Publisert: 03.10.2010 Klokken: 23:35

Hej bloggen!

Mamma kom å henta meg etter jobben på fredag, og da dro vi rett til mormor. Har hatt en kjempetrivelig og avslappende helg, men den har gått litt for fort. På lørdagen dro Jeg, tante onkel, morten, mamma, Johanne og Laika på fjellet, var utrolig fint vær! Ble ikke så mange bilder, eller brae bilder for den saks skyld, glemte nemlig kameraet i bilen, men fikk knipset noen med mobilen!


Vi gikk vel ca litt over en halv mil tror jeg, eller kanskje litt mer, er ikke helt sikkert. Vi stoppet ihvertfall her med denna hytta for å spise og slappe av litt.


norsk natur er så vakker!! her stod jeg ved siden av en canyon, europas dypeste eller noe slikt, gadd ikke å ta bildet, for det hadde bare blitt bilde av fjellveggen.


på tur ned fra fjellet fikk vi øye på regnbuen i fossen, utrolig fint! skulle hatt speilrefleks, så tror jeg bildet hadde blitt sykt fint!

Er på Ibestad nå, skal legge meg tidlig for jeg må være med mamma imorgen tilig tilbake til Harstad. Har jobb hele uken, men jeg får antakeligvis besøk på lørdagen av bestekompisen min, så har jo noe å glede meg til!

Skal legge ut et nytt 'New purchases' innlegg imorgen, har kjøpt ny kjole og nye sko!!!


Kommentarer

Utrolig fine bilder! :)

03.10.2010, kl.23:37

Så fine bilder! :)

05.10.2010, kl.13:57


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits