Publisert: 25.08.2011 Klokken: 11:21

Noe jeg synes er veldig morsomt er å lese om andre sine flauser, og selvfølgelig dumme meg ut selv. Tenkte å skrive et par flauser her, og håper dere vil gjøre det samme i kommentarfeltet så jeg får lese! 

 

 

 Dette skjedde for veeeldig lenge siden, men jeg husker det så godt fordi jeg ble både redd og flau, haha. Jeg var på en stor butikk sammen med pappa, og jeg brukte å gå å holde han i hånda hele tiden, plutselig mistet jeg han, men etterhvert fikk jeg øye på noen som lignet utrolig mye på pappa så jeg gikk bort å tok den personen i hånden. Når jeg så opp å fant ut at det ikke var pappa, så sprang jeg fort bort derifra. Heldigvis fant jeg han igjen ganske fort! 

 

 

 Dette var på vinteren så det var ganske glatt ute. Jeg gikk sammen med to kompiser hjem fra skolen, eller jeg skulle til bestevennina mi. Vanligvis brukte jeg å ta bussen hjem, selvom det ikke var så langt dit, men det var en utrolig snill bussjåfør som alltid brukte å stoppe å ta meg på. Plutselig ser jeg bussen kommer lengre borte, jeg får panikk å tenker at jeg må springe over på andre siden av veien slik at bussen stopper å tar meg på. Så jeg løper over veien, eller det var det jeg hadde tenkt til å gjøre, men det var så utrolig glatt så jeg sklei med den ene foten fram og den andre bakover, nesten i spagat. Og plutselig lå jeg i grøfta på andre siden av veien, og det eneste jeg kunne høre var den høye latteren til de jeg gikk sammen med. Det må ha sett så dumt ut, ihvertfall når jeg kom gående over veien igjen fordi jeg kom på at jeg skulle jo til bestevennina mi, og da trengte jeg ikke å ta bussen. 

 

 

 Dette skjedde i sommer når jeg og bestevennina mi dro til Bulgaria. Vi ble hentet på flyplassen av to mannfolk som jobbet der vi skulle bo. Bilturen tok ca 1 og en halv time tror jeg, og i løpet av den bilturen klarte jeg og Anna å dumme oss skikkelig ut. Vi satt selvfølgelig å snakket på norsk, og vi sa så utrolig mye rart, jeg satt å gjentok hele tiden at jeg var så svett, og Anna satt å sa ting som jeg ikke skal skrive her på bloggen engang. Vi satt også å kranglet om hvem som skulle spørre hva klokka var, å satt å diskuterte i over en halvtime om hva vi skulle spørre om fordi det var så stille i bilen. Vi sa så mye dumt at jeg tenkte for meg selv når vi satt i bilen "Fy faen hvor deilig det er å kunne snakke et språk som de ikke forstår". Men der tok jeg feil....Når vi kom til Hotellet, og skulle spise kveldsmat, så begynte den ene personen plutselig å snakke norsk. Og der satt vi med store øyne, og skjønte ingenting. Det viste seg at han kunne norsk og hadde forstått alt vi hadde sagt. 

 

 

 Dette skjedde også i sommer når jeg, pappa og Johanne var i Venezia. Jeg gikk å bar på en liten pose, men automatisk så gikk jeg å sveivet på den(sånn at posen gikk rundt, og rundt), og plutselig glipper jeg taket i posen og den flyger avgårde og lander på en stol inne i en restaurant vi gikk forbi. Personene bak meg så skikkelig rart på meg, der jeg gikk tilbake for å hente posen. Haha. Følte meg sååååå dum.

 

 

 En gang vi satt på ei ferge, så satt jeg og storesøstera min å tulla med et hårstrikk, plutselig skyter hun hårstrikket rett i hode på en gammel mann. Det første jeg tenkte var "Åh det der må ha vært flaut for henne", men neida, mannen trodde det var jeg som hadde gjort det, så han satt å så stygt på meg hele båtturen.

 

 

 En gang jeg hadde besøk av bestevennina mi og bestekompisen min, så hadde jeg så utrolig hikke. Jonas prøvde alt han kunne, skremme meg osv, for at jeg skulle slutte å hikke, men ingenting hjalp. Så måtte jeg på do, og på den tiden så brukte jeg og bestevennina mi alltid å bli med hverandre når den ene skulle på do. Akkurat når jeg skulle til å tørke meg (haha) så åpner hun dodøra, og der kommer Jonas hoppende fram. Gjett om jeg skvatt, og ble flau...Hikken forsvant ihvertfall.

 

 

Kommer ikke på flere flauser nå, eller har en flause til som jeg husker, men den kan jeg ikke skrive ned her for det passer seg ikke helt, hahahha. Men hvis jeg kommer på flere, så skriver jeg dem opp her. Nå er jeg veldig spent på å høre deres flauser, HVA ER DET FLAUESTE DU HAR GJORT?


Kommentarer

kjempe pen blogg :D

25.08.2011, kl.15:19

Jeg gjør ikke så mye sånn som jeg syntes er flaut for jeg er en ganske utadvent person!

25.08.2011, kl.15:19

fiiin blogg! <3

-koselig med kommentar tilbake <3 :)

25.08.2011, kl.15:32

Kjempe fin blogg :))

25.08.2011, kl.15:35

Kommmer ikke på noe flaut å :P

25.08.2011, kl.15:50

Min største flause kommer jeg faktisk ikke på akkurat nå :p

Ikke tror jeg at jeg vil dele den om den kommer inn i hodet mitt heller ;p

Kjempefin blogg!

25.08.2011, kl.16:05


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits