Publisert: 15.07.2012 Klokken: 18:46

Jeg har alltid vært mer en filmperson enn en person som leser bøker. Jeg elsker å se på filmer, så nå tenkte jeg å vise dere hvilke filmer jeg har tenkt til å se i nærmeste framtid.. Ikke alle er kommet ut ennå, eller noen er ihvertfall umulig å finne!!THE CABIN IN THE WOODS....

"Fem venner reiser på helgetur til en bortgjemt hytte langt inne i skogen. Nifse ting skjer. Høres ut som et klassisk grøsseroppsett, ikke sant? Hvis du tror du kan resten av historien må du tro om igjen. For det er mer..." - Lovefilm.no.
 

 

 

ICE AGE 4 CONTINENTAL DRIFT....

"Manny, Diego og Sid legger ut på sitt største eventyr så langt, når en katastrofe gjør at hele kontinentet deres begynner å bevege seg." - Lovefilm.no.
 

 

 

SNOW WHITE AND THE THE HUNTSMAN....

"For å kunne fortsette å være den vakreste av alle, sender den onde dronningen en jeger for å finne og drepe snehvit. Men han blir i stedet hennes mentor og trener, og sammen leder de opprøret mot dronningens terrorvelde." - Lovefilm.no.
 

 

 

DARK SHADOWS....

"Året er 1752. Ekteparet Joshua og Naomi tar med seg sønnen Barnabas, og setter seil i Liverpool for å starte et nytt liv i Amerika. Men ikke engang det store havet skal vise seg å være nok til å skille den lille familien fra de mystiske forbannelsene som har herjet den." - Lovefilm.no.
 

 

 

FOOTLOOSE....

"Tenåringsgutten Ren MacCormack flytter fra Boston til en liten sørstatsby og får et realt kultursjokk. Her har nemlig pastor Shaw Moore bannlyst dans og bråkete musikk etter en tragisk dødsulykke. Men Ren gir seg ikke så lett. Han utfordrer forbudet og setter byen på hodet. Samtidig forelsker han seg i pastorens opprørske datter." - Lovefilm.no.
 

 

 

LOVELY MOLLY....

"Den nygifte Molly Reynolds vender tilbake etter et langt fravær til sitt barndomshjem. Det er ikke lenge før minnene om en marerittaktig barndom vender tilbake, og noe ondskapsfullt vekkes til live." - Lovefilm.no.
 


Også har jeg veldig lyst til å se Fast and Furious 6 og Despicable Me 2 når de kommer ut!

Noen av disse filmene du kunne tenkt deg å se?


Kommentarer

Har sett de to øverste filmene og de er AWSOME!!

15.07.2012, kl.20:06

kittyland: åå, gleder meg til å se de! spesielt istid 4:D

15.07.2012, kl.21:41

Hei Merete fikk tilfeldigvis med meg at denne bloggeren http://sandies.blogg.no/1342386261_gratisdesign.html har valgt og endre bildene og fjerne linken til deg på ett av dine gratisdesign og lagt det ut som sitt eget :)

15.07.2012, kl.23:58

elisabethervik: Tusen takk som sier ifra :) det setter jeg veldig stor pris på!=)

16.07.2012, kl.00:17


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits