Publisert: 17.07.2011 Klokken: 12:43

Hallæææ

 

Trodde det skulle bli normal blogging framover (altså hvertfall to innlegg om dagen), men siden internetten er så siiiiiiinnsykt treg, så blir det ikke det likevel. Tar rundt et kvarter for å laste opp et bilde, så før det er skjedd så har jeg allerede mistet lysten til å blogge, eller glemt hva jeg skulle blogge om. Men skal prøve å skrive hvertfall et innlegg hver dag, vil jo ikke glemme bloggen helt bort. 

 

 

Været er stort sett dårlig hele tiden. Hadde litt fint igår, men det er så varierende. Kan være overskyet og regn, og plutselig er det sol. Nå vil jeg ha fint vær, ihvertfall to uker i strekk! VÆR SÅ SNILL. Det er så utrolig kjipt å komme hjem fra syden til bare regn og kaldvær, og fargen er jo snart helt borte også. Dritt.

 

 

Føles nesten litt ut som å være på hytta i og med at vi bare har tre tvkanaler, bare kan bruke internetten etter klokken fem på hverdager, men i helga kan vi bruke det hele dagen. Også blir det mye kortspill, og andre spill, slike ting man gjør på hytta. Siden vi holder på å bygge huset på Ibestad, så kan vi ikke bo der i sommer, og da må vi være her i Ramsund, verdens kjedeligste plass. Krysser fingrene for å finne meg en jobb snarest mulig i Oslo, slik at jeg kan flytte. 

 

 

Det eneste jeg har savnet med huset vårt i Ramsund er badet. Er så herlig å ta et boblebad før man skal legge seg, skikkelig avslappende og godt. Men nå får vi snart besøk av søster, tantebarn og Roger så vi blogges senere om jeg har noe å skrive om. Ha en fin søndag alle sammen! 


Kommentarer

Heii :) tuusen takk for nydelig design :) jeg har ett lite problem, jeg har limt inn og sånt sånn det stod, men det har ikke gått helt etter planen :S må jeg fjerne alt som står der fra før ? håper du svarer :)

17.07.2011, kl.18:53


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits