Publisert: 04.07.2012 Klokken: 18:47

Tiiidlig imorgest tok jeg og Stig oss en kjøretur til Finnsnes. Skulle egentlig bare dit for å kjøpe oss Big Bite, hahah.. har hatt lyst på det i over en uke, og ettersom at Big Bite bare finnes på Finnsnes, i Tromsø og i Bodø her i nord, så måtte vi kjøre et stykke for å få oss en! Men jeg synes det er så koselig og fint på Finnsnes, så det gjorde meg egentlig ingenting å dra på en liten bytur dit. Møtte også Stine, en vennninne jeg ikke har sett på leeeenge! Utrolig koselig ♥

Ikke så veldig bra bilder siden de er tatt ut av bilvinduet, men synes dette lille vannet er såå fint. I Finnsnes sentrum.


På tur hjem skjedde det litt av hvert... Jeg ble oppringt av.. salangen nyheter? Jeg husker ikke helt hva hun sa, men de har ihvertfall et nettprogram som heter Status (tror jeg), hvor de blant annet intervjuer bloggere. Så hun lurte på om jeg ville være med i siste sending som er imorgen. Hørtes jo litt artig ut, men jeg har dessverre ikke et webcamera som funker ordentlig, og i tillegg er internetten her ganske så treg i blant, så måtte takke nei. Intervjuet foregår over Skype. Men er jo koselig at dem spurte meg da! Hihii..


Så over til noe ganske kjipt som også skjedde på tur hjem fra Finnsnes... Var akkurat kommet inn i 50 sonen i Bjervik, og da jeg kom rundt svingen, kom det en bil kjørende rett ut i veien, og rett i bilen min. Det gikk bra med både meg og Stig, fikk ikke sleng eller noe siden bilen hadde ganske lav fart, men kjente selvfølgelig litt. Bilen gikk det værre med, den fikk to bulker i begge dørene på høyre side, og døra på passasjersiden er ødelagt ettersom at det ikke går ann å lukke den igjen lengre.. Utrolig synd, men er vel slik som skjer.. Er første gang jeg har opplevd en kollisjon, så ble ganske skjelven etterpå. Men er veldig glad for at dette ikke var min feil, mannen som kjørte den andre bilen kom kjørende ut ifra en privat eiendom, og i tillegg var jeg på en forkjørsvei. 


Det er så skummelt hvor fort slike ting kan skje... Er så utrolig glad for at jeg hadde såpass lav hastighet at skadene ikke ble så store. Trafikken er en skummel plass, uansett om man kjører forsvarlig eller ikke.. Man vet aldri hva andre mennesker kan finne på å gjøre, og det er så lett å gjøre en feil som dette. Håper jeg aldri opplever et kræsj igjen! 

 

Har du noengang vært i en kollisjon?


Kommentarer

bra det gikk bra med dere da:))

nei, jeg har bare kjørt av veien når jeg var mindre, kom litt i sjokk i starten men eller gikk det bra:))

04.07.2012, kl.19:37

Har aldri vært i en kollisjon før. Bra at det ikke skjedde større skader!

04.07.2012, kl.20:24

Sv; tusen takk, hehe :)

Bra d gikk bra!

04.07.2012, kl.21:16

Uff... ja. Kunne gått over ti liv :( Glad for at alt gikk bra (hvis vi ser bort i fra bilen vår) :)

Elsker Big Bite, var i Trondheim i dag og jeg og venninna mi spiste der 2 ganger♥

04.07.2012, kl.21:21


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits