Publisert: 31.07.2011 Klokken: 20:44

Igår tok mamma oss med til Lofoten. Vi var først innom Henningsvær, kjempekoselig liten turistplass. Der spiste vi på en fiskerestaurant, og etterpå gikk vi rundt å så. Tante kjøpte noen kjempesøte tøffler/sko til meg, skal legge ut bilde av de senere. I seks tiden dro vi til Kabelvåg for å sjekke inn der hvor vi skulle sove. Når det var gjort så dro vi en tur til Svolvær, hvor vi var på bowlinga. Mormor hadde så lyst å bowle siden hun aldri hadde gjort det før, og hun var kjempeflink, hihi. Det var koselig. På kvelden ble det litt kortspill. 


Vi så forresten en drittstor edderkopp igår. Heldigvis var den utenfor vinduet. Har aldri sett en så stor i Norge, og faktisk ikke i utlandet heller. Den var tilogmed større enn det den er på bildet. Var litt vanskelig å ta bilde av den for den rørte på seg hele tiden + at den var så ekkel å se på. Hahaha.... 

 

Idag var vi en tur innom Lofotakvariumet, har vært der mange ganger før, men er veldig mange år siden. Også var det jo litt gøy for tante, og mormor som ikke har vært der før. 
 

Va en kjempekoselig liten tur. Har kost meg masse sammen med mamma, mormor, tante, Johanne og Morten! Kom hjem i seks tiden, skulle egentlig være med de andre til Narvik en tur, men ble så lei av å sitte i bilen så ble heller hjemme sammen med mormor og Johanne. Tenkte å dra ut en liten tur, var så fint og varmt. 

 

Har dere hatt en fin helg?


Kommentarer

Ååå har å lyst å dra til Lofoten, halve familien bor der oppe og har aldri vært der :(

31.07.2011, kl.21:48

jeg har hatt en fin dag, men litt småkjedelig sånn typisk søndag. Fine bilder, har aldri vært i Lofoten, men hvis jeg skal dit, så skal jeg dra innom det akvariet : D

31.07.2011, kl.22:13

Det så kjempe koselig ut! Lofoten er en kjempefin plass, skal i et bryllup der en gang i august :-) Helgen min har vært kjempefin :-)

31.07.2011, kl.22:59

Haha. Sykt kult! Jeg var der faktisk ifjor. Kjente igjen den "mannfolkparkeringen". Er en herligplass dere er, nyt det!

31.07.2011, kl.23:50


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits