Publisert: 09.01.2011 Klokken: 01:07

Del1 kan du finne HER

I del1 fortalte jeg om huset vårt, og at det spøker der. Nå tenkte jeg å fortelle litt mer om de opplevelsene vi har hatt der. Vi flyttet inn i 1997, og bodde der i 13 år. I løpet av de 13 årene har det skjedd veldig mye rart, men vi har aldri følt oss uvelkommen der. Jeg har mange ganger vært livredd og ikke turt å vært der alene, men innerst inne har jeg alltid visst at det som er i huset aldri har ønsket oss noe vondt. Vi merket veldig fort at det var noe som var der, vi hørte veldig ofte at noen gikk oppe på loftet og det banket konstant på ytterdøra. De første gangene dette skjedde så gikk vi selvfølgelig ut å sjekket, men det var aldri noen der. Til slutt lot vi være å åpne døra, og etterhvert så sluttet også bankingen. Jeg tror at grunnen til at det var så mye aktivitet i begynnelsen var fordi de ville vise oss at det var noen der. Det er kanskje veldig overtroisk å tro det, men etter alt jeg har opplevd så kan jeg ikke gjøre annet enn å tro på det. Jeg har ikke bare hørt lyder, men også sett skikkelser. Når man står på kjøkkenet så ser man gangen mot ytterdøra i side synet, og der har jeg mange ganger opplevd å se en svart skikkelse som nærmest løper forbi døråpninga. Dette har ikke bare jeg sett.

 

 

I slutten av juni flyttet mamma, pappa og lillesøster, og da bestemte vi oss for å leie det ut i et halvt år. Vi leide det ut til noen som skulle være i Ramsund en periode for å jobbe, en av de som har bodd der nå har fortalt til pappa at de har opplevd å se en skikkelse i gangen - akkurat det samme som jeg har gjort. De visste selvfølgelig ikke noe om det vi har opplevd på forhånd, for da ville dem jo ikke ha leid huset heller. Han ene fortalte også at han ikke klarte å sove inne på det ene rommet lengre, fordi han våknet om natta av at en mann sto å så på han. Akkurat det får jeg helt frysninger av å tenke på, det rommet han mente er mitt gamle rom, og etter meg fikk lillesøsteren min det. I løpet av den stunden vi bodde i huset så ville hun nesten aldri sove på rommet sitt, og jeg skjønte aldri hvorfor. Når vi flyttet ut så fortalte hun at grunnen til at hun ikke ville sove der var fordi hun hadde sett en mann stå ved døra.

Vi har også opplevd at et par skinnhansker har dukket opp, bare helt plutselig. Uten at noen vet hvem det er som eier de, og de kan plutselig en dag bli borte, og så dukker de opp igjen. Nede i garasjen hadde vi en fryser og der hendte det at det lå kjøtt og diverse matvarer som ingen av oss hadde kjøpt. Helt merkelig spør du meg, men vi fikk ihvertfall følelsen av at det var noen som ville oss alt godt. Når mamma og dem skulle flytte ut i sommer så begynte lyspærene å gå, og det er lyspærer som omtrent aldri har vært nødvendig å skifte. Og skotørkeren som hang på veggen var plutselig tatt ned fra veggen og gjort klar for å pakkes ned.

Så det var jo mange tegn på at det ikke var noe å være redd for, at de som er der bare ville passe på oss. Jeg synes det er helt sykt at det går an, men veldig spennende også. Har du noen historier å dele med meg?


Kommentarer

utrolig bra historie! får helt frysninger av å lese det, siden jeg tror veldig på sånn med ånder å sånn i hus. *sett litt for mange filmer* men er jo et veldig spennende tema da! :- )

09.01.2011, kl.04:20

ble utrolig redd nå!! det spøker nemlig i våres hus også!

09.01.2011, kl.04:22

Åh, så skummelt!

09.01.2011, kl.07:46

Vi har et gammelt feriehus på vestlandet og i kjelleren har jeg mange ganger opplevd at en spiker har trillet ned på gulvet, eller at lyset slår seg av og på. Men kjempebra fortalt, og jeg tror på deg !

09.01.2011, kl.09:42

Artig at du deler historien på bloggen din. Forstår godt at du synes det er skummelt.

09.01.2011, kl.10:18

Oi, hørtes skummelt men spennende ut! ;o Må si at du er heldig som har gode ånder i stedenfor onde ånder. Jeg var på Lier mentalsykehus for en liten stund siden, og ble ganske redd, for de prikka på meg for å sjekke om jeg var der for å fucke opp stedet eller fordi jeg var nyskjerrig. Vi tok også bilder av byggene, men når vi så på bildene var byggene borte og det var masse tåke på bildene. Freaky, spør du meg, men spennende også! Fin blogg du har btw, kommer til å lese denne ganske ofte, og kommentere.

sv; tusen takk! : )

09.01.2011, kl.13:12

altså. i det huset som jeg bor spøker det ikke, heldigvis. Men jeg tror på sånne ting, og jeg veldig interessert men livredd for det. Når jeg har vært til en venninne av meg har jeg opplevd noe ekkelt. Vi skulle mate kaninen da plutselig jeg kjente en kald gufs kom på nakken min, som om noen kastet en snøball eller noe. Jeg kikket bakover men det var ingen der, så det var ganske nifst. Så jeg tror virkelig på deg, dette er virkelig spennende, rart og mystisk!

09.01.2011, kl.13:29

så utrolig spooky! synes det er veldig spennende å lese om sånt, samtidig ekstra skummelt!

09.01.2011, kl.13:49

HA EIN FIN SØNDAG

FIN BLOGG<3

09.01.2011, kl.14:44

Victoria: Takk :) Ha en fin søndag du også!

09.01.2011, kl.14:51

hjelp, så ekkelt! jeg hadde vært livredd.. hihi :-)

09.01.2011, kl.14:58

Giovanna

Wow! utrolig spennendes å lese! Og takk for kommentaren på bloggen min! var veldig koselig! Jeg tror på slike ting, og har opplevd litt sånn selv.. men aldri noen som har ønsket meg vondt.. Håper du får en koselig søndagskveld:)

09.01.2011, kl.15:20

Hørtes utrolig spennende ut, men også litt creepy :-S Jeg har opplevd noen ekle ting i ett gammelt hus, ja :-s

09.01.2011, kl.15:28

sv: tusen takk :)

09.01.2011, kl.17:53

linea

Johanne fortelte meg om den mannen som sto i døra å nesten alt dt der når jeg skulle såve hos ho/ dokker: P

09.01.2011, kl.18:30

Kjempe fin blogg :)

Ha en fin søndag

09.01.2011, kl.18:44

uff, fikk frysninger av å lese det!

10.01.2011, kl.14:35

Fin blogg du har! :)

Jeg kjenner meg igjen med det du skriver. flyttet inn på et gammelt småbruk i 2004 som jeg har opplevd mye skummelt i de siste årene. Dører har åpnet/lukket seg uten at jeg er nær dem. Ser skikelser i gangen og ute noen ganger faktisk. Lys som har begynt å blafre uten grunn osv.. Er litt creapy, men jeg syntes det er litt morsomt også, så lenge de er bare gode! :)

Morsomt å se at du skriver sånne hendelser på bloggen! :)

27.11.2012, kl.00:02

oh shit. My story all over again..

Eg så ei jente på rommet mitt, ved sengekanten. Eg ser skikkelser. Hører lyder. folk som går og noe som drypper har eg f. eks hørt. Nå har halvsøsteren mitt fått rommet, og eg merker at hun snakker med noen og gråter nesten kvar natt. Eg sover på rommet ved siden av når eg er på besøk og i begynnelsen følte eg det var noen som stirra på meg. Føler det hele tida.

Når eg sov på sofaen nede ble eg livredd igjen. Og i det nye huset hos mamma var det ingenting. I huset til stefaren min? mye rart, men mest snille.

Er overtroisk, men bestemor er ikke det, og hun så, i tilleg så har eg hørt "det ligger i slekta"

11.11.2013, kl.20:51


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits