Publisert: 11.03.2010 Klokken: 22:41

Er ikke så lenge siden jeg var syk faktisk og nå er jeg jammen meg blitt det igjen. Det startet i natt, våknet utrolig mange ganger å hver gang jeg våknet så kjentes det ut som hode mitt skulle eksplodere og det var så utrolig kaldt, ikke nok med det så har jeg sykt vondt i halsen også, klarer nesten ikke å svelge.

Jeg har ligget i senga siden klokken elleve igårkveld, eller jeg måtte på butikken en tur for å kjøpe varm sjokoladedrikk og halstabletter, men bortsett fra det så har jeg tilbringt hele dagen i denne stygge ukomfortable senga, jeg er lei! Håper virkelig jeg føler meg bedre i morgen slik at jeg kommer meg på skolen.

Dette ble et jævlig kjedelig innlegg, men jeg hadde bare lyst å skrive for jeg klarer ikke å sovne av. Skal sende mld til pusen min nå tror jeg ;* foresten på tirsdag hadde vi vært sammen i 1mnd, woho : ) Er så utrolig glad i han, støtter meg hele tiden og viser virkelig at han bryr seg om meg..

Jeg holder på å laste ned the sims 3, håper jeg får det til å funke for jeg har enda ikke fått prøvd det spillet, hihi. Ha en god natt alle sammen ♥

Slenger med den nye favorittsangen min, den er aldeles nydelig!

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits