Publisert: 18.10.2011 Klokken: 00:02

Advarer om langt innlegg.
Jeg har brukt å ha sykt mange rare drømmer. Drømmer som henger seg fast i hode, som jeg kan gå å tenke på i flere dager. Jeg synes slike drømmer er ekle, av en eller annen grunn så klarer jeg ikke å slutte å tenke at de betyr noe, for vanlige drømmer glemmer jeg jo av med en gang jeg står opp. Mens noen blir aldri glemt. Jeg husker spesielt en jeg hadde for omtrent 4 år siden. 

 

Jeg drømte at jeg var på besøk hos mormoren min. Så hadde jeg vært ute, og når jeg kom inn i gangen stod det en dame(eller hva jeg skal kalle det) å let etter et skjerf i kommoden. Denne "dama" hadde ikke føtter, det var akkurat som om hun fløy i lufta, å hun hadde langt svart hår, og et lilla aktig skjerf rundt halsen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å huske alt dette, med tanke på at det er så lenge siden jeg hadde denne drømmen. Men jeg kan fortsatt se henne for meg i hodet. Det ekleste i hele drømmen var at når jeg fikk øye på denne skapningen så ble jeg livredd å begynte å hyle, da snudde hun seg mot meg å begynte å hyle hun også, eller pipe. Det var det lyseste hylet jeg har hørt, og det var så ille at jeg våknet av det!  Når jeg stod opp den dagen så klarte jeg ikke tenke på noe annet enn denne rare drømmen. Jeg fortalte den tilogmed til mamma, og sladrete som hun er så måtte hun fortelle den videre til mormor, siden jeg hadde drømt at dette skjedde hos henne. Det var da jeg fikk det største sjokket, og kjente alle frysningene! 

 
Etter mamma hadde fortalt det til henne, så fortalte mormor at for noen dager siden hadde hun funnet et LILLA skjerf hengende på gjerdet som er rundt huset hennes. Hun hadde ikke skjønt hvem det var sitt og hvorfor det var der. Det var seriøst skremmende. Jeg skjønner ikke hva den drømme skulle bety, og kanskje den ikke betyr noe som helst. Men den var ihvertfall veldig rar og ekkel. Når jeg var på besøk hos mormor sist så måtte jeg bare sjekke i kommoden om jeg fant et lilla skjer, og som jeg trodde - der lå det, det nøyaktig samme skjerfet fra drømmen min.

Jeg synes det er utrolig spennende å lese om drømmetydning og slikt. Vet jo ikke om noe av det stemmer, men det er vel opp til hver enkelt å bestemme. Fant en side for en stund siden der det stod en del om akkurat dette, og stod litt om forskjellige drømmer. Her er noen av de: 


Ønskedrømmer:

- Du drømmer om noe du ønsker skal skje. Gjør du det, vil du styrke muligheten til å få det slik du vil. Det du ønsker skal skje kan komme frem som symbolikk i drømmene dine. For eksempel hvis du ønsker å bli rik kan du komme til å drømme at du ligger og stirrer opp på himmelen.

 

Forutsigelser

- Mens du sover er du mer oppmerksom på ditt indre, og du har lettere for å være profetisk enn i våken tilstand. Forutsigelser i drømmer kan skje på forskjellige måter. Du kan drømme om noe som skjer akkurat slik du har drømt det, eller så inneholder drømmen symbolikk. Hvis du ikke synes drømmen er altfor realistisk, er det mest sannsynlig at den inneholder symbolikk om ting som kan komme til å skje.

 

Tilbakevendende drømmer

- En tilbakevendende drøm er drømmer du opplever flere ganger. Denne typen drøm har et budskap du må prøve å finne ut av. Dette kan være et sterkt ønske fra din side, et problem du ennå ikke har løst, noe du bør gjøre annerledes eller noe du må prøve å endre ved din personlighet eller oppførsel ovenfor andre. 

 

Mareritt

Dette er en ganske vanlig drøm. Her er de vanligste grunnene til mareritt: 

- Mareritt kan skyldes støy når du sover.

- Du prøver å løse et dyptliggende problem.

- Det kan være rester av en vond opplevelse.

- Konflikt mellom hvordan du ønsker å ha det, og hvordan du virkelig har det.

- Du straffer deg selv for noe du har gjort.

- Du bruker ikke energien din på riktig måte.

- Du har spist for mye eller tatt narkotika.

 


Tror jeg avslutter her siden innlegget ble utrolig langt. Men kommer nok til å skrive mer om dette emnet etterhvert. :]
Bruker du å drømme mye rart?   Del gjerne en drøm med meg i kommentarfeltet! hihi


Kommentarer

elsker drømmetyding!! drømmer om sykt rare ting selv, og må alltid tolke det når jeg våkner ;P

18.10.2011, kl.00:08

Det var litt ekkelt og rart ja..

Synes også det er veldig spennende og lese om drømmetydning og slikt. Er rart at man kan drømme så mye rart! :)

18.10.2011, kl.00:12

Spennende å tolke drømmer :) Inne på droemmetydning.com finner du forskjellige symboler :)

18.10.2011, kl.06:56

Mhm! Drømmer utrolig mye rart.. Men som regel blir jeg deprimert, lynforbanna eller trist når jeg våkner.. Noe jeg virkelig ikke liker.. Tror det er fordi jeg er så stresset, bekymret og sliten for tiden.

18.10.2011, kl.07:17

kjempe fin blogg :-)

18.10.2011, kl.16:46

Oi, creepy!

Jeg har perioder der jeg drømmer mye, og perioder der jeg ikke drømmer fullt så mye.

Jeg har sanndrømt de sykeste ting, og det er nesten litt skummelt.

Det var enn gang jeg drømte at jeg kom i klassen til en gutt med et navn jeg aldri har hørt, og denne gutten ble jeg forelsket i. Jeg husker at dagen etter, måtte jeg spørre mamma om det går an å hete det. Og det gjorde det.

Og den høsten jeg begynte på den skolen, så kom jeg i klassen til en gutt som het akkurat det samme, og han fallt jeg for.

Utrolig rart. Jeg har opplevd at flere drømmer har stemt.

29.10.2011, kl.15:34


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits