Publisert: 25.07.2011 Klokken: 22:58

 

Er utrolig mye tåke over vannet ikveld, ganske stilig synes jeg. Hadde det ikke vært så mye tang og dritt i fjæra så hadde kanskje bildet blitt litt finere. Men men. Dro ifra Narvik i seks tiden, har passet Benedikte stort sett hele dagen slik at søstra mi fikk øvelseskjørt. Benedikte sa et nytt ord idag også, hihi. Hun gikk bort til lekekassa å hentet en bok så kom hun mot meg å sa "les" med verdens søteste stemme og masse spytt i munnen, haha. Hun er så søt altså, og lærer så fort. 

 

Etter jeg kom hjem har jeg bare spist, og følgt med på nyhetene. Er jo mye av det samme som går om igjen, men må bare sitte å se for å høre om det kommer opp noe nytt. Håper så de finner de savnede snart! 

 

Ikveld blir det film med lillesøster igjen. Er blitt en liten "Tradisjon" å se film sammen hver kveld i sommer før vi legger oss. Koselig, men hun vil bare se skrekkfilmer, og det skal ihvertfall ikke jeg se på en GOD stund. Synes det er ille nok å se på nyhetene. Så det blir nok en koselig komediefilm eller noe. 

 

Hva skal dere ikveld da? 

 

 

23:48 - Slik ser det ut nå, er blitt mye mer tåke! :


Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits