Publisert: 14.03.2011 Klokken: 22:46


Det må seriøst ha skjedd noe inatt siden jeg er helt SKJEIV idag. Jeg må jo ha tidenes mest usymmetriske øyenbryn, hvorfor ???

 

Men okei, var ikke det dette innlegget skulle handle om, hihi. For noen måneder siden kjøpte jeg et produkt fra e.l.f som jeg tenkte å anbefale dere. Eller tipse dere om, eller nei, vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Er ikke sånn woow produkt akkurat, men godt å ha de dagene man føler seg ekstra slapp og strygg i tryne :-)

 

 Studio Makeup Mist & Set
Kan kjøpes: HER

 

Jeg gir den ikke noe karakter foreløbig, rett og slett fordi jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg har lyst å gi den. Det er absolutt ikke et favorittprodukt, men som sagt, så elsker jeg at jeg har denne enkelte dager. Egentlig er dette en spray som du skal spraye i ansiktet etter du har lagt sminken din, for at den skal holde hele dagen, noe den sikkert gjør, jeg har egentlig ikke testet det ut. Jeg bruker den ikke for å få sminken til å holde, derimot bruker jeg den de dagene jeg føler meg veldig trøtt og ufresh i ansiktet, og jeg synes virkelig denne får meg til å se mer våken og fresh ut.

 

Den inneholder mye bra som Aloe, Grønn te, agurk?!, og vitamin A, C og E.

 

Flasken er veldig liten, men den har vart veldig lenge fordi jeg bruker den ikke hver dag, og du trenger bare 1 spray hver gang. Så alt i alt er den verdt pengene i og med at denbare koster 33 kroner.

 

 

 

 


Kommentarer

Hvor kan man kjøpe den ? :)

14.03.2011, kl.23:02

hoppas du haft en bra dag!

14.03.2011, kl.23:34

Vet du om butikker i norge som selger dette produktet? :)

14.03.2011, kl.23:38

sv; Takk! Har aldri likt navnet mitt selv egentlig!

Den var ganske billig da! (: Jeg trenger en sånn.

15.03.2011, kl.08:00

Litt skeptisk, men de andre produktene ejg har fre elf funke jo bra, så hvorfor ikke dette og.

17.03.2011, kl.08:14


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits