Publisert: 10.08.2011 Klokken: 20:17

...or should I walk by again?

 

Jeg personlig tror at "kjærlighet ved første blikk" er noe som bare skjer i film, men å bli betatt/forelsket i en person du bare har vekslet et blikk med er kanskje mulig. Når det kommer til kjærlighet så tror jeg at det er noe som tar tid. Det er først når du er blitt ordentlig kjent med han/hun, at du virkelig kan vite om du elsker den personen eller ikke. Men så er jo forelskelse og kjærlighet to helt forskjellige ting. Forelsket kan man fort bli, men en forelskelse kan også gå fort over. Kjærlighet derimot er noe evigvarende. Hvis du elsker en person, så tror jeg man alltid kommer til å elske den personen uansett om forholdet tar slutt eller ikke. 

 

Jeg tror at det skal mye mere til enn bare et blikk for å skape kjærlighet, men når det er sagt så kan det hende at det er akkurat det blikket som fører dere sammen. 

 

"It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is"

 

 

 Så, tror du på kjærlighet ved første blikk?  


Kommentarer

Jeg tror vel egentlig på det, ettersom det var det som skjedde med meg og kjæresten min. Vi har vært sammen veldig lenge nå ;)

Men det kommer vel helt an på hvem, tenker jeg !

10.08.2011, kl.20:28

Det var det som skjedde med meg og kjæresten min også!

Vi har snart vært sammen i to og et halvt år :)

10.08.2011, kl.20:53

neei, tror på at man kan på en crush på noen etter å ha sett på de, men å bli forelsket i noen krever mer enn bare utseende :)

10.08.2011, kl.21:00

egentlig ikke, som "inger selvig" sa, så er jo kjærlighet mer enn bare utseende :p men det kan jo sikkert skje noen ganger da!

- magnhild

13.08.2011, kl.18:31


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits