Publisert: 19.08.2010 Klokken: 21:43

Ja, idag var første dagen på jobb, er bare opplæring først da. Etter bare en dag har jeg funnet ut at jeg savner utrolig mye å gå på skolen!! Jeg vil ikke jobbe, men når jeg tenker på at jeg og Annami skal til syden så har jeg jo motivasjon nok egentlig. Jeg venter jo egentlig på lærlingplass, kjole og draktsyer, noe jeg har utrolig lyst å holde på med. Men siden det er så lite bedrifter som tar inn lærlinger innenfor det faget så var jeg nødt til å søke andre jobbe også.

Og når jeg kom hjem fra voss på tirsdagen så satt jeg å så på nav og den eneste jobben jeg fant var medarbeider på tecnobingoen, og jeg satt meg ned å skrev en søknad bare fordi jeg kjedet meg egentlig, dette var klokken halv ni på kvelden tror jeg, og bare en time etter jeg hadde sendt den inn så ringte de meg ifra bingoen, jeg hørte den ikke da, så fikk ikke tatt den, og neste morgen hadde jeg fått en epost fra dem også.

Jeg måtte jo da ringe tilbake selvom jeg ikke hadde noe særlig lyst, og ble sport om jeg kunne komme på intervju klokken fire, og det gjorde jeg da. Jeg fikk jobben med engang, hun spurte meg ikke om noe, hun bare fortalte hva jeg måtte gjøre osv.

Jeg begynte klokken ti idag, og var der helt til klokken fem for jeg var med på personalmøte også. Veldig koselig mennesker da, men ikke en jobb for meg, det blir liksom alt for ensformig. Men jeg må holde ut en stund, for jeg SKAL tjene penger, og siden jeg skal begynne med kjøretimer snart så er det lurt å ha en liten jobb ved siden av :-)

Det er ikke så mye å gjøre på jobben da, det jeg gjør er å sitte på pc'n og skriver noe ting, også selger jeg bonger, og rydder å vasker. Følte meg egentlig ganske dum idag, for jeg vet jo nesten ikke hva bingo er engang x)


Herregud dette innlegget ble langt, jaja. Kanskje jeg oppdater senere med noen nye innkjøp. Kjeder meg ihjel her jeg sitter i leiligheten til pappa helt alene. Håper dere har det fint ♥

Kommentarer

Lykke til :) Er vel en grei jobb for en kort periode ;)

19.08.2010, kl.21:45


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits