Publisert: 27.10.2010 Klokken: 15:40

Igår natt fant jeg en side på nettet med gratise horoskop, og jeg ble helt sjokkert over hvor mye de stemte, er ikke sikkert de gjør det for alle, men når jeg leste om mitt horoskop så følte jeg at omtrent alt stemte helt med hvordan jeg er. Jeg er tyren. Tenkte å legge ut horoskopet for tyren her, så skal jeg legge ut linken til dere som vil lese deres horoskop :)

TYREN  21. April - 21. Mai
Du søker stabilitet og sikkerhet, både følelsesmessig og materielt. Du er interessert i å eie ting på grunn av den tryggheten de gir deg. Antagelig er du trofast, men ikke la behovet for sikkerhet gjøre at du også behandler vennene dine og din partner som om du eide dem. Det kan gjøre deg svært sjalu og ødelegge forholdet. Du kan arbeide målbevisst når du har bestemt deg for noe, men det er vanskelig for deg å endre mening når du først har satt deg noe i hodet. Høyst sannsynlig setter du pris på velstand og å ha det behagelig og trygt.

Du har meget intense og sterke følelser. Humøret ditt er varierende og når du først blir såret, blir du skikkelig såret. Da har du en tendens til å trekke deg tilbake i deg selv, og vil helst glemme alt og alle. Du er snill mot andre, noe som kan ha med ditt sterke forhold til moren din å gjøre.

Du har en rask tankegang, er spontan i din talemåte, men mangler evnen til å konsentrere deg og være tålmodig. Du er meget besluttsom og ærgjerrig, men det betyr ikke at du alltid fullfører det du har bestemt deg for. Tendensen til å betrakte ting for personlig er absolutt til stede.

Du er lidenskapelig og har du stort behov fysisk og sensuell kontakt. Det materielle betyr mye for deg. Du er stødig i kjærlighet og vennskap og setter pris på følelsesmessig trygghet. Men husk at partneren ikke er din eiendom, slik at du unngår at sjalusi ødelegger forhold som ellers kunne fungert godt. Sannsynligvis har du sans for estetikk og vakre omgivelser.

Du er meget impulsiv og utålmodig. Noen ganger gjør du noe bare for å ha noe å gjøre, din bråhast kan av og til resultere i små ulykker. Du er entusiastisk og spruter av energi.

Du er reservert, alvorlig og ansvarsfull. Du føler at ingenting kommer gratis, og når du ikke lar pessimismen taoverhånd, er du i stand til å realisere ambisjonene dine med hardt og målrettet arbeid. Livet blir lettere etter hvert. Forventer du at omgivelsene begrenser deg, blir det ofte også slik i virkeligheten. Ta ikke tingene og deg selv så alvorlig. Lær deg å le, også av deg selv.

Du er original, uavhengig, kjeder deg lett, og har behov for frihet. Antagelig er du utålmodig og handler impulsivt og raskt. Oppbrudd og plutselige forandringer kan prege forholdet til andre. Lær deg derfor å være litt diplomatisk, og tenk deg gjerne om to ganger, slik at du unngår for mange overilte handlinger.

Du er meget følsom og reseptiv overfor stemninger i omgivelsene, og kan lett leve deg inn i andres situasjon. Den store mottakeligheten og åpenheten gjør det nødvendig for deg å være kritisk, slik at du ser situasjoner og forhold til andre klart og ikke risikerer å bli utnyttet eller lurt. Du er intuitiv og kunstnerisk, men gjør noe med det, så ikke visjonene og drømmene bare blir virkelighetsflukt, dagdrømmer og sentimentalitet. Vær forsiktig med rusmidler.

Du er viljesterk og dominerende og ønsker å være den som har kontrollen og trekker i trådene. Kontroll kan skje på finurlige måter. Du er redd for å bli manipulert, og manipulerer kanskje selv for å unngå det. Du ønsker anerkjennelse og har lederegenskaper, men åpenhet er viktig. Skjulte motiver gir ikke grobunn for tillit. Fastlåste holdninger og tankemønstre kan føre til både indre spenninger, og spenninger i forhold til partner. Det kan være bedre å lette på trykket nå og da i stedet for å slippe alt på en gang.

Du er svært følsom og har ofte en følelse av at mennesker ikke liker deg. For å føle deg trygg, må du bestandig ha en nært forhold til andre mennesker - uten kjærlighet er du en meget ensom person. Dette har du en tendens til å kompensere for ved å fokusere for sterkt på luksus, mat og kroppslig nytelse. Av og til kan nære slektninger blande seg i dine private forhold til mennesker - spesielt ditt forhold til ektepartner.

Du vil være best. Du har vanskeligheter med å begrense deg selv, du vil bestandig være et hakk bedre enn de andre - derfor kan du være en god sportsutøver. Ved å ikke være så rask, men tenke over dine handlinger kan du bruke dine energier på en konstruktiv måte. Selv om du ikke kan fordra rutine, må du innse at dette også er en del av livet. Tendensen til å komme i konflikt med foreldre ? spesielt moren - er til stede.

Selv om du er en munter person, kan du ha vanskeligheter med å kontrollere dine følelser i forhold til andre. Du har antakeligvis mer energi enn andre, men har også en tendens til å oppleve perioder hvor du er fullstendig utmattet. En tendens til å sløse med penger og spise for mye er til stede. Hør på hva andre mener om deg - men ikke oppfatt det som et angrep mot deg.

Du er eksentrisk og er mange ganger inkonsekvent i dine uttalelser og meninger. Ingen kan få deg til å skifte mening, selv om du selv kan skifte mening flere ganger om dagen. Din uttrykksmåte er ofte taktløs og du har en tendens til å sjokkere og lage skandale i sosiale sammenhenger. Ikke vær så rask til å si dine meninger, tenk før du snakker. Du bør huske på at andre mennesker har et like personlig forhold til sine holdninger og ideer som du selv har, og bør derfor unngå å virke for dominerende.

Du kan ha høye tanker om andre. Du kan bygge opp en idealisme rundt forskjellige personer - inntil det viser seg at personene ikke var slik som du hadde forestilt deg ? da rakner også store deler av deg sammen. Du har vanskeligheter med å skjelne mellom virkelighet og fantasi, løgn og sannhet. Du må tvinge deg selv til å holde deg til virkelighet og sannhet. Greier du dette, vil du få frem din inspirasjon og dine visjoner - og bruke dem på et kreativt plan.

Du er omgjengelig og populær, og setter pris på sosial omgang og selskapelighet, men det kan kanskje bli for mye av det gode. Du vil dele med andre, men kanskje bruker du mer enn du har. Sosial status og aksept er ikke alt, og materielle verdier tilfredsstiller ikke alle behov. Du har også en indre lengsel etter høyere mål og idealer.


Synes det er ganske fascinerende egentlig. At et horoskop kan stemme så mye om hvordan du er som person. Er jo ikke alt som stemmer like godt da. For å lese ditt horoskop, trykk HERHva er ditt stjernetegn?


Kommentarer

mitt er vannmannen :- ) haha

27.10.2010, kl.15:41

er vannmannen jeg :)

27.10.2010, kl.15:46

krepsen :D

27.10.2010, kl.15:48

Skorpionen

27.10.2010, kl.15:52

Utrolig fint design du har : )

27.10.2010, kl.15:53

vannmann (:

27.10.2010, kl.15:53

skytten ;)

btw, takk for komentaren :D

27.10.2010, kl.15:54

Fiiiiiisk, haha :)

27.10.2010, kl.15:56

Jeg er også Tyr:P Kan du ikke sende den til meg på e post?:D hadde vært avsome. Å en til ting, hvordan får du til sånn at ikke folk kan kopiere det du skriver? Sånn vil jeg også ha:D

18.01.2011, kl.01:53

Anonym; Hehe jo det kan jeg gjøre, men må ha eposten din først ;o den kom ikke opp her :) Kan forklare deg det også på mail :D

18.01.2011, kl.12:51


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits