Publisert: 31.08.2010 Klokken: 13:09

sto opp klokken ni idag, og kvart over ti begynte jeg å gå nedover til trafikkskolen, var litt smånervøs for hvordan det skulle gå idag siden det var min første, men med engang jeg satt meg i bilen å begynte å kjøre så tenkte jeg ikke mer over det! Det var jo kjempe artig, og det gikk veldig bra. Har fått ny time imorgen, så hvis dette går rette veien så er vel lappen i boks i løpet av noen mnd kanskje. Hope so !!!

Nå skal jeg lage pizza, og se litt på tv, eller film. ganske kjekt at jeg kan koble pcn til tv'n å se på den, siden den er mye større enn den lille pc'skjermen! foresten, filmen jeg så igår; i love you phillip morris....hm, jeg har jo alltid likt filmene Jim Carrey spiller i, men denne likte jeg ikke, ikke min type film, klarte ikke å følge med på filmen engang, den var så kjedelig, og jeg flirte ikke en eneste gang .. dårligdårligdårlig.

Skal farge håret før jeg drar på jobb tror jeg, eller stripe det blir det vel egentlig. Jeg legger ut før/etter bilder senere om det blir noe bra, har en tendens til å bli meget misfornøyd etter at jeg farger det selv, men men..

ble ingen bilder i dette innlegget, men fortvil ikke, det kommer senere :) Og i løpet av uken får dere se hva jeg har fått i posten!

Kommentarer

Ååhh, jeg vil kjøre biiil!

31.08.2010, kl.13:57

Lizbeth Osnes: det er så gøy!

31.08.2010, kl.14:38

Sååå bra da :) Du er nok så flink atte.

31.08.2010, kl.18:05

Tonje: Takk :)

01.09.2010, kl.09:43


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits