Publisert: 24.08.2011 Klokken: 12:10

 Del 1

 Del 2

 

Fra fredag til lørdag sov jeg alene i huset vårt i Ramsund. I de tidligere innleggene jeg har skrevet om huset så har jeg fortalt om forskjellige hendelser som har skjedd der. Før fredagen hadde jeg ikke opplevd noe på veldig lenge, siden vi ikke har bodd der på en stund. 

 

Men litt før sju på lørdagsmorgenen våknet jeg av noen lyder som kom utenfra, det hørtes ut som to svake dunk, men nok til at jeg våknet av det. Bare noen sekund senere så hører jeg noen som løper opp trappa mot loftet, veldig svak lyd, men nok til at jeg klarte å registrere at det hørtes ut som et dyr. Etter jeg hadde hørt det to-tre ganger, så lå jeg å tenkte for meg selv "Er det bare noen fugler på taket, eller er det virkelig noe inne i huset?" og akkurat i det jeg tenkte det så kom lyden i trappa enda høyere, så tydelig at jeg var sikker på at det var et dyr der. 

 

Jeg ble så utrolig redd, gikk forsiktig ut av senga å ut i gangen, så bort til trappa, men kunne ikke se noe. Løftet blikket opp å da så jeg at døra til Johanne sitt rom stod åpen, og lyset var på. Jeg spurte Johanne senere på dagen om hun var helt sikker på at hun slo av lyset, og hun sa ja. Den eneste forklaringen jeg kom opp med var at lyden jeg hadde hørt var hunden vår som måtte avlives i juni. Jeg er helt sikker på at det var et dyr jeg hørte, og ikke et menneske. Også kom jeg til å tenke på at første dagen vi hadde hunden vår så lot vi henne sove på Johanne sitt rom sammen med oss, og hver gang hun ble redd så brukte hun å springe opp dit. 

 

Selvom jeg tenkte at det ikke var noe farlig, så måtte jeg bare komme meg ut, tørte ikke å være der alene akkurat da. Jeg sprang ned på badet, pakket sammen noen ting jeg trengte å ta med, kledde på meg, hentet pc'en, satt den i trappa, satt på lydinnspilling, og sprang ut i bilen. Jeg lot pc'en stå i trappa i 27 timer å ta lydopptak. Når jeg kom hjem igjen begynte jeg å bla fort igjennom for å høre om jeg hørte noe, eller noen. Og det tok ikke lang tid før det begynte å komme rare lyder på opptaket, lyder som ikke kan ha vært i fra dataen. Det var donkelyder, lyder som jeg ikke helt vet hvordan å forklare, og en annen merkelig lyd som høres nesten skummel ut. Noen steder i klippet høres det også ut som mange mennesker som snakker, og ler. Prøvde å laste opp slik at dere kunne få høre, men jeg fikk det ikke til. Kommer kanskje senere om jeg finner ut av det!


Kommentarer

OooOo0 Spennende :O

24.08.2011, kl.17:51


så skummelt :-O

24.08.2011, kl.17:58

Så creepy!

Spøker her hjemme også! Jeg er helt sikker!

Jeg kan på en måte "merke" når det er noe der... Og føle det. For ikke så lenge siden kjente jeg også at det var noe som la seg oppå meg. Og det var ikke noe jeg innbilte meg!! Kan ikke forklare det, men kjente et slags svakt, og kaldt trykk som ga meg gåsehud!

Har skjedd ganske mye egetlig. En gang så jeg tydelig en slags "skygge" som beveget seg ganske fort gjennom rommet og rett gjennom tv-en. (som var av.) Og akkurat i det sekundet "skyggen" gikk gjennom tv-en kom det høyt brak fra tv-en. Et slag smell..

Er masse jeg kan fortelle, men hadde jeg fortalt alt hadde kommentaren blitt så utrolig lang!!

Håper du får lagt ut noen av de lydklippene!! :) hadde vært gøy å høre!

24.08.2011, kl.18:01

åh, får frysninger!! har du en del 4 også? :)

24.08.2011, kl.18:17

isabella thomassen: Ja, det kommer nok etterhvert :))

24.08.2011, kl.19:19

Skummelt :S Pleier og komme knirkelyder fra tv-en min men tror ikke det er noe spesielt enkelig :/

04.09.2011, kl.14:10


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits