Publisert: 27.03.2010 Klokken: 15:43

Hei alle sammen!
Har dere savnet meg? HOHOHOH.
Igår kveld i elleve tiden kom vi hjem fra Oslo. Må si det var utrolig kjipt å komme fra kjempefint vårvær, til snøstorm, woho. Vi har hadd det kjempefint, men gud det var godt å komme hjem også. Vi har gådd så utrolig mye, og jeg kjenner at jeg fortsatt har vondt i fotene. Tenkte å fortelle litt om hva vi har gjort, en liten oppsummering, og legge ut noen bilder. Har jo trossalt ikke blogget på tre dager, hihi.

TIRSDAG
På tirsdagen var vi på kunstindustri museumeet. Vi så på de forskjellige kjolene, siden det er det som har med vår linje å gjøre. Det var utolig mye fint å se, gamle kjoler, kjolene til dronning Maud, Sonja osv. Etter vi hadde vært der så gikk vi å besøkte en bedrift, Sadoni. Det var et ektepar som designer selskapskjoler, gallakjoler, festkjoler og brudekjoler. Herregud det var så mye fint der. Etter vi hadde gjort dette så fikk vi gjøre hva vi ville. Vi gikk i byen, shoppet litt, møtte også en veninne som jeg gikk i klasse med i fjor som jeg ikke har sett på nesten ett år. Var kjempekoselig. Vi tok tidlig kveld, alle var så trøtt siden flyet gikk ti på sju om morgenen, så de fleste hadde døgnet.


Meg og Varvara utenfor slottet. DET måtte vi jo ta bilde av!


Melissa og Thea utenfor slottet!


Vet ikke hvilket bygg dette er - haha, men synes det var stilig.


Møtte Ida i Oslo så dro vi rundt å shoppet og koste oss, hih. Og prøvde søte kjoler :p

ONSDAG
Først dro vi på operaen, har ikke mer å si om det enn at det var utrolig flott der. Vi var også hos en modist og fikk se hvordan man lager hatter og slikt. Også va vi på IKEA.


Utenfor Operaen.


Meg og V.


Utsikten fra Operataket.


HaHa, jeg digga de toalettene inne på Operaen. NICE


En av hattene til modisten. Var veldig mye fint.


Melissa, meg, Anna og Varvara på Ikea.


Melissa og Varvara.


Haha, Meg.


Meg og Anna. Vi likte oss best på barneavdelingen ;)


Hihi, Lise og Varvara ♥


Varvara og Anna tegnet meg, hihi.

TORSDAG
Vi var på ESMOD, og for dere som ikke vet hva det er, så er det en privat moteskole. Jeg ble veldig inspirert og fikk bare enda mer lyst til å gå der enn jeg allerede hadde. Tror jeg skal søke dit til neste år, må bare være helt sikker på at det er det jeg har lyst til, også er jo skolen veldi dyr. Koster 2500 kr bare for å søke. Ellers av dagen gikk vi i byen å shoppet og var å spiste på restaurant. Så tok vi flyet hjem på kvelden.


Har faktisk hadd lyst til å gå på denne skolen siden begynnelsen av tiende.


På tur hjem. Hahaha ser ut som hånda mi går igjennom veksa, men det er ikke min hånd da :p

Alt i alt har det vært en kjempekoselig klassetur med en herlig klasse. ♥

Kommentarer

Bygget du ikke visste hva var er veldig kjent;) Er universitetet i oslo..

27.03.2010, kl.16:12


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits