Publisert: 25.11.2010 Klokken: 00:46

Idag stod jeg opp ti på fem om morgenen, det er seriøst flere mnd siden jeg var så tidlig oppe! Men jeg la meg halv ti igårkveld så jeg var ganske uthvilt å klar for å ha glattkjøring! Jeg var litt smånervøs først, men med engang jeg traff kjørelærern og satt meg i bilen å var på tur til glattkjøringsbanen så tenkte jeg ikke mer over det. Det tok ca. en time å kjøre dit vi skulle, og jeg fikk øvd mer på å kjøre i mørke og bruke fjernlys og nærlys. Når vi kom fram så hadde vi først litt teori, det var to andre elever der også, etter vi hadde hatt teori og slikt så dro vi ut på banen for å kjøre. Det var utrolig artig, og jeg synes ikke det var noe vanskelig i det hele tatt, koste meg skikkeelig! Og jeg har lært masse idag, og jeg følte selv at jeg var mye tryggere på bilen og meg selv når vi begynte å kjøre hjemover, fikk også øvd en del på forbikjøring.

Var hjemme i to tiden, og da var jeg ganske trøtt så jeg la meg til å sove litt, og våknet ikke før i åtte tiden. Men jeg skal på jobb imorgen tidlig så jeg må vel legge meg nå.

Har for det meste øvd på teoriprøven i hele kveld, betalte på nettet for å prøve slike tester i 24 timer, det beste jeg har fått er tre feil! Og det er jo bra, for om jeg får det på prøven så består jeg jo!


Meeen natta, skal prøve å få blogget litt imorgen. Ble bare en laang kjedelig tekst dette, men HEYDÅ♥


random


Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits