ikke vært der siden jeg var liten, så tenkte det kunne bli litt morro! Så lenge det er fint vær... Ellers så skal vi kanskje en liten tur til Lofoten, om vi får ordnet oss en bil. 

 

TRE STEDER JEG KUNNE TENKT MEG Å REISE TIL:

 

EGYPT..


Dette må jo være den perfekte plassen for Stig siden han elsker å dykke og Egypt er jo kjent for sitt korallrike hav. Det høres så sinnsykt kult ut å reise til Egypt. Har så lyst å se pyramidene, snorkle, svømme med delfiner og ri på kameler. Har du vært i Egypt? Hvis ja, hvor anbefaler du at man reiser?MEXICO..


Åååh, Mexico høres så eksotisk og spennende ut. Jeg vet ikke så veldig mye om Mexico, men ut ifra bildene så ser det utrolig fint ut. Tror jeg hadde likt meg veldig godt her! MALDIVENE..Dette må nok være det stedet jeg har mest lyst til å besøke.. Jeg tror det er ganske dyrt her da, ihvertfall i forhold til Egypt og Mexico, men tror absolutt det er verdt det! Dette må jo være som himmelen ♥ Så utrolig eksotisk, vakkert og romantisk! 

 

 

Har selvfølgelig lyst til å dra mange andre steder, som Thailand, Singapore, Japan, New York, London, Spania, Hawaii.. Ja, listen er lang... Men Maldivene er førsteprioritet! Har du vært noen av disse stedene? Har du vært/skal på ferie i sommer? 


Kommentarer

Skal til Tyrkia på søndag :D

16.07.2012, kl.13:13

SaraAlexandra.com: heldig!!:D hvor i tyrkia da?:)

16.07.2012, kl.13:19

Alanyaaa :D

16.07.2012, kl.18:06

SaraAlexandra.com: misunner deg altså!! god tur og kos deg masse :D

16.07.2012, kl.20:01


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits