Publisert: 29.08.2010 Klokken: 13:14573 kr for å reise en vei med fly fra Evenes til Bodø, og her snakker vi om en halvtime reisetid! Mange av dere tenker sikkert "573 kr? Det er jo ikke så ille". Men det er det, for det første så er det med widerø, og de miniflyene skulle man nesten fått betalt for å sitte i! for det andre er jo flyturen så kort, man kommer seg jo til oslo for en billigere penge! Og dessuten så er det halvparten så billigere å ta buss, og det tar mye lengre tid, nemlig 7 timer!

Egentlig koster det mye mer å ta fly til bodø, som du ser så ligger prisen på litt over 1000 kr for en vei, heldigvis har de ungdomsbilletter helt opp til 25 år, men jeg synes det er dyrt fordeom jeg.

Bra jeg har fått jobb nå da, slik at jeg har råd til å dra dit, må jo besøke pusen min, har ikke sett han på over en mnd, jeg døøør♥

Er du ikke enig med meg at det er litt for dyrt, i og med at det er så kort avstand?

Kommentarer

Er litt dyrt, ja. Men er som regel dyrt fra små flyplasser som evenes, nesten uansett hvor man skal. Fordi da er det ikke like mange som reiser, og det koster jo en del (både i drivstoff, betale piloten og flyvertinnen, folk på flyplassen osv)

29.08.2010, kl.13:38

Ja, det er selvfølgelig kjipt. Blir jo drittdyrt når jeg også skal til bodø, selv om jeg reiser med norwegian som er billigste alternativ. For jeg må bytte fly på gardemoen, og da blir det jo dyrt når jeg må ta 2 fly.

29.08.2010, kl.13:48

Jo det er jeg :)

29.08.2010, kl.16:09


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits