Publisert: 09.03.2010 Klokken: 16:22


Tyra Banks
Hun er et forbilde for mange, og jeg kan godt skjønne hvorfor. Hun er mitt forbilde også, jeg digger denne dama. Savner virkelig Tyra Banks Show, elsket det programmet. Jeg liker attituden hennes, meningene hennes, hvordan hun er som modell og hvordan hun råder unge kvinner til å leve et sunt og godt liv. Hun er virkelig fantastisk, og herreGUD så pen hun er.


Jim Carrey
Jim Carrey er min #1 mannlige skuespiller. Jeg liker omtrent alle filmene han spiller i, selvom filmen suger så liker jeg den bare fordi han er med i den! Han kan spille alt,  dum, tilbakestående, ond, snill, normal osv. En utrolig flink skuespiller og han må jo være en av de morsomste. DIGGER HAN!


Angelina Jolie
Vet ikke hva jeg skal si om henne bortsett fra at jeg elsker utseendet hennes, hun må jo være en av verdens peneste damer. Hun er jo også ganske flink skuespiller og rå!


Will Smith
Kjekkere enn kjekkest, han har lenge vært en favoritt i mine øyne. En virkelig god skuespiller og han er så delicious. To filmer jeg liker veldig godt med Will Smith i hovedrollen er I Am Legend og Seven Pounds. Sett noen av disse?


Lady Gaga
Digger stilen, digger musikken, digger hele dama! Hun er ikke redd for å skille seg ut, noe som gjør både henne og stilen hennes unik i følge min mening.

Andre jeg liker veldig godt:
Miranda Kerr, Keanu Reeves, Hayden Panettiere, Gerard Butler - hmm nei nå kom jeg ikke på fler, det er så mange!


♦ Liker du også noen av disse kjendisene?
♦ Hvem er din #1 ?

Kommentarer

Jeg digger også Jim Carrey :D

Tyrabanks show er fortsatt på tv3

09.03.2010, kl.20:18

Johanne Sandelin: Korsn dag? kl?

09.03.2010, kl.22:36

huske ikke.. :p

10.03.2010, kl.14:41


Legg igjen en hilsenNavn:


E-post:


Url:


Din kommentar:
hits