Publisert: 16.01.2012 Klokken: 20:48

Coverbrands.no er min favoritt når det kommer til sminke og slike produkter. De har utrolig mye bra, og stort utvalg, i tillegg så er det gratis frakt og utrolig rask levering! Jeg bare elsker den nettbutikken. Har bestilt derfra mange ganger, og idag måtte jeg bare gjøre det igjen! Bilder av det kommer senere når jeg har fått det i poste :] Nå tenkte jeg å vise dere mine TOPP 4 produkter fra Coverbrands.

 
 Øyenbrynsblyanten fra Billion dollar brows har jeg brukt i snart to år, verdens beste. (!!!) Den er absolutt et must i sminkeveska mi! Direktelink her. 


 Concealeren fra Glominerals er utrolig bra synes jeg. Den dekker veldig godt, og samtidig så hjelper den faktisk mot kviser. (Hvertfall mine, hiih). Eneste minuset med den er at det kan bli litt flekker hvis du ikke bruker en foundation eller noe slikt over. Direktelink her.


 Foundation fra Bare minerals er min favoritt. Elsker den. Direktelink her.


 Og til slutt - Mint color corrector fra Everyday minerals. Denne har jeg brukt en stund, og den funker utrolig bra. Har ofte problemer med rød hud, noe som er utrolig irriterende. Men denne tingen gjør så huden blir helt nøytral, og reduserer rødheten veldig godt! Direktelink her.

 


Har du prøvd noen av disse produktene? 


Kommentarer

Aldri prøvd noe av det, men må virkelig gjøre det nå! ^^

16.01.2012, kl.20:53

Siri: Anbefales virkelig :)

16.01.2012, kl.22:05

Beklager all spammingen på hotmailen ;D hehe

16.01.2012, kl.22:23

Jeg har prøvd concealeren fra Glo Minerals og Foundation fra Bare Minerals. Jeg elsker Concealeren, den er så myk synes jeg. Men jeg hater foundation, pga jeg reagerer på den. Jeg begynner å klø så mye i fjeset når jeg har den på. Trodde det var fuktighetskremmen først, men det var det ikke. Det er jeg ganske skuffet over, så det var et bom kjøp.

Har lyst til å prøve de andre 2 tingene :)

( Det ble en ganske lamg kommentar dette da :D )

16.01.2012, kl.23:49

Kristine Waa: Helt enig, den er superbra synes jeg :-)

Oi, det hørtes ikke bra ut. Men er vel sånn med all slags sminke, kommer vel kanskje ann på hvilken hudtype man har. Anbefaler virkelig øyenbrynsblyanten, det er min favoritt :) også er den ikke så dyr heller, varer ganske lenge!

Prøvde å gå inn på bloggen din, men det gikk ikke så måtte bare svare her :\

16.01.2012, kl.23:54


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits