Publisert: 20.10.2010 Klokken: 15:45

Hei bloggen!
Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har hatt besøk av Anna. Hun kom på torsdagen og dro igår, vi har hatt det så sinnsykt artig. Herregud, jeg digger den jenta! I løpet av fire dager klarte vi å ta 16 TAXI! Det er jo helt sykt, aner dere hvor mye penger det vil si? ca. 2200 ut vindu! Men sånn går det når man er lat, og har på seg superhøye sko når man skal på byen.... Når vi åpnet taxidøra på mandagen å taximannen ropte "HEY IGJEN!!", da tenkte vi det var på tide å stoppe dette kjøret. haha

Vi var ute på byen både fredag og lørdag, fredagen kjøpe Anna seg nye sko, og da hun tok dem på seg på mandagen igjen så merket hun at det var ikke bare øl'a som hadde gjort henne skjeiv! hun hadde bokstaveligtalt danset hælene flat, skal det være mulig?

Har hatt det så ubeskrivelig koselig, gleder meg sykt til neste gang! Eneste vi har glemt å gjøre er å ta bilder! Har foresten shoppet en del også, så skal legge ut nye innkjøp strax! oookei...hadde faktisk et par bilder, som viser den sinnsykt brae humor vår :
meg-bertil-magda-sverre-anna

Skulle ha tatt bilder fra lørdagen når vi var på metropolitan og danset som bare deet, men det får bli neste gang!

Har dere hatt en fin uke mens jeg var booorte?♥


Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits